Şimdi Ara

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
55
Favori
74.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paketlere na/nt şartı getirmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

Tam olarak bu..

Şuan yazlıkta adsl vdsl yok. Turkcellin 70 gb paketi olmasa yanmışız. Aynısı Telekom paketi içinde geçerli..

• haltun38 H kullanıcısına yanıt

Geçen ay faturalıdan bu tarifeye geçtim.

• Fenercell, Bimcell gibi firmalar bu paketi alabiliyor mu?

• Ne şans be hat bugün açıldı pakete geçiş bugün kapatılmış. Az önce açıktı yapmak için girdim kapanmış

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt

kötü şans. :( bende mecbur turkcell faturalıya geçiçem bol star 15 gb 240 tl

• TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]
  • adeleks kullanıcısına yanıt
    Bu da vardı zaten, diğerinin adı değişik şekilde aynı içerikle 1800 TL idi. Ben düşündüm birkaç gündür de erken bitirme vs olursa gereksiz iş yapmış olurum diye almadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adeleks kullanıcısına yanıt

Yıllık 1800 TL paketi kapatılınca günlük bazda bu daha avantajlı görünüyor sizin attığınız görseldeki pakete göre.

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]

• Son kale de yıkıldı mı be senelik paket iyi oluyordu ya

• judger90 kullanıcısına yanıt
    parayı peşin almak nasıl işlerine gitmiyor anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom faturasız paketleri hangisi uygun bakıp sonrasında nakit/ havale ile %6 daha uygun fiyata hattınıza tanımlayabilirim pm.

• meeb kullanıcısına yanıt

aynen ay ay ödeme alabilecek misin aksayacak mı derdi olmadan müşteri peşin seneyi ödüyor enflasyon ve faizlerin yüksek olduğu ortamda aldığın para en az %30 daha değerli oluyor senin için yine de senelik tarifeleri kapatıyorlar.

• judger90 kullanıcısına yanıt

yani ben olsam peşin tarifeleri artırrım ,topladığım paraları hemen yatırıma dönüştürürüm.Ama amaçları sanırsam müşteri ödeme yapamasın, borçu biriksin vs. daha işlerine geliyor olmalı.misal ben şimdi 240 tl lik tarifye geçeçeğim, şimdi ödediğim 240 tl ile 1 sene sonraki arasında dağlar kadar fark olacak tl nin değeri bakımından.Bunu herkes biliyor oysaki peşin ödesem ben zararda çıkcağım.yine de kafam rahat olsun diye yıllık paket isterdim .telekomun yıllık paketide kalktı kötü oldu.

• Paket kapanmadı,
    Yeni fiyat 2100 lira devamm...
    Ayda (tkü hariç 175 oluyo ki yine ucuz yine ucuz mevcut paketlere göre 8-9 gb bandında internet kullananlar için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Temmuz 2024; 20:17:41 >
  • TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Güçlü paket var aylık 10 gb 175 lira yada hit tarifler var 15 yaş altı bir TC istiyor sadece onlar çok daha ucuz yani hem o kadar parayı peşin verecem 12 taksit yerine hemde aylığa göre daha az internet olacak bu paketler amacını aştı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 13 Temmuz 2024; 11:47:53 >
  • 6 yaşından büyük çocuğu olanlara hit tarifeler daha mantıklı olur bence.. Yıllık bu fiyat avantajı olmuyor benim keseme göre..

• Durun
    Evlenip çocuk yapalım o zaman😅

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.