< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnobodyy -- 22 Mart 2019; 15:51:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnobodyy -- 22 Mart 2019; 15:51:25 > |
Ya yeter artik ya. Gunlerdir ayni konu. Vodafone ve turktelekom denedim, olmuyor. Puanlari aliyor ama kontor falan gelmiyor. Sacmalik. Bosuna yormayin kendinizi
Edit: arkadaslar oluyormus. Hattima tl geldi. Vodafone konuyu acan arkadasa tesekurler |
Edit: Herkesten 1200(999a düştü) veriyor enayi yerine koymayın insanları. 7-8 kişi üye yaparsanız anca 20-25 tl alırsınız. Konunun bi sıcaklığı kalmadı ilk yapanlar 4800le kaptı paraları.
|
20 lira içinmi uğraşıcaz
|
kardeş dünden beri yalan söylüyorsun nden böyle yapıyorsun
|
Ben ilk üye olanlardanım onlarca kişi refimden kayıt oldu milleti kandırıp kul hakkına girip durma burada haksız kazanç sağlıyorsun. Level sistemi yok herkeste aynı ref kazancı mevcut. Geçmiş sayfalara bakıyorum herkes şikayetçi senden cevap dahi vermemişsin. Şansını fazla zorluyorsun.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 23 Mart 2019; 9:37:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |