Şimdi Ara

Türk Telekom’un İç Yüzü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göreviniz hakkında daha detaylı bilgi verirseniz daha iyi sorular sorabiliriz.
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    Hocam PM'i açma şansınız var mıdır?
  • senin firmana acayip uyuz oluyorum o becereksizlik o hiçbişeyi umursamama telekomada onun yan sanayi küçük operatörlerinede çok uyuz oluyorum işallah en kısa sürede batar o telekom bu milletin cebini sömürdüğü yeter

• Mobil tarafta mısınız yoksa sabit altyapı tarafında mı ?

Taşeron mu yoksa TT kadrosunda mısınız ?

• Bu hep vardı.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:57:57 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:58:13 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:58:30 >
  • O telekom doğru düzgün işler yapsın önce.

Faturalıdan faturasıza veya faturasızdan faturalıya geçişte hattın kendini kaybetmesi

Faturasıza volte ve vowifi özelliklerinin 2020'de gelmesi (bazı destekleyen cihazlarda dahi gowifi açılmıyor)

İlk 3 ay cayma bedeli yok diyip caymaya kalktığınızda cayma bedeli almaları.

Depremde olanlanlar bir yana (hala unutamadım o rezilliği)

Diyelim ki tarifeni yenilemedin hattında da 15 lira var, yanlışlıkla mobil veriyi 3-5 saniye aç kapa yaptığımızda bütün bakiyenin uçup gitmesi

Ve son olarak 3g ses kalitesi bana göre kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 25 Şubat 2021; 6:52:58 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:58:50 >

Hücresel veri kapalı olup deprem nedeniyle şebeke kesintisinde abonenin bakiyesini siz internet kullanmışsınız bakiyeniz ondan 0 olmuş diyen operatöre şebeke yok bakiye nasıl düşsün dediğimde kullanmışsınız görünüyor dediğini asla unutmayacağım.

• Arkadaşlar bu ay herkes uygulamadan faturasına baksın herkese bindirmişler benim fatura kesimim 10 u olmasına rağmen 31.01.2021 den itibaren görünüyor eşimind aynı öyle bi baksın herkes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şuanki altyapısını bilemem alıp kullanmak lazım. Daha uzatmayacam bu konuyu.

Amacım firma karalamak değil yaşadıklarımı yazdım sadece. Bilinçsizce kullanım yaparsan hepsinde kontör gider de mesela Turkcell 10 lira harcamaya günlük 100 mb tanımlıyor, bazı kullanıcılara da mesaj geliyor "internetiniz bitmek üzere devam etmek ister misiniz istemez misiniz" diye, Vodafone ise 7 lira harcamaya haftalık 250 mb veriyor.

Telekom'da ise kazığın sonu yok ise 5 ister 50 lira olsun 1 mb kullanımda dahi bütün kontör uçup gidiyor. Şimdi ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    AMC ben senden daha gıcık olduğum için, kısa yoldan seni bloklayarak çözüm sağlıyorum. Bana yanıt vereme artık
    Hocam bir soru sormak istiyorum, mahsuru yoksa. Bu sebeple sizi başka bir. Konıda etiketlememin bir sakıncası var mı sizin için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 25 Şubat 2021; 12:34:12 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 27 Nisan 2021; 17:59:8 >
  • O halde konu dışında etiketlemem hocam, farlı bir bölümde sorayım. Esasında çok tartışılsın istemediğim bir konu hakkında soracağım, sebeple buradan sormak istemiyorum mümkün mertebe hocam.

Tamam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.