|
Bildirim
Olaya bak ya... Bunu bir tek ben mi garip buluyorum. Memleketin iletişim ağı ne hallerde arkadaş. Kimin elinde ne var belli değil. Adamlar iletişimimizi ele geçirdiği yetmedi bu yolla milyon dolarlar çekmişler, yatırım sıfır tabi.
Bir ara bu çekilen paraları devlet ödeyecek diyorlardı demek ki aslı yok . Devlet ödese daha iyi bence, en azından iletişim ağı devlet elinde olsun ya :S |
biri arap yalaması, diğeri ensarcı, diğeride ingiliz ..
ne var ne yok, sabit, mobil ve interneti (çevremdekileri etkileyerek) turknet ve vodafone a taşıdım, taşıyorum, bu saatten sonra TT bitmiştir ![]() |
Stratejik kurumlar yabancılara satılır mı hiç? Borçlar vatandaşa patlamaz inşallah!
|
Türk Telekom falloş olacak desenize.
|
2 yıldır bankalar elin araplarından kuruş alamıyorlarmış sen git 10bin tl kredi çek 1 ay ödeme bak sana neler yapıyorlar...
|
Gerçekten şaşılacak bir başarıya imza attılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Şirketin başına 10 yaşındaki bir çocuğu koysak emin olun TTNet şu an çok daha iyi bir yerdeydi.
Gerçi amaçları kanımızı emmekti, yeterince emdiler, amaçlarını tamamladılar. |
4.7 milyar dolar kredi alıyor, zamanında da 3 milyar doları yurt dışına aktardığı biliniyor. Haberin içeriğinde o da var, ediyor almamış orayı sanırım.
Telekom ilk satıldığının da hata yaptınız, milli malı araplara sattınız, soyup sovana çevirecekler ülke malını dedik, akp li arkadaşlar çıktı hödü hödü dedi. Çıksın açıklama yapsınlar şimdi. Sizin ben kararterinizi .. |
Devletinde katkisiyla koskoca kurum hiç oldu.Tebrikler.
|
Olması gereken o zaten alternatif firmalar taş mı yesin onlar olsun ki rekabet olsun ama sıkıntı bu alternatiflerin kendi altyapılarını kurmamaları çünkü 50 tane gereksiz yok belediyeye yok ona yok devlete yok yer kirası yok kazı parasıydı gereksiz harcamalar yapmak zorunda kalıyorlar iran da bile bu tür ücretler yok avrupayı söylemiyorum bile
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 23 Ocak 2018; 14:0:48 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Eylül 2020; 0:28:0 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:57:10 > |