Şimdi Ara

Türk Telekom Telefon Hattı Çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler evimizde telefon şebeke hattı yok çünkü ev yeni.Internet bağlatmak istiyoruz fakat hat olmadığı icin alamıyoruz Burada hizmet telefon direklerinden veriliyor evimizin önünde bu direklerden var fakat elektirik sağlıyor yapılmasi gereken sahadan kablo çekilip direğe hat bağlanması diye tahmin ediyorum
    Fakat bu saha dolabı 150 200 metre aşağıda ne yapmamız gerekiyor günlerdir türk telekomu arıyorum ama sonuç 0 vdsl ile internet bağlatmak istiyorum. Varmı oluru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonla işini halledemezsin. Telekoma git, telefon bağlatmak istiyorum de. Resmi başvurunu yap.
    Hattı evinin önüne kadar çekmek zorundalar. Sonra internet başvurusu yaparsın. Telefonu iptal ettirirsin istersen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler bu mümkün yani demi

• Tabi ki.
    Evine Telekom kutusundan hat çekmek senin işin değil. Onlar yapmak zorunda.

• Çok teşekürler peki vdsl icin herhangi bi kazı işlemi yapılır mı yoksa hat direklerden çekilebilir mi konu hakkında bilgim az

• O konuda bilgim yok maalesef.

• arslan05 A kullanıcısına yanıt
    Direğe ve direkten eve (binaya kadar) bağlantıyı telekom yapacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başvurunu yap sonra bekle biraz geç olur belki ama gelirler. Şu günlerde hazır kablodan yeni abonelik açtırmak bile en az 1 hafta.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Türk telekom aradı direk, telekom diregi olmadığı için olmaz dedi tahminime göre kazı işi de zor çünkü saha dolabı 150 metre uzakta ve burası köy ama elektirik direğinden çekilmemesini anlamadım yani yeşil tahta direk değil mi bunlarınki bizimki de ondan ama elektirik sağlıyor sadece şebeke hattı yok

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler aradılar geleceklerini söylediler ama isim zor saha dolabı 150 metre uzakta kazı zor olur köyde yaşıyorum direkten çekin dedim elektirik direğiyse olmaz dedi bilmiyorum

• arslan05 A kullanıcısına yanıt
    Ayriyetten buradaki herkes interneti o direklerden alıyor acaba elektirik direği dediğim zaman demir direk diye mi anladı

Ekip geldi ve 15 tane direk dikilmesi gerektiğini söyledi az buz değil ne kadar sürer... bilginiz var mı

• Merhaba. Köyünüzdeki telekom hattı nerede ve size olan mesafesi nedir? 15 direk dediğinize göre bu çok uzak bir mesafe.

Tekrar merhaba telekom hattı evimize 150-200 metre mesafede ilk izlenim için bi ekip gönderildi tahminime göre 15 direk dikilir dedi pazartesi tekrar bi ekip gelecek ama bu rakam olursa çok yüksek ne kadar sürer dikilmesi ?

• Elektirik direkleri var eve kadar ama çekilemez dendi oysa masraf yapmadan direk kablo çekilmesi mantıklı değil mi

• Elektrik direğine telefon kablosu bağlamazlar. Dolap size 150 metre olsa 15 direk gerekmez, farklı bir durum var diye düşünüyorum. 15 direk mesafesi de çok uzun bağlantı hızı çok düşük olacaktır. Farklı bir noktada telekom direği var mı size yakın?

Bunu alt yapı ekibi söylemedi, eve net bağlantısını sağlamaya gelen ekip söyledi ,alt yapı ekibi pazartesi gelecek en yakın direk 150 metrede evet ve saha da hemen yanında kaç direk gerekir sizce ne kadar sürer?

• Evimin konumu gerçekten berbat durumda yeni yaptırdık yanında ev falan da yok evler 150 metre aşağıda zaten hat da hemen orda başlıyor ayrıca direklerin dikilecegi yerler tarla bağ nasıl dikilir nolur bilmiyorum ama çok kötü bir durumdayım umudum yok pek

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.