Şimdi Ara

Türk Telekoma Geçeceğim Fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell kullanmaktayım hattımı komple kapattırıp yeni bir hat almak istiyorum yani sıfırdan bir hat . Türk telekomda bildiğiniz öğrenci işi 40-50 TL arasında faturasız veya faturalı bir paket var mı . Yeni geçenlere yönelik uygun paketler varsa çok güzel olur

Ayrıca bilenler varsa hat fiyatları ne kadar öğrenebilir miyim ?

• Faturalida 10 gb 1000 dk sms 29 15 gbli olani 35 tl olan var turk telekomun enfes paketleridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selfy paketi var. 750 dk 5000 sms 8 gb İnternet 27 TL. Hattınızı kapatıp yeni hat almak istemenizin sebebi yeni numara almak ise hattı ücretsiz taşıyıp 20 liraya numara değişikliği yapmanız daha mantıklı.

• faturalı 35 Tl paketini düşünüyorum ozaman
  • Söz konusu 35TL olan pakete direkt olarak geçemezsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi için :https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-faturalida-15gb-35tl-tarifesi-kullananlar-kulubu--138699717-2 @mobil uzman
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Konudan arkadaş yeni üye kaydı geçiş işlemlerini yapsın diyon

Siz 8gb 27 lira self yaz paketini alın sonra faturalıya geçersiniz

Kapttıracağınız hattı taşıyın sonra numara değiştirin hem daha ucuza gelir

Yeni hat pahalıdır
    Faturalı alırsanız vergide çıkar ekstra

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    La herkesü Turk Telekom'a geçirmeyun da sıkışmayalım. Yer dar,sıkışıyoruz abone arttıkça ve internetimiz yavaşlıyor. Turk Telekomu ne kadar az kişi kullanırsa bizim için o kadar iyi. Hem fiyatlar düşeyü hem de internet yavaşlamayu.
    Bakın ben herkesi Turkcele gönderiyorum bu yüzden
    Turk Telekomu sadece ben kullanayım istiyorum. Ne kadar az kişi kullanırsa o kadar iyi. Siz,soranlara Turk Telekom çekmiyor Turkcell kaliteli,verdigi paranın hakkını veriyor deyin. Lifecell hoşgeldin var uygun deyin,Sarı günler kampanyası harika ben de taşıyacağım falan fıstık deyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonra Bursa da Turkcell in çekmediği yerleri görünce bana bahane bulurlar evde hangisi çekiyorsa ona geç diyom ben

• Faturalı da 15 GB tarifesi var 35 lira vergilerle 37 lirayı buluyor. Ancak bu tarifeye geçmek için teklif alman gerekiyor bildiğim kadarı ile, teklif almak içinde bir müddet faturasız kullanıp teklif gelmesini beklemen gerekiyor ki herkese geliyor mu bu teklif bilemiyorum. Sorabilirsin TT müşteri hizmetlerinden.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Aynen, yeni üye kaydını da hiç istemese bile mobil uzman yapsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.