Kolpalıyorlar inanma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yok hocam yemedim zatende. Başka bayilerde geçiş deneyecem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hep suyuna git, ceza yersin derse "tamam taşımayacağım", paket seç derse "paket istemiyorum şimdilik, paycell fırsatları için hattı taşıyorum" diyeceksin.
suyuna git. çalışanlara demişler "numara taşıyıp tekrar dönenler için size promosyon ödemesi yok", onlar da bu yüzden uğraşmak istemiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Müşteri hizmetleri 12 aylık paket için her 3 ay en az bir kere kontör yükleme yapmanız lazım yoksa hat kısıtlanır diyor. En az 200 yüklemek gerekiyormuş. Var mı aslı astarı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osos11 -- 21 Mayıs 2024; 19:43:14 >
sallamasyon.
hükümet ayda 15 tl vergi keser, onu da hemen ödemen gerekmiyor zaten.
-
Köntör de mi kaldınız siz hala
TL yüklemek isterseniz yüklersiniz zorundalık ve ihtiyaç yok
Hattın 6.ayda yani 184 gün sonra arama yapmaya sms ve internete kısıtlanır onuda zaten halletmenin yolu var
aslı yazdığım gibidir
Bu yıllık paketi geçtiğimiz ay babama aldım. Bu pakette de altı ayda bir TL yükleme zorunluluğu mu var?
Aktif süreniz uzadığı sürece arama yapmak için zorunluluğunuz yok
ayda 8 gb icin aylık 150 tl bana cok uygun gelmedi nedense ....15-25 gb icin turk telekom uygulamasinda 150-250 tl arasi teklifler geliyor zaten ..
cocuklar üzerinden https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-yillik-100-gb-1350-tl-ana-konu--157887311-14#&gid=1&pid=2351ada01757f5ad8222596be75b9197-158750110y
yada hat degisimi ile veya faturasizda bir süre bekledikten sonra da güzel teklifler gelebiliyor ...
100 gb 1200 tl yıllık..vb arasi cok daha uygun olurmus hakkaten :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Haziran 2024; 14:0:31 >
-
Ailecek bu paketi kullanıyoruz.
Bu paketi 12 aya bölerek düşünmeyin. Bizim kullanım senaryomuzu anlatayım. Evde internet var, iş yerinde internet var, bulunduğumuz hemen her yerde internet var. Yani ayda 8,33 GB kullanmıyoruz. Tatile falan gittiğimizde ise o ay 30 GB kullanıyoruz mesela.
Bizim gibi kullanıcılar için çok avantajlı bir paket. Diğer kullanıcılar için haklısınız, pek mantıklı değil.
Bu paketi avantajli bulmayanlar ayda 20gb 100 liraya falan kullanıyorlar herhalde
Ocak ayında Turkcell mutlu mega 12 aylık paketi 1000 TL ye almıştım. O zaman pahalı diyorlardı şimdi bedava ya geldi keyfini sürüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bazen kısmetine karşı çıkmayacaksın derler ya aynen öyle başıma geldi.Zam gelecek dediler 4 ay önceden paketi yeniledim.Sonra paket kalktı.Eğer zamanında alaydım 1 sene kafam rahattı.Şimdi bolca star 15 gb 240 TL ye faturalıya geçiçem mecbur.Her ne kadar faturalıdan korksam da fiyat performans yönüyle başka paket kalmadı.
paketin fiyatı fena değil ama şu ortamda da 1800/12=150 tl gibi de değil. neticede en baştan 1800 tl yi veriyorsunuz. aylık %4 desek paketin fiyatı aylık 205 tl civarına gelir (1800ün her 205 tl ay eksilerek getireceği getiriyi hesaplarsanız). yine de iyi fiyat..
-
Fiyat iyi geldi ancak Türk Telekom müşteri hizmetleri faturalı Türk Telekom müşterilerinin faturasıza geçseler dahi bu paketi geçemeyeceklerini söyledi başka bir operatörden geçmek gerekiyormuş. Aslı arası nedir?
Bir de hattın konuşmaya mesajlaşmaya ve internete kapanmaması için 6 ayda bir kontör mü yüklemek gerekiyor o zaman ne anlamı kaldı bu paketin?
Geçen sene bu zamanlar faturalıdan faturasıza geçtiğimde alabilmiştim. Ben bir sebepten dolayı 8. ay para yüklemek durumunda kaldım, kısıtlama gelmedi. Diyelim ki geldi asgari bakiye yüklemesi 200 tl sanırım. Telsiz kullanım borçlarınızı buradan karşılamış olursunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X