Şimdi Ara

Türk Telekom Yeni Upload Hızları Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiper/Fiber 24mbps ve üzeri kullanan arkadaşlar upload hızlarınız hala 2mbps ise nasıl yükseltebileceğinizi anlatacağım. Müşteri Hizmetlerini arayıp mevcut paketinizin upload hızını arttırmak için dil dökmekle uğraşmayın. Çoğu çok cahil upload ne onu bile bilmezler. Ben çok uğraştım başaramadım. Tek yapmanız gereken taahhütlü/taahhütsüz müşteri olarak 4441444 arayıp kullanmakta olduğunuz paketi bir başka pakete geçirin. Ertesi gün tekrar arayarak taahhüt verdiğiniz pakete geri dönün. Böylece hattınızın uplaod hız değerleri otomatik yenilenecek. Ben taahhütsüz müşteri olarak 24mbps 75gb paketimi 50mbps'e geçirdim ve upload hızım internetim kopmadan 4mbps'e çıktı. Aynı ay içinde 3 kez paket değiştirme hakkınız bulunuyor. Denemekten zarar gelmez. Bir üst pakete geçip tekrar eski paketinize dönerek en fazla 1, 2 tl fazla fatura ödersiniz. Alacağınız yeni upload hızları 24, 35mbps için 3mbps. 50, 100mbps için 4mbps'dir.

Arkadaşlar hat değerlerinde upload yükselmesine rağmen gizli bir el resmen sınırlıyor. Speedtest yaparken upload tam şahlanacakken 2,8 den aniden ibre 1,6 1,8'lere çakılıyor ve stabil 2,1'i geçmiyor. Eski pakette 1,8 1,9 maksimum görüyordum şükürler olsun 2'yi gördüm.

Upload hızlarını TT Genel Müdürlüğü kasten sınırlıyor. BTK'ye sundukları raporda bu hızları vermek zorundalar fakat vermiyorlar. Kasti olarak suç işliyorlar.

Hat değerlerim 5 dakika arayla çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subkick -- 21 Ocak 2017; 0:38:27 >

• Türk Telekom Yeni Upload Hızları Geçiş

Böyle olması lazım ama nerde...
  • Hocam benim taahhüt var. Şuan 50mbps paketteyim.100mbps e geçersem sonraki gün geri dönüşte 50mbps e problem yaşarmıyım?
  • Ben 100 Mbps 250gb kullanıyorum ben ne yapayım anca 1 mayıs
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    Yaşamazsın ama bence gerek yok çünkü 4mbps alan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subkick

Yaşamazsın ama bence gerek yok çünkü 4mbps alan yok.

Bugun aradim hattim 100mbps desteklemiyomus. Onu bile deneyemedik. Sasirdik mi? Hayir Yasasin Tam sömürücü ParaTelekom
  • arkadaasım 100 mbps abonesı ıdı cok zayıflama var dıye 77 galıba tanımlanmıs..evın dıbınde t11 kutu var eskı kablo 200-300 mt uzaktan gelıyor zayıflıyor kac defa dedık burdan baglayın dıye hayır hayır.sonunda okeylendı kablo alın degıstırelım dıye..zaten eve uzaklık t11 kutu 5 mt :)) ekıb gelmıs yenıden tanımlama yapmıs 99976 4 mbps yapmıs ..yenıden tanımlandıgı zamanmı acaba 4 mbps yapıyorlar..

benımde subat 2016 dan bu yana 100 mbps var 99976 2 mbps tanımlı..oynarlarsa hızdanda olmuyalım :)
    DSL Hızı(Kb/s): 99976 2044 tanımlı olan ..
    telefonla arasak 4 uploda cıkaran varmı....?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Geçiş 20 GB Tarifesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni sözleşme yapan var mı? Upload değerleri onlarda nedir acaba?
  • 4 e yükselsede 4ü kullanamıyosun 2.20i geçmiyor.İlk başta bi şahlanıyor 4küsür sonra 2.20 max.İşyerim kurumsala geçince çıkmıştı 4mb ' ye upload.Tahahütlü fiyatları aynı hipernetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logat -- 15 Ocak 2017; 22:46:14 >

• logat kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben pc den speedtest yaparken hız bir anda 22 lere çıkıyor down da sonra 16 lara doğru düşüyor yavaş yavaş nedendir çözemedim upload da 1 mbps yi geçmiyor. Fakat telefondan test yapınca sorun olmuyor olması gerekenler çıkıyor neden böyle bir durum var acaba?
  • Bu adamların Upload hızları ile derdi ne? 4 mbit upload hızı tanımlayıp onu bile vermiyorlar bu kadar çirkef bir kurum olabilir mi..
  • 100mbps de 8mbps upload alan var mı ?

quote:

Knisath @ 15 Ekim 2015; 10:20:45

sanırım türk telekom uploadları 100mbit'e 8mbit olacak şekilde güncelledi.

