Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.504
Cevap
106
Favori
326.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genclik17

Üzgünüm geçemezsiniz bayide işlemler başladıysa geçirmez taraftar hatları bir tarife gibi doğrudur ancak işlem prosedürü olarak ayrıdır BİMcell vs gibi ayrı işlem yapılıyor sim kartları bile farklı veriyorlar üstünde fenercell gsmobile falan yazıyor hatta hac açılıncaya şebeke ismi olarak seçtiğiniz taraftar hattı yazar misal bende fenercell yazıyor düz normal bir tarife olsa Telekom yazar

Alıntıları Göster
    Öyleymis evet.Musteri hizmetleri bayiye gidip hattinizi taraftar hattiyla degistirmeniz gerekiyor dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Bu taraftar hatları her bayide oluyor mu veya her bayi bilir mi?
    Bayilerde hiç görmüyorız reklamını filan, enteresanmış.

Alıntıları Göster
    Her bayide var her bayi biliyor hocam taraftar hatti diye söylediğiniz zaman fenercell gsmobile a falan geçecegim dediğiniz zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Öyleymis evet.Musteri hizmetleri bayiye gidip hattinizi taraftar hattiyla degistirmeniz gerekiyor dedi.

Alıntıları Göster
    Aynen değiştirmeniz gerekiyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkkk

Hocam bende fenercell de yim
    Ama bu +1 gb nasıl oluyor
    Bende sadece 3 gb var
    Hocam coşturan 3 gb kullaniyorsaniz 30 tl yuklemeye 1 gb hediye veriyor

• ekomass denen 24 tl 2 gb internetli tarifeye es kaza geçtik bayii yanlış yönlendirdi dönemiyorum başka tarifeyede.

Kontürlüye ya da başka tarifeye nasıl geçebilirim 15 gün civarı oldu geçeli
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    Faturalısı için 1gb olayı olmuyor öyleyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Costuran'a gecemedim,taraftar tarifeleri ayri operator gibiymis 25 TL'lik selfy paketine gectim,bakalim duruma gore 90 gun sonra costurana gecerim

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Sağ olun önümüzdeki ay taahhüt bitiyor geçiş yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Faturalıya geçmek için MH'ni mi aradınız

Alıntıları Göster
    Başvuru yeri müşteri hizmetleri yazıyordu.
    Bayilere mi gitmeli?
    MH hattı saçma bir şekilde Bimcell mh hattına yönlendirdi :/
    TT bayisine gidip form mu doldurmalıyız?

• Öneriniz lazım arkadaşlar. 2 adet Bimcell hattım var, aktif kullanmıyorum. Ama 1 hafta kadar sonra iş gereği uzun bir süreliğine başka bir şehire gideceğim. Orada sadece internet için kullanmak üzere bu hatların ikisini de TT ye taşıyıp bir tanesini de data hattına çevirmeyi düşünüyorum. İlk sorum bimcell hattı TT ye data hattı olarak taşıyabilir miyim? İkinci sorum da oluyorsa internet için nasıl bir tarife önerirsiniz? Olmuyorsa da interneti bol fiyatı uygun hangi tarifeleri önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Başvuru yeri müşteri hizmetleri yazıyordu.
    Bayilere mi gitmeli?
    MH hattı saçma bir şekilde Bimcell mh hattına yönlendirdi :/
    TT bayisine gidip form mu doldurmalıyız?

Alıntıları Göster
    Bayiden başvuru yapılıyor hocam, MH de yapar da, onların araması işe oluyor, siz ararsanız bayiye yönlendirirler.

