Şimdi Ara

çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 23 Mart 2022; 15:17:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni bir şey değil ki. Bu sorundan ötürü vodafone ve turkcell birlikte hareket ediyorlar açılmış davaları bile var turktelekoma ama sonuç ne gene aynı.
    TÜrknet kullanıyorum 150 gb adil kullanım kotam var ve aylık 45 lira ödüyorum.
    Türk telekom ile taahhütüm bittiğinde aboneliği iptal ettirdim. Akabinde aradılar sizin için kampanyamız var felan diye. Bende rakipleriniz bu hizmetler şu rakama veriyorlar dedim. Pazarlamacı arkadaşın dediği şu onlar bizim altyapıyı kullanıyor bu yüzden alacağınız hizmetten memnun kalmayacaksınız.
    Bunu Türk telekom aleni yapıyor ve herkeste biliyor.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    çözüldü

İstanbul geneli bu sorunu yaşıyor arkadaşım ankara da bir sorun yok diyor Ne yapcaz Bu Türk Telekomla
    çözüldü

• tam şu anda yine bu sorunu yaşamaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atomx34

tam şu anda yine bu sorunu yaşamaya başladım.

Aynı anda çoğu kişi yaşıyor sadece akşam saatlerinde yapıyorlardı şimdi de yapmaya başlamışlar hahaha 40 pingim 8mbps hızım var

• istanbul küçükçekmece cennet mahallesindeyim. saat 3 bile değil yine başladı ttnet e geçicem haftaya durum inşallah düzelir.

• ilahi adalet

Turk Telekom'dan dünyanın parasını kaldırıyorsun

ama borçlarını ödeyemiyorsun

gelip burada üç kuruş para ile evini geçindiren insanın parasına çökersen olacağı bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüldü
    4 yıl önce açıldı
    Çözüldü
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede var bugün ise günboyu ping yüksekti, normalde sadece akşamları yapıyordu :) Vodafone yada Turktelekom bunu tamamen kasıtlı yapıyor... Lokasyon İstanbul/Küçükçekmece
    çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cor3 -- 28 Ekim 2016; 18:50:50 >
  • Benim de başladı yine Ping 57 :(
  • Bu aralar bende de var bu sorun.

İstanbul-Yenibosna..

çözüldü

Sizde jetfatura'ya giriyor mu ? Bende hata sayfası çıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 28 Ekim 2016; 20:01:22 >
  • Eskiden 35e çıkardı ping artık 70lere çıkıyor iyice kötü oldu ya. 240p video anca izliyorum. Oyun bile oynayamaz oldum.

• Bunlar tam asalak neyin caydırması bu çoğumuz taahhütlü kullanıyoruz.

Bu caydırma değil hak yemektir zarara uğratmaktır.

Ne yapmamızı istiyorlar taahhütü iptal edip ceza ödeyip daha düşük paketi daha pahalıya almamızı mı?

Allah topunun belasını versin diycemde yine işe yaramayacak 😀 Bu hareketleri yapan kişiler ulaşılabilir olsa bela olmasını bilirim de... Saklanmışlar telekomun arkasına kimsede demiyorki sen ne yapıyorsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrite -- 28 Ekim 2016; 20:46:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 gün önce Btk ya şikayet ilettikten sonra bugün akşamları hızın düştüğü yetmiyor gibi modemdeki 32 mbps yazan down 3 mbps up değerini 16 mbps down 2 mbps up olarak düşürmüşler.
  • çözüldü
    Küfür edeceğim olmuyor En iyisi Vodafonu arayıp onlara küfür edeyim .
  • Garip garip ipler veriyorlar. Ne yapıyorlar çözemedim. Modemdeki hızıda düşürdüler.

çözüldü
  • 10 gündür rezildi de bu akşam zirve yaptı, forum zor açılıyor İstanbul içi 70 ping nedir? Ama gel gelelim youtube'dan IDM ile videoyu çekerken tam hız alıyordum. Bugün o da yok. 1-2MB/s arası hız alıyorum IDM ile. Tarayıcıdan açarsam 1.5MB/s oluyor size 1-3Mbps.
  • bende de benzer sorun var.
    https://forum.donanimhaber.com/m_121417383/tm.htm
    15 gündür işkence çekiyorum. bir arkadaş küresel bir problem var demiş.
  • Şaka gibi hızlar ve en önemlisi ping..

Bu pingler ile online oyun oynayamıyoruz.

Bu pingler ile live stream izleyemiyoruz.

Bu pingler ile internete antartikadan bağlanır gibi verileri yavaş indiriyoruz.

• ens1252 kullanıcısına yanıt
    usta ben cennet mahallesinde oturuyorum ip me bakınca kartaltepe bakırköy gösteriyor bu normal bisey mi sence

• gelecek ay düzelir diye tahmin ediyorum. bir zamanlar bende de vardı (hala var gerçi) gelecek ayın 1. günü düzelmişti. şuan yeniden çıktı. yaklaşık 1 aydır bende öyle. komik geliyor artık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.