Şimdi Ara

Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saulosi -- 29 Ağustos 2024; 10:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araba pırıl pırıl bir şey yok, pozisyon temiz, oyna devam...

• o yüzeyler boyalı olmadığı için paslanması normal. nemli bir yerde yaşıyorsunuz sanırım bir sorun yok

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Yok hocam Ankaradan aldım araçta eksperde de sıkıntı çıkmadı. Bakım için getirdiğim çırak sel hasarlı olabilir dedi altı görünce. Ondan sorayım dedim. Biraz suda kalmış gibi geldi araç altını görünce

• Sel hasarlı olsa o gördüğün her yerde pas olması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış anlaşılmasın ama expertiz yapılmış bir aracın selde hasarlı olup olmadığına dair ahkam kesen bir çırak var ve bu çırağın içine düşürdüğü kurt yüzünden buralara kadar gelip konu açan bir kişi var, bu galerici esnafı nasıl kazıklıyorsa insanları, arkamızdaki oturma organımızdan huylanır olduk vesselam.

• Arabalar stokçuların yüzünden 2021-23 arasi merdivenaltı otoparklarda saklandı, haliyle İstanbul'da ve son yıllarda yüzlerce kez sel olan Ankara'da bu arabaları hep su vurdu.

Eskiden Ankara arabası temiz olurdu, son yıllarda aşırı trafik, üstyapının delik deşik halde olması ve sellerden dolayı Ankara'dan araba almamaya/aldırmamaya dikkat ediyorum.

Geçenlerde Ankara'dan bir şirket çıkması Passat denk geldi, araba çukurlara gire çıka 20 binde rot balansı dağılmış, tekeri yemiş. Eskiden araba bakarken sadece Ankara seçerdim artık Ankara görünce kapatıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ ÇÖZÜLDÜ ]
    2 yıl önce açıldı
    Çözüldü.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.