Şimdi Ara

çözüldü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunu olan arkadaşlarım forum vodafone nette yazmasını öneririm. Müşteri hizmetleri çok yazık keza bunu türk telekom yapıyorsa olsa bile bizim muhattabımız vodafone. Düzeltecekse onların ugrasması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme 20:55 İtibari İle ddurum Normal Bu Arada ADSL kullanıyorum
    çözüldü
    [/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutaykty -- 13 Aralık 2016; 20:58:43 >
  • 10 20 30 genelde 27-30 arası ama. lol ping 72 felan.
  • Merhabalar. Çoğunuzun muzdarip olduğu sorunu ben de Ankara'da yaşıyorum. Yaklaşık 5 aydır ben de VodafoneNet kullanıyorum. Şuana kadar sorunsuz 100Mbit alabilirken son iki haftadır prime time denilen saatlerde (20.00-24.00 arası) yüksek ping süreleri ve bu saatlerde 8-16 Mbit olmak üzere aşırı düşük hız alıyorum. Gerek müşteri hizmetlerinden gerekse jetfatura üzerinden yapılan şikayetlere verilen cevaplar ilgisiz ve komik. Konumun Bağlıca, Etimesgut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugzy

Merhabalar. Çoğunuzun muzdarip olduğu sorunu ben de Ankara'da yaşıyorum. Yaklaşık 5 aydır ben de VodafoneNet kullanıyorum. Şuana kadar sorunsuz 100Mbit alabilirken son iki haftadır prime time denilen saatlerde (20.00-24.00 arası) yüksek ping süreleri ve bu saatlerde 8-16 Mbit olmak üzere aşırı düşük hız alıyorum. Gerek müşteri hizmetlerinden gerekse jetfatura üzerinden yapılan şikayetlere verilen cevaplar ilgisiz ve komik. Konumun Bağlıca, Etimesgut.

Aynı sorun hocam benim şuan düzgün ama demek ki bir tarafı düzeltip diğer tarafı bozuyorlar. Forum vodafone'dan konu açmanı tavsiye ederim

• En sonunda santral değişimi yapıldı . Hızım düzeldi 3 gündür sıkıntı yok çok şükür.
  • çözüldü

Bende sadece bana oluyor sanıyordum sadece ttnet değil tüm iss'lerde mevcut bu kısıtlama ve sürekli akşam saatlerinde oluyor.

AKK aşılmamasına rağmen durum böyle bazen 2 mb düşüyor hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 25 Aralık 2016; 21:13:52 >
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    An itibariyle bende sorun yok

çözüldü

Ama demek ki başka bu sorunu olan bir çok kişi var düzeltmemişler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 25 Aralık 2016; 21:37:15 >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sevindim

• quote:

Merhabalar. Çoğunuzun muzdarip olduğu sorunu ben de Ankara'da yaşıyorum. Yaklaşık 5 aydır ben de VodafoneNet kullanıyorum. Şuana kadar sorunsuz 100Mbit alabilirken son iki haftadır prime time denilen saatlerde (20.00-24.00 arası) yüksek ping süreleri ve bu saatlerde 8-16 Mbit olmak üzere aşırı düşük hız alıyorum. Gerek müşteri hizmetlerinden gerekse jetfatura üzerinden yapılan şikayetlere verilen cevaplar ilgisiz ve komik. Konumun Bağlıca, Etimesgut.

bağlıcad'da vodafonenet var mı ? ben sadece ttnet var sanıyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

vodafonet internet türk telekom altyapısı ile sunuyor diğer firmalar gibi bi superonline fiber kendi altyapısı oda heryerde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

vodafonet internet türk telekom altyapısı ile sunuyor diğer firmalar gibi bi superonline fiber kendi altyapısı oda heryerde yok

Teşekkür ederim ben ayrı zannediyordum keşke ondan alsaymışız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arıza 2 gün çözüldükden sonra tekrar başladı. Ağzıma geleni sayıyorum....
  • 2017 yılına hazırlık yapıyorlar deyip kendimi avutuyorum, kotalar artacak, hız akk sonrası hız 4.5 ya düşecek gibi efsaneler dolaşıyot forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 30 Aralık 2016; 21:25:4 >
  • 80 90 ping görebilsem keşke... War thunder oynuyorum, daha doğrusu oynayamıyorum. Ping ara ara 1000leri görüyor... Testlerde Almanya server's için 200 300 çıkıyor genelde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Bağlıca'da Türk Telekom altyapısı üzerinden ADSL/VDSL satışı yapabilen TTNET harici tek firma Vodafone Net. İlginç ve saçma ama doğru. Superonline ve TurkNet'ten yaptığım başvurular hep reddedildi. Diğer firmalar kafadan Türk Telekon fiber bölgesi diyip satış yapmıyorlar. FTTH(yani eve kadar fiber) olmasa da VDSL(Hiper) tipi erişim de fiber olarak sınıflandırılmış. Sanırım bir çeşit firmalar arası protokol yapılmış, Telekom kendinden başkasına sattırmıyor.

Aslında Turkcell Superonline mahalle girişine kadar gelmiş. Bağlıca Bulvarı boyunca devam eden SOL Fiber menhol kapakları görülebilir. Ancak ne yazık ki Etimesgut Bulvarı tarafındaki bir kaç site hariç mahallede Superonline çalışması yok.
  • quote:

Selamlar. Bağlıca'da Türk Telekom altyapısı üzerinden ADSL/VDSL satışı yapabilen TTNET harici tek firma Vodafone Net. İlginç ve saçma ama doğru. Superonline ve TurkNet'ten yaptığım başvurular hep reddedildi. Diğer firmalar kafadan Türk Telekon fiber bölgesi diyip satış yapmıyorlar. FTTH(yani eve kadar fiber) olmasa da VDSL(Hiper) tipi erişim de fiber olarak sınıflandırılmış. Sanırım bir çeşit firmalar arası protokol yapılmış, Telekom kendinden başkasına sattırmıyor.

Aslında Turkcell Superonline mahalle girişine kadar gelmiş. Bağlıca Bulvarı boyunca devam eden SOL Fiber menhol kapakları görülebilir. Ancak ne yazık ki Etimesgut Bulvarı tarafındaki bir kaç site hariç mahallede Superonline çalışması yok.

benim evim yol üstünde(yunus marketin olduğu cadde yani) fakat yine superonline yok demişlerdiç

• Evet hocam fiber geçiyor ama ölü durumda yatıyor. Son kullanıcıya ulaşmıyor. Belki baz istasyonuna götürmüşlerdir 4.5G için.
  • Sözleşme devam ederken ben nasıl ayrılabilirim bu şirketden ?
    Zorla diyorlarki kardeşim ttnet kullancaksın sana rahat yok . Başka çaremde kalmadı arıyorum hep aynı bıdı bıdıları dinliyorum. gece 11 de düzeliyor hergün şaka gibi. 1 dedimmi hız çıkıyor 32mbitlere .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Sözleşme devam ederken ben nasıl ayrılabilirim bu şirketden ?
    Zorla diyorlarki kardeşim ttnet kullancaksın sana rahat yok . Başka çaremde kalmadı arıyorum hep aynı bıdı bıdıları dinliyorum. gece 11 de düzeliyor hergün şaka gibi. 1 dedimmi hız çıkıyor 32mbitlere .

Aynı sorunlar ttnettede mevcut iss değiştirmek çözüm olmayabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.