Şimdi Ara

Turk Telekom ve Vodafone Faturasız Hatlara anında 20 tl veren uygulama (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
5
Favori
21.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu 2. uyarıdır.
    Ve bu mesaj sonrasında ısrarla referans kodlu link paylaşan, sürekli mesaj yazıp Spam yapanlar konudan uzaklaştırılacaktır.

Mesajlar temizlenmiştir, lütfen ısrarla referans kodlu link paylaşımı yapmayınız.

İyi forumlar,
  • İlk üye olanlardanım. Link paylaşımı yasak. Üye olurken link isterseniz özel mesaj atınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar buradan link paylaşmak etik değil , ben az önce bir arkadaştan üye olup 2500 dent kazandım toplam 10345 dent ile vodafone 25 tl yükledim . İsteyene özelden link verebilirim , yalnız mobilden bağlanmalısınız, saygılar
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Hocam, 25 tl hattima yuklendi. Uygulama gercekmis.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RUBY-CONCERTO

Hocam, 25 tl hattima yuklendi. Uygulama gercekmis.
    Dedim hocam sana

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Cevap geldi mi ya da tl niz hocam benim tl hala gelmedi info ile baslayan mail adresine de gonderemiyorum mail kabul etmiyor o mail adresini

• 1. Turkcell tl alabiliyo muyuz
    2. Başka numaraya tl yükleyebiliyo muyuz
    Vey bu TR hatlarına nerden yüklüyoruz heryer yabancı yok 1gb 50mb fransa vs yabancı hepsi

• Ilklerden biriyim yaz özelden yardımcı olurum. Senin de paran bu kadar olsun

Turk Telekom ve Vodafone Faturasız Hatlara anında 20 tl veren uygulama

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnebjk

Cevap geldi mi ya da tl niz hocam benim tl hala gelmedi info ile baslayan mail adresine de gonderemiyorum mail kabul etmiyor o mail adresini
    Tekrar TL dönüştürme kısmına girip send diyin 2-3 sefer sonra geliyor bana geldi.

Bu arada yeni üye olacak olan varsa mesaj atabilir soruları olan varsa da sorabilir yardımcı oluruz.
  • lenskuresi kullanıcısına yanıt
    Uygulamadaki ust bosluga +9 ile baslayarak cep numarani girip check offers yazisina basinca sizin icin gecerli teklifi gosteriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka hatta TL yükleyebilir miyiz , numara taşıdığım için bende olmuyor sanırım

• ben bu sabah turkcell 30 tl kendim için yaptım siz ödeme aldınız mı hiç ne kadar sürede yükleniyor/veya yükleniyormu gerçekten :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.