Şimdi Ara

Turk`un Tanri`si mi yoksa Araplarin ve Ibrenilerin Eloah Tanrisi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dunya ve Evrenin yaratilisi... canliligin olusumu ... tek bir kod sarmali ile tek hucreden buralara gelis. Insan ayriliyor... Insan ozel uretim exclusive oyunlar gibi ...

Uzay yaratiliyor. Zaman yaratiliyor. Kutleler var her biri kendi kanunlarina gore hareket halinde. bunu oturtmak icin matematik de yaratiliyor yani. en karmasik siste canlilar. gama isinlari, kara delikler, enerji vs vs vs. Bunlari yaratiyorsun ... sonra gidip ibrani kavimleri var. onlari kutsal irk yapiyorsun ... hikayenin devamini yazdim asagida.

Turk`un Tanri`si mi yoksa Araplarin ve Ibrenilerin Eloah Tanrisi mi?
    komik olan ise, Tanri`yi sorgulayan insanlara karsi bazi kesimlerin verdigi cevaplar ...

bugun sokakta 9 yasinda bir kiza, adamin biri gereksiz yakinlik gosterse linc ederiz. biri var Tanri tarafindan gonderilmis. ona da tapmam gerekliymis ki cunki son elci imis. abi bugun bir pedefile selam verir misiniz sokakta gorseniz? soyle diyim. komsunuz pedofilmis ve sucu ortaya cikmis. siz bu adama selam bile verir miydiniz ?

yukaridaki arkadas bir de kudurmasini soylemis ateistlere. ben kuduran tarafi tam tersi olarak goruyorum.

ek olarak bu adamlar Turklere barbar ilkel diyorlar. islam olmasaymis ilkel kalacakmisiz vs vs.

abicim. bir de Turk`un tanrisina bakiyorum dedim ya. zorbayi imana getir, muhtac olanla ilgilen bunu tore edin seklinde tembihliyor. digeri ise iste yukaridaki resimde anlattim.

dokha turkleri var mogolistanda. hala cadirda geyik besliyorlar. adamlarin Turklerden kalan en eski kanunlari. disi ve erkek bir geyik veya canli gormeden 3.cusunu avlayamazsin. yani ceylan mi inek mi ne avliycan. disi ve erkek olarak gormeden 3.yu oldremezsin

elini derede yikayip dereyi kirletemezsin vs vs. benim atalarim ilkelmis ... benim atalarim paganmis ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 21 Kasım 2018; 23:2:56 >

• Irkçılık yanlış olmak ile beraber insan tuttuğu takıma bile sevgi duyarken Milletine sevgi beslemesi asla abes olamaz.

Yada beşiktaş lıların Fenerbahçe ye uyuz olması ne kadar olağan sa başka bir milletten genel manada haz etmemek de doğal bence.

Sevmem arapları, oldum olası hemde. Milletimide severim, yüceltmek başka bir şey, ben severim. İyiliğini arzu ederim.

Doğru yoldasınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine.

Irkçılık yanlış olmak ile beraber insan tuttuğu takıma bile sevgi duyarken Milletine sevgi beslemesi asla abes olamaz.

Yada beşiktaş lıların Fenerbahçe ye uyuz olması ne kadar olağan sa başka bir milletten genel manada haz etmemek de doğal bence.

Sevmem arapları, oldum olası hemde. Milletimide severim, yüceltmek başka bir şey, ben severim. İyiliğini arzu ederim.

Doğru yoldasınız.
    Turklerde irkcilik yoktur. olsa idi bir kismimiz cinli bir kismimiz ural bir kismimiz persi, anadoludakiler greek tip genetik ozellikleri tasirken hele...

Turk`u Turk yapan toresi dir.
  • bluedevil866 B kullanıcısına yanıt
    Hangi töre?

Arap ve Acem töreleri ile 600 yıl, batılı töreler ile 100 yıldır erozyona uğramış olan Türk Töresinden bahsediyorsanız, o Töre genetik bozulmadan önce bozuldu.

Haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklı gerçek türkle alakamız yok bizim. iş işten geçmiş araplar sağlam asimile etmiş zaten bizi.
  • Türkler olarak asimile olduğumuzu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negidales

Türkler olarak asimile olduğumuzu düşünmüyorum.
    hem ırk olarak hem töre olarak buyuk oranda asımılasyona maruz kalmış bır mılletız.

iddaınızın dayanağı nedır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine.

hem ırk olarak hem töre olarak buyuk oranda asımılasyona maruz kalmış bır mılletız.

iddaınızın dayanağı nedır?

Alıntıları Göster
    Türkçe, halı üretimi, ayran, yoğurt, yemek kültürü gibi unsurlar bana hâlâ Türk olduğumu hissettiriyor. Ve tabii bir de askeri geleneğimiz var.
  • Her türlü arap tanrısını tercih ederimdim inansaydım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.