Şimdi Ara

Türk Telekom VoWifi Kasım Ayı Sonunda Yayında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
8
Favori
10.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangisinin nesi benim işime geliyormuş, son dönemde hep ensarcell di dun yaptıkları yeni atamada ispatıdır, hic biri babamın oğlu değil, ben başkaları gibi hiç bir firma için funboyluk yapmadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Kendi ağız ile söylüyorsun turk telekom hiç öyle atama yapılmadı

Kendi vatandaşına kredi vermeyen bankalar kimelere kredi verdi yapmayın

Türk Telekom’un (TT) Ojer Telekomünikasyon A.Ş.’deki (OTAŞ) yüzde 55’lik hissesinin Levent Yapılandırma Yönetimi A.Ş.’ye devrinin gerçekleşmesiyle, sözkonusu ortaklıktaki bankaların Türk Telekom’daki hisse oranları da belli oldu.

Türk Telekom ve konuya taraf bankalar olan Akbank, İş Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamalara göre OTAŞ'a ait olan Türk Telekom’un sermayesinin yüzde 55'ini oluşturan hisselerin tamamı Levent Yapılandırma Yönetimi A.Ş. (LYY) adlı özel amaçlı şirkete devredildi.

TÜRK TELEKOM’UN YÜZDE 19.5’İ AKBANK’IN

Habertürk’ten Necdet Çalışkan’ın haberine göre LYY’deki en büyük pay yüzde 35.5598 ile Akbank’ı olurken, Akbank’ı yüzde 22.1265 pay ile Garanti Bankası, yüzde 11.5972 payla İş Bankası, yüzde 4.9150’lik hisse oranıyla Yapı Kredi, yüzde 4.2559’lik payla Vakıfbank, yüzde 3.6562 payla Halkbank, yüzde 2.5913 payla Denizbank ve yüzde 1.6172'lik payla TSKB izledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum kişi nasıl çıldırmış ama operatörün tek bir eksiği vardı o da tamamlandı artık nasıl bik bik ötecek bakalım

• HD+ Görüşme servisinden sadece bireysel faturalı mobil hat sahibi, SIM kartı 4.5G uyumlu ve cihazı VoLTE teknolojisine uygun olan bireysel müşteriler yararlanabilmektedir.

WiFi Arama Servisinden mobil hat sahibi bireysel, kurumsal, faturalı veya faturasız müşterilerimiz yararlanabilir. WiFi Arama Servisinden yararlanmak için yine SIM kartınızın 4.5G uyumlu olması ve cihazınızın WiFi Arama teknolojisini destekliyor olması gerekmektedir.

volte firmanın yararına olan birşey ama kısıtlama yapıyorlar.
    her aramada 3g ye geçiyor şebeke.
  • Vowifi kullanım amacı zaten sinyalin az veya hiç olmadığı yerlerde kullanım yapabilmek. Ama daha bunu ayıkamadan sevinenler var. Haklı aslında, napsın garibim en ucuz operatörü kullanıyor ve belli ki biryerlerde çekmiyor ve vowifi geldiği için de seviniyor. Ama sorsan heryerde çekiyor hatta Turkcell'den bile iyi, madem öyle niye vowifi ihtiyacın olur ki

Bak ben hiç kullanmıyorum, çünki heryerde çekiyor şükür.

Helalkeeee

Gerçekleri söylemem çok kişinin zoruna gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 13 Mart 2020; 12:57:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Vowifi kullanım amacı zaten sinyalin az veya hiç olmadığı yerlerde kullanım yapabilmek. Ama daha bunu ayıkamadan sevinenler var. Haklı aslında, napsın garibim en ucuz operatörü kullanıyor ve belli ki biryerlerde çekmiyor ve vowifi geldiği için de seviniyor. Ama sorsan heryerde çekiyor hatta Turkcell'den bile iyi, madem öyle niye vowifi ihtiyacın olur ki

Bak ben hiç kullanmıyorum, çünki heryerde çekiyor şükür.

Helalkeeee

Gerçekleri söylemem çok kişinin zoruna gidiyor
    Evde eşimin hattı turkcell ve çekmiyor diye sürekli vowifi aktif. Yerde izmir buca; Bulunduğunuz yer kör nokta olabiliyor. gereksiz polemik yaratmaya gerek yok.

• Eeee bak ne güzel bir hizmet, nasılda işini görüyor. 3 seneden sonra getiren TT'nin şakşakçıları sağolsun, biride kalkıpta demiyor ki bunca zaman niye getirmediniz. Bu hizmet eksikliğinden ötürü sizi kullanmayacağım. Ama nerdeeeeeeee 15GB 35 TL olunca insanın aklı oynuyor.
  • Arkadaşlar boşuna kavga etmeyin wi-fi aramanın adı var sanı yok daha çalıştırabilen olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatace

Evde eşimin hattı turkcell ve çekmiyor diye sürekli vowifi aktif. Yerde izmir buca; Bulunduğunuz yer kör nokta olabiliyor. gereksiz polemik yaratmaya gerek yok.

Alıntıları Göster
    Nasıl olur hani kalite idi
    Turkcell idi
    bu nede olsa her yerde çekerdi
  • Turkcell olur da bir yerlerde abonem telefonunu kullanamaz diye 4 sene önce hizmete sokmuş bu hizmeti. Hala turkcell konuşuluyor konuda. Sorun Telekom gibi sorunlu hattım bu hizmeti hala devreye sokamamis olması. Turkcelli değil TTyi elestireceksiniz. Birisi demiski evde eşimin hattı cekmiyo vowifi kullanıyoruz. Zaten bunun.var bu hizmet. Birisi kalkmis 4 senedir beklediği hizmeti yıllardır kullandıran operatörle dalga geçiyor. Bu forum çok eğlenceli ya

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Forumda casper vestel samsung Lg kullanan yok mu hiç ?acaba

Lg yeni gelmiş dün yoktu sırayla güncelliyorlar
  • Hayirli olsun önemli eksiklik giderilmiş cok gec olsa da.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    26 eylül de 27 saatlik kesintide eleştiremeyen adamlar şimdi mi eleştirecek.

Ucuz fiyat ucuz hizmeti beraberinde getirir. Yıllardır vowifi kullanan vodafone sms olayını çözememişken TT ne halt yiyecek merakla bekliyorum..

Hoş bir insan şebeke sorunu yaşamıyorsa voeifi ihtiyacı olmaz, sırf ucuz diye şebeke sorununa bunca zaman katlananlardan da nasıl birşey beklenir ki

Şakşaklık etmeyin, eleştirin.. Bakın daha volte tam kullanılmıyor, biraz daha eksiklikleri gün yüzüne çıkartam da bari onuda halletsinler. Ben gaza getirmesem bunların talep edeceği bile yok

• iPhone 5s e 3 operatörden destek veren var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun hemen test edeceğim şimdi.

Edemedim arkadaşlar. Telefonum volte vowifi destekliyor ama telekom vowifi desteği sunmamış telefonuma. Umarım önümüzdeki günlerde gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Mart 2020; 17:19:21 >
  • Vowifi yurtdisnda can kurtarır. Gerisi hikaye.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    denedim sorunsuz çalışıyor
    Türk Telekom VoWifi Kasım Ayı Sonunda Yayında

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.