Bildirim
çözüldü (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Upload hiç değişmiyor zaten böyle olunca ne modem ne kablodan şüphe edesi geliyor insanın
-
Flood olcak ama hangi modemi kullanıyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Flood olcak ama hangi modemi kullanıyorsunuz ?
Sorun yok, modemim asus dsl-n17u
Bugün senin internetinde sıkıntı varmı? Benim yok 8 ping 35+mbps sıkıntısız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN
quote:
Flood olcak ama hangi modemi kullanıyorsunuz ?
Sorun yok, modemim asus dsl-n17u
Bugün senin internetinde sıkıntı varmı? Benim yok 8 ping 35+mbps sıkıntısız.
Var maalesef
-
-
-
Hocam onu sabah işe giderken test ettim. Gece ve öğlen vakitlerine kadar sorun yok.
Şuan sıkıntı devam ediyor. Sabah aradılar işdeyken akşam modem başındayken tekrar arıycaz sizi dediler bekliyorum. -
Gerekli hukuksal anlamda yasal süreç başlattım, cumhuriyet başsavcısı akraba, herşeyi yapacağım, bu genel il problemi değildir , her yerde aynı sorun var. -
Çok güzell Problem gene başladı.....
Artık İnsanları bezdirdiler -
@Kutaykty @Gencbeyiin
Şuan gym'deyim yukarıda test attım ben evden cıkarken sorun yoktu inşallah girmemiştir bilmiyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN
@Kutaykty @Gencbeyiin
Şuan gym'deyim yukarıda test attım ben evden cıkarken sorun yoktu inşallah girmemiştir bilmiyom
@TITAN Hocam Şimdi Test yapında sonuç bizimkiyle aynı olucak . -
quote:
Orijinalden alıntı: Gencbeyiin
Gerekli hukuksal anlamda yasal süreç başlattım, cumhuriyet başsavcısı akraba, herşeyi yapacağım, bu genel il problemi değildir , her yerde aynı sorun var.
Allah yardımcınız olsun ben pes ettim artık. -
-
Siz nasıl bir süreç izledinizde düzeldi acaba ?
Ben 4. arıza kaydını açtırdım birşeyler yapıp yapıp kapatıyorlar ne arıyorlar ne soruyorlar. -
Sorun halen devam etmekte. -
quote:
Siz nasıl bir süreç izledinizde düzeldi acaba ?
Ben 4. arıza kaydını açtırdım birşeyler yapıp yapıp kapatıyorlar ne arıyorlar ne soruyorlar.
forum vodafone'da konu açtım oradan admin pm atıp hesap no falan istedi onu yapmıştım bunlar 1 ay önceydi o ayın sonunda yeni aya girince bu problem herkes gibi bendede düzelmişti işte 2 gün önce tekrar aynı şey yaşandı ama dün ve bugün bende sıkıntı yok. sende forum vodafone dan ulaş adminlere anlat derdini daha iyi bir sonuç alabilirsin umarım. müşteri hizmetlerindeki çalışanları yüzde 90 ı bir şey bilmiyor -
-
Hala Saat 20:00 dan sonra sorun devam etmekte . -
Sorun bende de devam ediyor. 2 tane hattım var biri vodafone diğeri binet ikisininde hat değerleri aynı. Firma ile alakalı bişey yok tamamen telekom. Biri düşünce diğeri de düşüyor. Gün içinde öğleden sonra geceye kadar hız yerlerde sürünüyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X