|
Bildirim
|
Konuda Türk Telekom kullananlardan çok malum operatörün fanları var.
|
Hey allahım yine desteksiz desteksiz sallamış bizim turkcell avukatı, adamın tek işi forumda turkcell şakşakçılığı yapmak.
![]() |
Volte hizmeti alam 3 5 cihaz var zaten.
|
Malatya - Antalya arası 1000 km yol yaptım senin o ilah gibi gördüğün Turkcell çoğu yerde, Türk telekom'un altında kaldı çekim olarak. Hele bir de iç anadolu üzerinden değil de sahil kenarından gelirseniz işiniz yaş Türk telekom ve Vodafone en azından 2G çekerken Turkcell denilen kazık operatör kilometrelerce servis yok diyor. Ayrıca en azından abuk subuk şeylere abone edip müşterisini sağmalık inek gibi görmüyor. Ama tabi senin için küçük bir açık olsa yeter hemen karalama çalışmalarına başlarsın.
|
iPhone cihaz kullanan adam niye TT hat kullanır bunu oldum olası anlamam.
Dünya para verip iphone al ama içine TT hat tak. Akıl alır gibi değil ![]() |
Ha sen dedin diye Turkcell kazık oluyor.
![]() Asıl TT kazığın önde gidenidir, neden mi? Benim 33 lira verdiğim tarifeye başkası 90 lira veriyor. Bu şekilde farkli fiyatlara maruz kalan yüzlerce kişi buralarda.. Ama bunu kendine itiraf etmek yerine tamamen herşeyi farklı olan operatörün fiyatlandırmasına kazık diyorsun. Hani şu faturasızda 100KB'a 7 lira alan operatöre kazık demeyip Turkcell'e diyorsun. Anladım abiii ![]() ![]() 26 eylül de ki rezilliğide unutmadık. Blok ![]() |
Nasıl olur hani kalite idi
Turkcell idi bu nede olsa her yerde çekerdi ![]() |
Diger operatörlerde 3 senedir var olan teknoloji tt de yok ve hala oyaliyorlar.
![]() |
gerekli ayarları yapınca tüm xiaomi cihazlarda volte açılıyor, cihaz destekliyorsa tabi. operatörün ne dediğinin önemi yok. bir ten redmi 7a görünüyor ttnete göre desteklediği ama son çıkan cihazların hepsinde açılıyor çalışıyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 25 Ekim 2019; 0:35:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |