Şimdi Ara

Türk Telekom'un Hat Çekmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Yaklaşık 1.5 yıl önce yeni evimize taşındık. İnternet bağlatmak istediğimde altyapı yok sorunu ile karşılaştım. İnternette biraz araştırma yaptım ve İncesu da bulunan türk telekom binasına dilekçe verdim. Bekledim gelen giden olmadı. Tekrar dilekçe verdim. Yine çözüm yok. İmza toplayıp verdim. Yine yok. Bir yıldan fazla zaman geçti sayısız dilekçe şikayet vs. Vermeme rağmen çözüm yok. Yaklaşık 3 ay önce bölge santraline gidip durumu izah ettim. Müdürlüğe gidin yanıtını aldım. Müdürlüğe gittim ve bölge temsilcisi ile yüz yüze görüşüp durumu düzgün bir şekilde izah ettim. Altyapı haritasından apartmanın yerini gösterdim ve altyapı olup olmadığı belli değil dedi. Gidip bakın borular döşenmişmi dedi. Eğer borular varsa sadece kablo çekilecek dedi. Hemen hallederiz dedi. Gidip baktım sokakta kanalizasyon var binaya döşenmiş borular var binanın ankastresi var. Yani herşey tamam sadece kablo çekilmesi gerekiyor. Aradım ve durumu anlattım tamam o zaman sadece kablo çekilecek hemen hallederiz dedi. Aradan yaklaşık 4 ay geçti. Geçen 4 ayda defalarca dilekçe verdim defalarca şikayet yazdım ama sonuç sıfır. 1.5 yıl oldu bi kablo çekmek bu kadar mı zor anlayamadım. Sonunda türk telekomda çalışan bir tanıdık buldum ve bana siz kabloları alın gerisini ben hallederim dedi. Bu kabloları nerden bulabilirim ? Veya başka bir çözümü varmıdır ? Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk telekom Türk iken eskiden kabloları kendisi çekerdi apartmana kadar. Şimdi arrap telekom olunca hem kârı cebe indiriyor, hemde yatırımları kendisi yapmak zorundayken vatandaşa yıkıyor. Bimer e cimer e şikayet edin yıkın ortalığı.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın şikayet etmediğim dilekçe yazmadığım yer kalmadı. Artık bıktım uğraşmaktan yeterki malzemesini biz alalım da bağlansın şu internet.

• Turk Telekom'un binasına git.

En üst katına çık.

Tüm medyayı basını çağır.

1,5 yıldır internet hizmeti bekliyorum de

Evime kablo çekilmezse buradan atlarım de.

Burada bir tek ben değilim ülkede şu an binlerce kişi evine internet hizmeti bekliyor de.

Yoksa hiç bir şey olmaz
  • Aynı dertten muzdarip birisi olarak,Sen hangi akla hizmet altyapı bağlama(bağlamama) işini tekele bırakırsın anlamak mümkün değil,memlekette bir işi de ALLAH'a havale etmesek...Tekel olmasa bak nasıl bağlanıyor hemencecik...Neyse ALLAH'a havale ediyorum(Yapılabilecek her türlü şikayet yapılmıştır)...
  • Yok arkadaş Turk telekomdan bitmis

• Keyfi ne zaman gelirse ozaman baglayacak 2 senedir bende bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom E-Sim
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İncesuluyum olmaz oluyum, azıcık çekte soluyum

• Gereken malzemeleri apartmandan ortak topladığımız para ile almaya karar verdik. Tanıdığımız sayesinde halletmeye çalışacağız. Ama bu kablolar vs. nerelerde bulunur acaba adam bize 30 lu kablo alın dedi.

• Uydunet varsa geç durma boşuna. Uydunet yoksa zaten başka yapcağın birşeyde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dgknbsshn

Gereken malzemeleri apartmandan ortak topladığımız para ile almaya karar verdik. Tanıdığımız sayesinde halletmeye çalışacağız. Ama bu kablolar vs. nerelerde bulunur acaba adam bize 30 lu kablo alın dedi.

