Şimdi Ara

Türk Telekoma altyapı nasıl çektiririm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yılı aşkın Türk Telekoma altyapı çektirmeye çalışıyorum. Köydeyim ama köy dediğime bakmayın merkez devlet hastanesine(7km) ve avm ye sadece 8km uzaktayım. Köyün büyük çoğunluğunun interneti var ama bize çekmiyorlar kenarda 4 hane olduğumuz için ellerinde kaldım mobil internet aldım 200gb idare etsin diye ss leri atabilirim sadece 5 mbit alıyorum. Sözde baz istasyonunu iyileştirdiler hiç bir işe yaramadı ilk başlarda 13mbit oldu düzeldi dedim şimdi aynı hale döndü yine 5mbit. Defalarca aradım btk ya yazdım itiraz ettim yine robot mesaj gönderdiler. Akrabamın evine internet bağlatayım dedim accespoint aldım tam ayarladım makineleri aldım kurdum denedim akrabamın interneti ile çalıştırdım oraya abonelik aldım tam hallettik dedim bir baktım aradılar. adamlar telefonda daha gelmeye bile hacet etmeden orada kutu yok biz oraya bağlayamayız dediler oraya kutu taktırmak için müdürlüğe gittim bu defa da oraya kutudan önce kablo atmamız lazım onu da sadece senin için yapmayız dediler. Sonra ben ısrar edince tamam 1 aya halledeceğim dedi tabi ki halletmedi ben de daha gitmek istemedim. Ne yapabilirim şaşırdım az önce yine aradılar tam yazarken (twiter dan yazdığım için) bir sürü bağırdım ama sonuç yine hüsran. Evi mi satayım diyorum sessiz kalıyorlar. Nasıl yapayım sizden fikir alayım dedim. Not akrabam ortak kullanmaya yanaşmadı bana yetmiyor dedi vdsl zaten fiber değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.