Şimdi Ara

Türk Telekom'un yüzde 55'i bankaların eline geçecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
5.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Böyle iş mi olur. Kredileri nasıl tahsil edecekler bu bankalar Telekom'u almak istemezlerse...

• abi ne güzel 20 bankadan kredi çek, firma sahibi ol. kârını yap borclarını ödeme hisseleri ver git.

arapların telekoma verdiği tüm ödeme 20 bankadan çektiği kredi mi? yoksa biraz ceplerinden verip geri kalanı krediye mi bağladılar? nasıl satılmıştı hatırlayan var mı?

böyle mi zengin olunuyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 23 Ocak 2018; 21:2:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

Türk telekomdan çıkma vakti

Bu ay uygun vakit bulduğumda yeni telefon hattı alıp evin internetini de değiştiriyorum

Bu kadar rezil ve kazık hizmete rağmen zarar etmişler

Ben turknete geçtim ara sıra Internet gidiyor ama internet hızı Türkiye seviyesinin çok üstünde memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani çok övündükleri o güçlü alt yapı varya Ronaldo’yu reklamlarda oynatma ile olmuyor

Türk Telekom'un yüzde 55'i bankaların eline geçecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • devlet şu şirketi alıp cem çelebilere gel kardeşim bu şirketi yönet biz bu işlerden pek anlamıyoz dese internet konusunda dünyayla aynı seviyeye geleceğimizden eminim

• arkadaşlar başka alternatif yok.ne türknet ne vodafone nede gsm operatörleri hiçbiri bağımsız altyapıya sahip değiller.adsl teknolojisi 1999 da kullanıma açıldı.türkiyeye gelmesi 2005i buldu.yıl 2018 oldu hala türkiyenin %75-80i çaresiz adsl kullanıyor.tahminimce en erken 5 yıl sonra altyapı değişikliğine başlanacak ve 7-8 yıl sonra ancak sabit internette değişim görülecek.bana kalsa her eve lte modem dağıtıp baz istasyonu veya uydudan kablo masrafı ve zahmetine katlanmadan sabit internet veririm.ama bunlar hep hayal işte...

• Araplar almış diyosunuz ama, genel müdür Paul Doany arap değil, nereli bilmem İsrailli gibime geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırsız var desek ayıp olmaz herhalde.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 17 Şubat 2020; 7:46:19 >
  • Hazine güvence vermiş krediler için devlet ödeyecek galiba

• Türk Telekomu Millileştirdik derler halkta bunu yer sorun yok.
    Türk telekom tekrar Türk oldu yazar manşetler.
    Halka ne kadar zarar oldu açıklanmaz.
    Ne olaylar var mesela batan ora avm'ye ziraat bankasının verdiği kredi var (google : ora,ziraat bankası, garanti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Olaya bak ya... Bunu bir tek ben mi garip buluyorum. Memleketin iletişim ağı ne hallerde arkadaş. Kimin elinde ne var belli değil. Adamlar iletişimimizi ele geçirdiği yetmedi bu yolla milyon dolarlar çekmişler, yatırım sıfır tabi.

Bir ara bu çekilen paraları devlet ödeyecek diyorlardı demek ki aslı yok . Devlet ödese daha iyi bence, en azından iletişim ağı devlet elinde olsun ya :S

bankaya paracıkları devlet ödetince para conilerden mi çıkıcak. benden çıkıcak. benim gemilerim yok para vermeye.
  • Sen yabancıya kalkıp özelleştirme yapınca, ondan yatırım yapmasını falan mı bekliyorsun? Hem de bu ülke için? Tamamen kendi ceplerini doldurmak için alınmış ve olabilecek maksimum kâr ile çıkılmaya çalışılmış.

Sonuç olarak birileri yine kandırıldı.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Dostum ben anlatmak istediğim bu kurumun devlet elinde olması gerektiği. Tabiki parayı biz ödemeyelim ama bu hale gelene kadar bu devlet nerdeydi. Geçen çıkmıştı haberi gene DH'de okumuştum çekilen parada devlet teminatı var, devlet ödeyebilir diye.

Demek istediğim kayyummu atar parayımı verir bilmem ama bu kurum önemli bir kurum ve devletin elinde olması gerek. Her durumda olan biz vatandaşa oluyor zaten en dandik interneti kullanıp en fazla parayı veren biziz, yatırım denen birşey yok Türk Telekom yatırım yapmadığı gibi başka firmalarıda engellediği söyleniyor. Zaten her şekilde biz vatandaşın cebinden çalıyorlar parayı.
  • Keyfindenmi ödemiyorlar, şirketi pahalıya almışlar, gelir karşılamıyor olabilir, kolaya sen alsaydında ödeseydin, tahminimi yazıyorum yoksa elimde net veriler yok.

• Devletin iletişim tekelinde karar payını satması çok yanlıştı bankalara gereken para ödenip tamamı geti alınmalı.İletişim, ulaşım, güvenlik, gıda da devlet ne olursa olsun gerektiğinde tekel olmalı.

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Filistin asıllı Lübnanli

Paul doany ceo, şirketin ortaklık yapısı ile başa gelen Ceo nun nereli olduğunun bir ilgisi yok.

PAUL Doany nin gelmesini hükumet istedi. Bundan önce gelen saçma sapan Türk Ceo lar şirketin anasını ağlattı.

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    6.6 milyar dolara özelleştirildi. Bu tutarın tamamıni ödedi.

4.7 milyar dolar kredi çekti.

Bu zamana kadar Türk Telekom üzerinden 5.7 milyar dolar para kazandı.

2005 yılından bu yana

-6.6 milyar dolar özelleştirme parası

+4.7 milyar dolar kredi parası

+5.7 milyar dolar temettü parası

= 3.8 milyar dolar kazanmış.

Yani 13 senede 6.6 milyar dolar koymuş. 10.4 milyar dolar almış.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    olabilir, bilmiyorum, ama bankadan kurtuluş olmaz, alacağı için şirketi alırlar, çok karlı bir şirket olsaydı neden bankalara kaptırma gereği duysun, neyse milletimiz için hayırlısı olsun, özel şirketlerinde böyle riskleri var, Telekom mali sıkıntıda demekki aylık 6 gblik yavaş internet için iki katı fatura yollamıştı bize geçen ay, bizde o farkı geri almak için ne lazımsa yaptık. hayırlısı olsun, önemli olan milletin interneti sınırsız hızlı ucuza açılsın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.