Şimdi Ara

Türk Telekom'un Yalancılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziranın sonlarında taşındığım eve altyapısı kutusu derken aylar sonra perşembe günü tüm işlemler halledilmiş bir şekilde internet hizmeti geldi. Tabi bem perşembe günü direk nakil işlemi için aradım, hem telefon hem internet. Cumartesi günü geldi adam hattı açtı telefon geldi. Modemi taktım dsl yanıyor ama internet yok. Aradım sordum falan bana pazartesi sinyalin yollanacağını söylediler tamam dedim. Telefonuma mesaj geldi pazartesi 8-13.30 arasında kurulum için randevunuz alınmıştır. Ben kurulum istemedim çünkü zaten biliyorum bu işlem için 150tl istediler saçma bir şekilde ben de sinyal gönderin yeter dedim. Bugün oldu şimdi saatler geçti hala hiçbir şey yok. Telekomu aradım bağırdım çağırdım, neymiş bayrammışmış haftaya salı gelcekmişmiş. Şu anda sinirden çatlamak üzereyim böyle bir yalancılık yok. 150tl nedir ne için alınıyo gram anlamış değilim. Verdikleri randevuyu bayram diye geçiştiriyolar bir de. Madem tatil o zaman bunu bilmeyecek kadar salak veya gerizekalı mısınız da bugüne randevu veriyosanız. Cidden denecek bir şey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 150 TL ne alaka ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.