Şimdi Ara

Türk Telekom'un Online İşlemlerine Giriş Yapılmıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trtunski

Ben engellemiyorum eğlenceli oluyor cidden 😂

Herkesi kendin gibi sanma. Paket tekliflerine bakmak için uygulamaya girmeye çalışıyorum hafta başından beri, anca dün akşam girdi. Uygulama da olan sorun çözüldüğü için genel hizmet kalitesinin rezil olduğunu dile getirdim. Senin zoruna giden nedir tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Senlik bir şey yok hocam 👍

• 3 operatör de çöp. Sansürcell bi zahmet şu sabit tarafına el atsa iyi olacak. Sansür yapacaz diye pinglerin anasını ağlattı. Fiber de adsl düzeyinde hizmet veriyor. Böyle bir firma nasıl savunulur aklım almıyor. Vodafone çok kaliteli müşteri hizmetleri ile meşhur.!!! TürkTelekom zaten Allah'a emanet duruyor. Her an sistemler gidebilir onlar için normal bir durum.

• @ö1f1 hocamızdan Allah razı olsun, özellikle internet servis sağlayıcıları bölümündeki katkıları çok büyüktür. Kendisine tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Kasım 2020; 20:17:54 >
    Türk Telekom'un Online İşlemlerine Giriş Yapılmıyor

Yanlış mesaja alıntı yapmışım. Körü körüne bir şeyi savunacak veya kötüleyecek kadar asalak biri değilim. Eğer siz öyleyseniz; bilin ki herkes öyle değil.

• Memnun değilseniz bazıları sızlanıyor hadi bana eyvallah diyip gideceksin durmanın mantığı yok.Her operatörün kalite farkı olsada her birinin tercih edilme sebebi de var.Kimisi kalite ister,kimisi fiyat ve kimisi rahat kullanım yapmak ister.
    Operatörlerden ziyade kişisel kavgalara dönüsmüs durumda forum...🤔

Hocam bu forumda telekom kotuluyenlere troll deniyor o yüzden şakasina yazdım önceki yazışmaları okursanız ne demek istediğimi anlarsınız 🙏

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. Şahsen bende yeri büyüktür. Paylaştığı bilgiler paha biçilemez.. Fiber altyapı sürecimde de bana çok yardımcı olmuştu, yol göstermişti. Allah ayağına taş deydirmesin.

• Aynen hocam. Kendisinden çok şey öğreniyoruz sağolsun. @sis651 i unutmamak gerekir tabiki.

Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Kasım 2020; 20:32:49 >
  • Arkadaşlar sakin olalım konu neredeyse forumda en üste çıkacak
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

@sis651 hoca unutulur mu yaTürk Telekom'un Online İşlemlerine Giriş Yapılmıyor  Onun sayesinde az buçuk mobil tarafta bilgi sahibi olduk.

Ondan da Allah razı olsun. Üşenmeyip her sorumuza cevap veriyor.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Tüm emeği geçenlere teşekkür etmiş olalım bu vesile ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Kasım 2020; 20:44:28 >
  • Ö1f1 ve sis651 gerçekten çok iyi ve bilgili hocalar haklarını yiyemem.
  • Konu Turk Telekom'un online işlemlerinden nerelere gelmiş ya... :D

• Erişim türünüz neydi hocam?

Erişim türünüz nedir hocam, yardımcı olabilirim.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğiniz gibi ADSL 16MBPS paket kullanıyordum. Alt yapı gelmişti, upload sorun olduğu için 24mbps'ye geçiş yapmıştım.

ADSL kullanırken 10-11 alırken, 3-4 cihaz bağlı olmasına rağmen hiçbir videoda yükleniyor gibi sorunlar yaşamadım. Yağ gibi akıyordu.

Şuan ise bir 20 oluyor, bir 2 mbps. Çile resmen, tek benim cihazım bağlansa bile 2mbps de sürünüyor.

Her videoda takılma yaşıyorum. Hele ki akşam 20-24 arasında neredeyse internete girilmez oluyor, yoğunluk nedeniyle sanırım.

Bunlar da speedtest ve hat değerlerim;
    Türk Telekom'un Online İşlemlerine Giriş Yapılmıyor Türk Telekom'un Online İşlemlerine Giriş Yapılmıyor Türk Telekom'un Online İşlemlerine Giriş Yapılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 29 Kasım 2020; 12:40:48 >

• An itibariyle tekrardan uygulamaya giriş yapsa dahi hiçbir işleme ulaşamıyorum. Tekrar çökmüş.
  • İkinci denemem de girdi, sorun yok. Sanırım sabahta böyle olmuştu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.