|
Bildirim
|
|
senin firmana acayip uyuz oluyorum o becereksizlik o hiçbişeyi umursamama telekomada onun yan sanayi küçük operatörlerinede çok uyuz oluyorum işallah en kısa sürede batar o telekom bu milletin cebini sömürdüğü yeter |
Mobil tarafta mısınız yoksa sabit altyapı tarafında mı ? Taşeron mu yoksa TT kadrosunda mısınız ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:57:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:58:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:58:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 25 Şubat 2021; 6:52:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:58:50 > |
Hücresel veri kapalı olup deprem nedeniyle şebeke kesintisinde abonenin bakiyesini siz internet kullanmışsınız bakiyeniz ondan 0 olmuş diyen operatöre şebeke yok bakiye nasıl düşsün dediğimde kullanmışsınız görünüyor dediğini asla unutmayacağım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 25 Şubat 2021; 12:34:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:59:8 > |
O halde konu dışında etiketlemem hocam, farlı bir bölümde sorayım. Esasında çok tartışılsın istemediğim bir konu hakkında soracağım, sebeple buradan sormak istemiyorum mümkün mertebe hocam. |
|