Şimdi Ara

Türk Telekom'un Online İşlemlerine Giriş Yapılmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben direk kimseyle atismaya girmiyorum da hocam öyle sacmaliklar yaziliyor ki bir yerden sonra anlamaya calisiyorum sadece ama anlaşılır tarafi yok. Benim mevcut kalan haklarimi göstersin ben ona raziyim hocam.10 gb i onlara kalsin. Zaten hiz testi icin kullaniyorum ondada 5gb dan artiyor bile 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruların Türkçen gibiyse işimiz var yalnız. Cidden rica ediyorum artık yazma. Kendine güldürüyorsun insanları. Senin için rica ediyorum samimi şekilde ve eğer bir daha yazmazsan hattımı Telekoma taşıycam söz 🤓

• TEEE Aria zamanından beri telekomdayım. aria avea ttmobil telekom. hepsini gördüm. bu kalan dakikaları gösterememe durumu ezelden var. dakika idi sms oldu şimdide internet hatları.

hatta aria zamanında o kadar kötüydü ki 0 kontör olsada konuşabilirdik insanlarla :D

• trtunski T kullanıcısına yanıt

Ortada yorumlarda senin yanlışlar var işi benim Türkçem ile doğrularıma çevirmeye çalışma. Senin ne olduğunu görüyor insanlar işte kendini bu kadar belli edipte bana laf atma yorum yapmamayı öğren o zaman.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Tamam sayın her şeyi bilen bu zamana kadar yaptığın tarafsız yorumlarınla bizleri aydınlattığın icim sonsuz teşekkürler. 😜

Aferin sana  

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

Troller daha yeni öğreniyorlar işte

• Konuyu öne çıkarmışsınız yav.
  • Fazla uzatma hocam istersen hepimiz trolluz bir kişi dışında 😂

• Aynen hocam haklisin.

• Şu an yaşadığımız yere 2 ay önce taşındık, 10 gün sonra taahhütüm bitecek ve yaklaşık 1 aydır ttnet şirketinden mevcut adresimde alabileceği maksimum hız ile alakalı tutarlı bir yanıt gelmiyor. İlk 2 hafta hiç sorgulama yapamadılar, sonra 86mbps dediler, şimdi ise 26mbps çıkıyor. Ttnet'in verdiği bu sağlıksız bilgiler diğer İSS sorgulamalarını da etkilediği için tercih konusunda hiç bir şey yapamıyorum. Sanırım mevcut paketim 24mbps üzerinden devam edeceğim, lanet gelsin böyle şirkete ve hizmete.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Aramıza hoş geldin troll kardeş 😂

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Hocam TT'den beklentim her yerde 4.5g çekmesi değil bilgileri göstersin kafi. Zaten ana hat olarak ya Turkcell ya Vodafone kullanıyorum. Ben yıllardır bu sorunun olduğunu bilmiyordum. TT hattı dediğim gibi yedek hat olarak ve hız testlerinde vs kullanıyorum. O yüzden online işlemlere bakmıyorum ne kalmış ne gitmiş. Daha önce dikkatimi çekmişti ama anlıktır diye sallamadın ve sonrasında da kontrol etmedim. Ne hikmetse bu sefer 2 gün üst üste bakasım tuttu onda da görmeyince konuya yazdım. Yok yeniden gündeme getiriyormuş turkcell trolleri de bizler trolmüşüz. Turkcell hat bile kullanmıyorum. İstiyor ki kendi gibi Telekom'un TR'nin en iyi operatörü olduğuna kendimizi inandırıp şizofrenik vak'a olalım. Yıllardır bu sorunu çözemeyen beceriksiz operatöre laf etmeyip bu durumdan dert yakınan insanlara mesnetsiz iddialarda bulunması gerçekten normal değil. Olmadığın bir şeyle suçlanmakta sinirleri bozuyor haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 28 Kasım 2020; 19:23:4 >

• Ne desen haklısın hocam.

Unutmayalım ki bunlar depremde ki çöküşte dahil eleştirememişti.

Hoş sana bana göre hava hoş, bizim için çerez hat pek bir beklentimiz yok. Olsa da olur olmasada.. Aktif olarak kullanmadığın için bu detay gözüne batmış, daha niceleri var hocam.

TT kullanıpta gerçekten objektif yorum yapan, iyiyle kötüyü ayırt eden, 1+1=3 demeyen Ö1f1 gibi saygıdeğer hocalarımız var, yaptığı paylaşımlarla gerçekten 3 operatör hakkında da objektif yorumda bulunuyor, bilgisini dibine kadar paylaşıyor. Hani bu hocamız da TT kullanıyor mâlum troll'de.. Fakat baktığın da bambaşka kafa yapısında ki iki insan. Şimdi Türkçe'yi hakkıyla konuşan, ne dediğini bilen, istişare yapmayı seven Ö1f1 hoca varken, mâlum troll ile neyin savaşını vereceğiz Allasen.

Ben bastım engeli, sende at geç kapatalım bu konuyu. Konuşsun konuşsun dursun 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Kasım 2020; 19:29:3 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Ben engellemiyorum eğlenceli oluyor cidden 😂

• Turkcell Trollünden maşallah kalite akıyor yine kendi aralarında dertleşmeye başlamışlar

• Forum yönetiminden hemen ceza gelirdi bize
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.