Şimdi Ara

Türk topluluğu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım(5 lvl) 160 lvl ve 70 lvl iki arkadasım var onlar öğretiyor bana oyunu ilk kez kendim gireyim dedim. 2 Türk oyuncu gelmiş ismimden de benim Türk olduğumu anladılar. Nature's Prophet öğrenmeye çalışıyorum 10/3/x bir skor yaptım Ultim doldukça lanelere rastgele atıyordum killerini çalmışım bunların. Maç boyunca flame yaptılar sinirim bozuldu. . Ama hayvan gibi feedledikleri halde tek kelime etmedim ama onların bana söylemedikleri laf kalmadı. Kendileri çok iyimiş gibi bana Lol'e geri dön velet falan dediler bunu 0/8 faceless void söylüyor karşılarında ki phantom assassin oyunu taşıdı kaybettik zaten. 2 yıldan fazladır lol oynuyorum tr serverine diyecek bir şeyim yok tabi ki ama dota oynuyunca çok mu havalı olunuyor ben çözemedim.

Sormak istediğim yüksek levelleriniz de aynı durumu yaşıyor musunuz? Topluluğun durumu nedir?

• bir maç daha attım bu sefer 2 Türk geldi ama onlar baya iyiydi / fatih restored
  • Sen onlara kafa takma. İleriki levellerde de çıkıyo bu tipler ama azalıyo. Hiç yok denmez hiçbir zaman ama böyle flame yapmazlar. En azından daha takım oyunu odaklı kişiler gelir karşına. Herkes carry almaz mesela duruma göre hero seçer, Support alır, ward diker vs vs. Bu durumları takma kafana. Çok kafan atarsa globalden onlara sen de flame yap. Zaten oyunları kötü ise karşıdan destek çıkan olur sana bu sefer onların siniri bozulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutela geç
  • Türkçe yazı görürsem abandon atıyorum o kadar diyim
    Ama aylardır görmedim

• nick ini değiştir yapacak birşey yok.Geçen 20/4 meepo gidiyorum takımda 1/20 enigma 4/20 vs vs var adamlar öyle feedlediki benim o skora rağmen karşı takıma 1vs5 oynadım resmen birşey yapamadım yenildik. Türk olduğunu belli etme yani.Onlar feedliyor sen 1-2 kere ölünce küfürü basıyolar
  • Mutela en temizi. Nickini de türkçe yapma

• 4.6k 5k arasi degisen bir sey yok.Daha ileri seviyeler de eminim.aynidir.Toplum olarak her alanda geriyiz.Felsefede bilimde futbolda oldugu kadar basit bir bilgisayar oyununda da bu boyle.Saygi sevgi hosgoru 0. Cekememezlik hat safhada.
    Su ana kadar oynadigim 2 istisna oyun gordum bunlarin olmadigi 1 i wow-ki 5 6 yil oldu su anda nasil bilmem- digeri de call of duty ilk zamanlarda.

• emin ol her platformda vardır bu durum. Özetle olur öyle demek gerek takılma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

4.6k 5k arasi degisen bir sey yok.Daha ileri seviyeler de eminim.aynidir.Toplum olarak her alanda geriyiz.Felsefede bilimde futbolda oldugu kadar basit bir bilgisayar oyununda da bu boyle.Saygi sevgi hosgoru 0. Cekememezlik hat safhada.
    Su ana kadar oynadigim 2 istisna oyun gordum bunlarin olmadigi 1 i wow-ki 5 6 yil oldu su anda nasil bilmem- digeri de call of duty ilk zamanlarda.

sc2de de oynayanlar birbirine karşı saygılı
  • her zaman derim Türk varsa takimda hic caktirmiyorum diye zaten sen 5lvl sen onlarinda senden bir farki yoktur. kafana takma hatta boyleleri gelince surekli ayni seyi yaz senle konusmaktan vazgeciyorlar. gecen lycan ile oynuyorum drow geldi. lane e support ile gittik drow da geldi. mide git dedim no dedi. support gitti mide oyun boyunca you are noob! yazdim ilk baslarda birseyler yazdi sonra sustu ben yazmaya devam ettim. oyun sonu skorum 30/(burayi hatirlayamadim) onun skoru 0/14 tu ama cok guzelde kazandik.

• Bu oyunu 8 senedir oynuyorum. DOTA2'den beri ben de Türkçe konuşmuyorum, hep İngilizce. US'de 120-150 pingle oynamak EU'da 30 pingle oynamaktan daha iyidir. Hiç olmazsa orada takıma 4. hard carry seçen yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.