Şimdi Ara

çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 00:30 oldu ve hız - ping hala patlak

Yazıklar olsun ya umarım yeni aya girince düzeltirler ne diyim ki şimdi bunlara ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle eski hızları geri verdiler umarım tekrar yaşamayız ama hiç sanmıyorum.

Şu hıza bak farka bak

çözüldü

• Bu sorun bende 6 aydır var akşam 18.30- 24.00 aralarında yurdışı ping ve hızları acayip bir şekilde düşüyor. Mesela google normalde 25ms ping le bağlanırken akşamları 180ms lere çıkıyor Ayrıca youtube de videolar 2mbitle yükleniyor .
    Bu sure içinde bursadan ankaraya taşındım ama aynı sorun hep aynı saatelerde devam ediyor (Türk telekomun kendi müşterisiyim)
  • Yukarı da ss attım dün gece düzelmişti sabah tekrar oynamışlar. 35 ping 9mbps download

• An itibariyle ping 60 hiz 5 mb. 9 ping 13 mb hiz aliyordum 15 gundur boyle. Arkadasin dedigi gibi videolar ve download 2 mb ile yukleniyor. 720p video izlenmiyor. Iptv kullanicisiyim maclara bakamiyorum donmaktan. Vodafone kullanicisiyim.

• Aynı Sorun Bendede Var Bunun Çözümü Yokmu 3mb(AKKden dolayı normalde 8mb ama son zamandır 5di) 30PİNG 2gündür böyle normalde Aksam 19:00-24:00 arasıydı.
    Müşteri Hizmetleri Çözüm bulurmu ? Herkez bu sorundan şikayetçi Online oyun vs Oynanmıyor Geçikme oluyor
  • D6000 D kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradınızmı Çözüm buluyolarmı ? Bazıları Çok bilgisiz
  • defalarca aradım. hız arttırdılar, turk telekoma arıza kaydı açtılar. çare yok. her defasında bizde problem yok ayagına yatıyor telekom. oturdukları yerden arızakapatıyorlar. en son vodafone ekiplerine açtılar arıza kaydını. 3 gün bekleyeceğim bakalım ne olacak. su an 70 ping 3 mbps hız var. modemde 14 mbps baglantı gorunuyor. ev hattım ve modemim yeni. sorun santral tarafındaymıs. kesin bunlar portumu değiştirdiler (telekom).
  • D6000 D kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi bu durumda herkesin portunu mu değiştirdiler yani akıllarda sadece 2 soru var Türk telekom Kasten mi yapıyor yoksa İstanbul Alt yapısı Yeterli değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mzlm42

Çoğu kişi bu durumda herkesin portunu mu değiştirdiler yani akıllarda sadece 2 soru var Türk telekom Kasten mi yapıyor yoksa İstanbul Alt yapısı Yeterli değil mi ?

artık sadece akşam değil gün içinde bile internetimin hızı düşük pingi yüksek sizde de durum böyle mi? bana göre bir iki kişiye değil binlerce kişiye yapılan bir şey bu şuanda
  • Sorun hala devam ediyor. Saat 13:30da uyanmıştım tam 12 saat oldu ve hala aynı ping. istanbul içi 40 50. Dün bu saatlerde düzelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atomx34

Sorun hala devam ediyor. Saat 13:30da uyanmıştım tam 12 saat oldu ve hala aynı ping. istanbul içi 40 50. Dün bu saatlerde düzelmişti.

Gece 1.5 - 2 gibi düzeliyor sonra bozuluyor tabi o sürede uyudugumuz için kaçta bozuyorlar bilmiyorum tam ama kesinlikle kasıtlı yapıyorlar

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Şuan ping 9 gösteriyor. Hızımıda 16 mbos sabitmişler. Ama testte 5 mbps gösteriyor. Dün müh hiz aradım hız ve pingde sorun var diye üstüne bir de modemdeki hızı 16 mbps sabitlemişsiniz dedim. Böyle bir şey yapılmaz ama kontrol edeyim dedi bir sorun görünmüyor falan dedi zaten arıza kaydınızda var (btk ya ilettim) Kaydınıza bu sorunuda ekleyelim dedi ekle anam ekle çözüm? Çözüm yoookk

Bu ayda öyle böyle bitti. Sorun çözülene kdr mağduriyeti yaşadığınız her gün için faturadan düşebilirsiniz. Geçen ay 60 tl yerine 15 günlük bulunamayan sorun yüzünden fatura tutarında indirim istedim 20 tl indirim uyguladılar. Herkes bu ay içinde böyle yapsın.

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Dün 2 gibi İnternet gitti alt yapı çalışması vardı mahallede 1.5 saat sonra geldi değerlerin biraz daha iyileştiğini gördüm ama ping 35 ti 9 gibi 65 pinge dayandı frankurt 130 pingdi gece 4 gibi 8 olmuş şuan sıkıntı yok akşamı iple çekiyoruz :D
  • Sorun başladı bile

• Süreç değişti. Eskiden sadece akşam saatleri bu kısıtlama uygulanırken şimdi bütün gün boyunca uygulanıyor.

Sadece gece 02:00 - 12:00 arasında internet düzeliyor onun dışında hep pinginin olağandışı ve hızının düşük!

• su an ping 85+ indirme hızı 1.5 mbps yi geçmiyor. Bu günden gune daha da kötü olacak.

• Hocam bende de yazıyı yazdıktan sonra ping 35 oldu sabit bir şekilde akşam galiba yine 70 lere çıkacak bu konuda şikayetçi olan yok mu Türk Telekoma acilen bir çözüm bulunması gerekiyor.!
  • Gerçekten artık Küfür edecem Çıkıp açıklama da yapmıyorlar Saat 7 de 60 ping oluyor ne film ne tv izlenecek hale geliyor yeter artık Birisi de desin ki şu şu şu sıkıntılar var şu gün bitecek hadi akşamları tamam dedik sabahlara da el attılar 30 dan aşağıya inmiyor gerçekten 1 aydır bıktırdı paramızla rezil olan tek Ülke biziz..
  • Türk telekoma tepkisini göstermeyen , gösteremeyen herkese de yazıklar olsun !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.