Alacağınız kablo bu yalnız biraz tuzlu

Reklam olmasın referans olsun diye

100mt fiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol9000 -- 1 Kasım 2016; 23:16:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senol9000

quote:

Orijinalden alıntı: dgknbsshn

Gereken malzemeleri apartmandan ortak topladığımız para ile almaya karar verdik. Tanıdığımız sayesinde halletmeye çalışacağız. Ama bu kablolar vs. nerelerde bulunur acaba adam bize 30 lu kablo alın dedi.

Alacağınız kablo bu yalnız biraz tuzlu

Reklam olmasın referans olsun diye

100mt fiyati

Hocam teşekkürler ama 30 mt lazım bize bu kablolar 100mt şeklinde mi satılıyor yoksa istediğimiz metre de alabiliyormuyuz ?

• Dostum bu kablolar pek parça yada istediğin metrede bulabileceğiniz kablolar değil maalesef. Top olarak satılır genelde. İsmi resimde yaziyor kablonun Google da arayabilirsiniz yada şöyle yapabilirsin 100 mt 15li kablo alıp ikiye bolersin 50mt 30lu kablo olur.(2 kablo)

• quote:

Orijinalden alıntı: senol9000

Dostum bu kablolar pek parça yada istediğin metrede bulabileceğiniz kablolar değil maalesef. Top olarak satılır genelde. İsmi resimde yaziyor kablonun Google da arayabilirsiniz yada şöyle yapabilirsin 100 mt 15li kablo alıp ikiye bolersin 50mt 30lu kablo olur.(2 kablo)

Hocam Ankara Ulus Sanayi caddesinde var bu kablolardan ve istediğin metrede alabiliyosun fiyatını öğrenince yazacağım pazar günü alacağım büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Hayatım da böyle saçma sapan bir olay duymadım. Akıl mantık dışı. Şeytanın avukatlığı yapmayacağım basit örnekler vereceğim. Diyelim dslama giden kablo işini kendim hallettim olası bir hatamdan ötürü port kartını yaktım, sorumlusu kim? Şirketin kendi halletmesi, yaptığı yatırımı demirbaş olarak işlemesi gerekiyor. Nerde görülmüş sizden para talep edilmesi.
    Diyelim sıkıldım Telekom'a tav oldum kabloyu elektrik panosunda ki 380 fazlarına şönt ettim. Nerden bilecek Telekom sonuçta kendi çekmedi hattı.
    Parasınıda geçtim yerinizde olsam bu tarz aksiyonlara girmezdim. Burası Türkiye yarın öbür gün bir sıkıntı olur suçlu siz olursunuz.

Hocam siz yanlış anladınız galiba. Ben kendim bağlamayacağım kabloları. Türk telekomda çalışan bir tanıdığım var bu altyapı, santral ,arıza vs. Gibi işlere bakıyor. Kabloyu biz apartmandan para toplayıp alacağız dediğim arkadaş bağlayacak kabloyu. Sonra da aktif ettirecek.

• Ulkenin en buyuk sirketinin dustugu hallere bak. Olmadi fiber optik kabloyu da biz cekelim.
    Bir kac kisi de telefona baksin. Musteri hizmetlerinin dedigi zaten sikayet kaydi olusturuyorum baska bir sey demiyor.
    Bir iki sinema televizyon ya da fotografcilik okuyan ogrenci bulalim. Fiberliyor reklami cekelim. fiberliyor reklami olmazsa olmazi. O olmadan hattimiz kaldirmaz.

• Vay anasını olaya bak gerçi türkiye burası :D

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Vay anasını olaya bak gerçi türkiye burası :D

Hocam vallahi yapacak başka bi çare yok en son çözüm bu.

• şirket fiilen batmış bu da kanıtı. kablo bile alamıyorlar
  • Bende 2 yıldır bekliyorum tt yi şöyle özetliyim evimin yanına 3 ay önce devlete ait bir bina yapılmaya başlandı yapımı devam ediyo geçen gün tt ekipleri gelip oraya hat çektiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.