benim 36mbit'e kadar upload alım hızım vardı 2 gündür 8mbit ile sabitlenmiş durumda.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123288765
  • NedStark2 kullanıcısına yanıt
    Ve bu upload hızlarına geçen yazın başında geçilmeliydi. BTK'ya sundukları dokümanda açıkça belirtmişler. Bulup forumda gösterdim. Nasıl ki bu ülkede anayasa kanunları çiğnendiği zaman bir ceza kesen kurum yoksa aynısı bu durum için de geçerli.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Delinin biri kuyuya taş atmış misali. O arkadaş neyden bahsettiğini dahi bilmiyor. Tahminimce modem arayüzünde görülen ulaşılabilir maksimum upload hızı 8...kbps küsürlere düşmüş arkadaşta upload hızları 8mbps oldu sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Ben 100 Mbps 250gb kullanıyorum ben ne yapayım anca 1 mayıs

ttnette 250 gb akn varmı
    benımde paket 100 mbps fakat 200 akn varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 17 Ocak 2017; 0:42:25 >
  • quote:

Delinin biri kuyuya taş atmış misali. O arkadaş neyden bahsettiğini dahi bilmiyor. Tahminimce modem arayüzünde görülen ulaşılabilir maksimum upload hızı 8...kbps küsürlere düşmüş arkadaşta upload hızları 8mbps oldu sanıyor.

he deliyim deli.

zaten orada ne yazmışım modem arayüzünde diye kasıt etmişim. Laf sokacağına iki dakika alıntıla ya da özelden mesaj yaz.

Gece gece insanın asabını bozup küfür ettirmeyin kendinize.
  • Arkadaşlar bugün bizim buradada çalışma oldu ben superonline kullanıyorum 3.5 mbt upload alıyorum ama adamlar akk bitince 1mbt e düşürüyor turk telekomda vdsl modemlerinizde durum nasıl arkadaşlar Ttnet akk bitince upload hızını düşürüyormu bildiğim kadarıyla düşürmüyordu

Hat değerlerim bunlar

Yukarı akım hattı hızı (kbit/s):
    4094
    Aşağı akım hattı hızı (kbit/s):
    51196
    Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s):
    31237
    Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s):
    107832
    Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
    27.4
    Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
    18
    Yukarı akım aralık derinliği:
    1
    Aşağı akım aralık derinliği:
    1
    Hat standardı:
    VDSL
    Yukarı akım hat zayıflaması (dB):
    4
    Aşağı akım hat zayıflaması (dB):
    7.3
    Yukarı akım çıkış gücü (dBm):
    7.9
    Aşağı akım çıkış gücü (dBm):
    12.3
    Kanal türü:
    Hızlı

• Knisath kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız mesajı en iyi açıklayan atasözü neden alındınız? Bana cevap vereceğinize 4 kişi mesajınızı alıntılayıp soru sormuşken onlara neden cevap vermiyorsunuz? Ulaşılabilir hız ile upload hızının alakası nedir? Ben mesajdaki hatayı görüp yok öyle bir şey uzatmayın demeye getirdim. Neden özel mesaj atmam gerekiyor orasını da anlamadım? Sizin mesajınızı düzenlemeniz daha yararlı. Böylece yanlış anlaşılmaların önüne geçilir. Görüldüğü gibi insalar çıkıp mesajınızı görüp uplaod hızı 8bmps oldu sanmazlar. Gece gece bana küfür edeceğinize gidin, dil ve anlatım üzerine bir kaç özel ders alın.
  • quote:

Yazdığınız mesajı en iyi açıklayan atasözü neden alındınız? Bana cevap vereceğinize 4 kişi mesajınızı alıntılayıp soru sormuşken onlara neden cevap vermiyorsunuz? Ulaşılabilir hız ile upload hızının alakası nedir? Ben mesajdaki hatayı görüp yok öyle bir şey uzatmayın demeye getirdim. Neden özel mesaj atmam gerekiyor orasını da anlamadım? Sizin mesajınızı düzenlemeniz daha yararlı. Böylece yanlış anlaşılmaların önüne geçilir. Görüldüğü gibi insalar çıkıp mesajınızı görüp uplaod hızı 8bmps oldu sanmazlar. Gece gece bana küfür edeceğinize gidin, dil ve anlatım üzerine bir kaç özel ders alın.

Yav he he.

Parayla adam topluyorlar bu foruma artık emin oldum. İnsanları çileden çıkarma timi.

• 24 mbit vdsl kullanıcısıyım. vdsl e yeni geçtiğim haftalar speedtestte 23mbit download 2.95te upload hızına ulaşıyordum 2-3 hafta böyle sorunsuz kullandım. Ne olduysa şu 1 haftadır dl hızım 15 mbit upload hızımda 0.80 e düştü. Arıyorum müşteri hizmetlerini hat normal gözüküyor gayet güzel sinyal alıyorsunuz diyor. arkadaş anlatıyorum derdimi daha önce daha iyiydi diye bana saçma sapan çözümler söylüyorlar dns ipsini değiştirin modemi açıp kapatın vs vs bunların hiç biri de işe yaramadı.Arıza kaydı oluşturdum bakalım geri ne cevap alacağız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.