Şimdi Ara

Turk Telekom ve Vodafone Faturasız Hatlara anında 20 tl veren uygulama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
5
Favori
21.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim forumda yazılanlardan anladığıma göre üye olduğunuzda kimin ref i ile üye olduysanız o andaki puanı kadar size yükleniyor. ref atanlar tlyi hattına yüklediklerinde bakiye-puan-dent (neyse işte adı)eksildiği için siz üye olurken eksik puanla başlamış oluyorsunuz.
    ayrıca bi de yüklenmiyor diyenler için şunu söylüyorlar; hattın orjinal operatöründe olması gerekiyor. Yani 054* başlayıp da Turkcellde ise vermiyormuş.
    Girmek isteyenler için faydalı diye yazdım bunları, ama kesinlikle tavsiye etmiyorum bunun altından bi iş çıkar. Kaydolurken ne bilgisi istiyor, nelere izin veriyorsunuz çok dikkat edin.
  • UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    ben bu işlere girmem zaten :)
  • Bende hiçbir şey alınmıyor neden? Yeterli bakiye var. İos diye mi acaba, tr ile alakalı bir şey gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır. Olmuyor malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarnat1985 -- 21 Mart 2019; 10:12:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yahu çevrenizde bi iki kişiye yükleyin referansınızla alın 20 30 TL oturun aşağı işte referans linki çöplüğüne döndü tüm konular doğru düzgün yorum yapan yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.