• kimse yazmamış. ben sorayaım:
    taraftarcell ler alıma kapalı diyen hıyardan az gelişmiş türk telekom bayisi yanlış mı konuştu.
    cevap verene şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Öneriniz lazım arkadaşlar. 2 adet Bimcell hattım var, aktif kullanmıyorum. Ama 1 hafta kadar sonra iş gereği uzun bir süreliğine başka bir şehire gideceğim. Orada sadece internet için kullanmak üzere bu hatların ikisini de TT ye taşıyıp bir tanesini de data hattına çevirmeyi düşünüyorum. İlk sorum bimcell hattı TT ye data hattı olarak taşıyabilir miyim? İkinci sorum da oluyorsa internet için nasıl bir tarife önerirsiniz? Olmuyorsa da interneti bol fiyatı uygun hangi tarifeleri önerirsiniz?
    Hocam data hattına taşıyabilirsin ama hiç onunla uğraşmayın, çünlü data paketleri neti az ve fiyatları yüksek
    Size şu paketi öneriyorum, data hatlarında bile böyle güzel bir paket yok,
    33 tl'ye
    10 gb net
    100 dk
    100 sms
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Doyasıya 10 GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/doyasiya-10gb-paketi.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur2005

kimse yazmamış. ben sorayaım:
    taraftarcell ler alıma kapalı diyen hıyardan az gelişmiş türk telekom bayisi yanlış mı konuştu.
    cevap verene şimdiden teşekkürler.
    Kapalı değil hocam, bayilerden istediğin taraftar hattına geçebiliyorsun ama taşırken taraftar hattı istediğini söylemen lazımki, taşıyınca taraftar hattı olarak açılsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Costuran'a gecemedim,taraftar tarifeleri ayri operator gibiymis 25 TL'lik selfy paketine gectim,bakalim duruma gore 90 gun sonra costurana gecerim
    Evet taraftar hatları, Bimcell Pttcell vs gibi alt şebeke olarak geçiyor, misal gidip Fenercell hattı alırsan telefonun şebeke yazan kısmında FENERCELL yazıyor
    Bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

ekomass denen 24 tl 2 gb internetli tarifeye es kaza geçtik bayii yanlış yönlendirdi dönemiyorum başka tarifeyede.

Kontürlüye ya da başka tarifeye nasıl geçebilirim 15 gün civarı oldu geçeli
    Başka paket alabilirsiniz,
    Mesela
    Hemen şimdi Google 5 gb paketi(25 tl'ye 5 gb internet, 5000 sms 750 dk) almak isterseniz GOOGLE5GB yazıp 5555 e gönderin, katılım mesajı gelir ve hattınızda 25 tl olunca paket yüklenir

• quote:

Başka paket alabilirsiniz,
    Mesela
    Hemen şimdi Google 5 gb paketi(25 tl'ye 5 gb internet, 5000 sms 750 dk) almak isterseniz GOOGLE5GB yazıp 5555 e gönderin, katılım mesajı gelir ve hattınızda 25 tl olunca paket yüklenir

Alıntıları Göster
    teşekkürler. Faturalıdayım. En erken 1 ay sonra değiştirebilirmişim. Kamu tarifesine geçeceğim
  • quote:

Kapalı değil hocam, bayilerden istediğin taraftar hattına geçebiliyorsun ama taşırken taraftar hattı istediğini söylemen lazımki, taşıyınca taraftar hattı olarak açılsın.

Alıntıları Göster
    Dün vodafonedan geçiş yaptım kapalı değil ama benle ilgilenen temsilcide bilmiyordu bu tarifeyi. Siz fenercell (Fenercell, GSMobile, BURSASPORCELL, KONYASPORCELL veya

Samsuncell Şampiyon tarifelerinde olmanız yeterli)şampiyon tarifeye geçmek istiyorum diyeceksiniz.
  • quote:

Evet taraftar hatları, Bimcell Pttcell vs gibi alt şebeke olarak geçiyor, misal gidip Fenercell hattı alırsan telefonun şebeke yazan kısmında FENERCELL yazıyor
    Bilginiz olsun

Alıntıları Göster
    Ayrıca belirteyim şu an turk telekom kullandiginizdan ister 10 gün ister 90 gün sonra taraftar hatta geçin numara tasima fiyatindan yararlanamazsiniz mevcut müşteri fiyati neyse o fiyattan verir paketi eğer ucuza yararlanmak istiyorsan başka operatöre geçip 90 gün durman gerekli

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.