Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.504
Cevap
106
Favori
326.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özket

Turkcellden geçiş yapacağım en ucuz tarife tt de mi var yoksa vodafone da mı?
    TT

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Tabiki devam ediyor bu gecici bir kampanya vs gibi birsey degil ki sabit bir sistem özelliği diyelim degismedi bugüne kadar degismezde yani numara tasirsaniz vergi odemezsiniz. Taraftar hatta gelip bu paketi acarsiniz taraftar hatlarida selfye üye olabiliyor selfye üye olup whatsapp vs kampanyalarindan da yararlanabilirsiniz. Ayrica tarsftar hatlarda sil süpür de calisiyor her hafta ordan da hediye alabilirsiniz. Benim şu amda bulabildigim en uygun paket buydu buna geçtim.

Alıntıları Göster
    Ben hattımı Turkcell den Türk Telekoma taşıdım telsiz kullanım ücreti kesildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone red 10 45 tl ödüyordum şuan 55 yapmak istiyorlar türktelekomda tavsiye edebileceğiniz paket varmıdır faturalı için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Taşıma işlemi ne zaman gerçekleşti yılbaşından öncemi sonramı? Yılbaşından sonra taşıdıysanız kesilmemesi gerekiyor

• TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler

25 liraya devam

• bladex38 kullanıcısına yanıt

Şuna geçebilirsiniz hocam. Bende 5 yıldır vodafone da sizin tarifeyi kullanıyordum. En son 48 lira yaparız dediler kabul etmedim. Çünkü çekim gücünden de memnun değildim. Şimdi turktelekomda bu tarifeye geçtim. Çok memnunum. Ayda 39 lira+2 lira da telsiz kullanım ücreti var. Toplam 41 lira. Hem çekim gücü hemde internet hızı harika. Tavsiye ederim.

• Faturasızdan faturaliya geçmek isteyenler içinde şöyle bir kampanya var. 10 gb 1000 dk heryone 1000 sms 29 tl. 12 ay kalma sözünüze. 10 gb dolduğunda internet otomatik olarak durur.

• Bugün numara taşıma gerçekleşti. google5gb paketini 37 TL ye sunuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda 26 Ekim 2018 numaramı Türk Telekomdan taşımıştım bugün 90. günmüş, 90 günü geçmediğinden yani 1 gün ile paketleri farklı fiyattan veriyor. Paketi yarın alsam (90 günü geçmiş şekilde) 25 TL'den alabilir miyim?

• RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    Git gel yaptıysanız 90 gün geçmeli, yoksa eski müşteri gibi görür sistem,

siz yarın bi denerseniz..

• RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    Ben bir gün sonra geçtim ttnetten vadafone 4 ocaktı 5 ocakta hat açıldı Google play 5 GB 25 TL alıom

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalrn

Faturasızdan faturaliya geçmek isteyenler içinde şöyle bir kampanya var. 10 gb 1000 dk heryone 1000 sms 29 tl. 12 ay kalma sözünüze. 10 gb dolduğunda internet otomatik olarak durur.
    Bu çok iyiymiş umarım bana da çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Taşıma işlemi ne zaman gerçekleşti yılbaşından öncemi sonramı? Yılbaşından sonra taşıdıysanız kesilmemesi gerekiyor
    18 Aralık'ta taşıdım ondan sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

18 Aralık'ta taşıdım ondan sanırım

Alıntıları Göster
    Ondan hocam kural şu tasidiginiz yil boyunca vergi alinmaz ocak 2019 da tasidiysaniz 2019 sonuna kadar odemezsiniz misal 2019 ekimde tasidiniz ekim kasim aralik odemezsiniz 2020 ocakta vergi başlar bu şekil sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

Bugün numara taşıma gerçekleşti. google5gb paketini 37 TL ye sunuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda 26 Ekim 2018 numaramı Türk Telekomdan taşımıştım bugün 90. günmüş, 90 günü geçmediğinden yani 1 gün ile paketleri farklı fiyattan veriyor. Paketi yarın alsam (90 günü geçmiş şekilde) 25 TL'den alabilir miyim?
    Yarında vereceğini sanmam çünkü diger operatorde tam 90 gün geçmiş olmasi lazim diye biliyorum siz yine yarın deneyinde sanmıyorum olacağını

• Merhaba

Doyasıya 3 aylık paket 3 ay bitiminde75 TL den mi yenileniyor yoksa 90 dan mı bilen var mı?

Birde ben bu paketi alsam 2 ay hiç kullanmayıp 3 ay 20 GB interneti kullanabiliyormuyum?

• Cevaplar için teşekkür ederim 31 liraya turuncu paket aldım yarın vermezse bir ay sonra Vodafone hediyeli M tarifesine geçeceğim 23 TL 750dk 1000sm 4gb net haftasonu 10gb sınırlı 90 dakika internet

• quote:

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

Cevaplar için teşekkür ederim 31 liraya turuncu paket aldım yarın vermezse bir ay sonra Vodafone hediyeli M tarifesine geçeceğim 23 TL 750dk 1000sm 4gb net haftasonu 10gb sınırlı 90 dakika internet
    Ben ne demek istediğinizi tam anlayamadım.

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Dostum o internet kullananların istediği paket. Adamlar dakika az koyuyor ki sen dk ihtiyacın olduğunda ek paket alasın diye. Onun için 33 tl fiyatı var yoksa 40 liradan aşağı vermezler. Ben yenilmez pakete 29 ödüyorum 750dk ve 10gb veriyor ama enflasyon dolayısı ile o pakete yeni kayıtlar kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üç Kağıtçı Mesut -- 24 Ocak 2019; 13:56:16 >
  • taze bilgi: geçmeyi denedim. taraftar cell e geçiş yokmuş.
    bimcell e geçeceğim
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    90 günlük süreyi 1 gün ile kaçırdım türk telekom eski abone gibi algılıyor. şuan 30 günlük paket aldım, 30 gün sonundan vodafone internet hediyeli m tarifesine geçeceğim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.