Şimdi Ara

Türk'ün Youtube'la imtihanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu nedir yahu ne zaman youtube'da bir video izlemeye kalksam (özellikle türkiyeden olanları) yorumlardaki küfürler benim gibi gündelik hayatta küfürlü konuşan bir adamı bile bezdiyor... ya neden hiç tanımadığı bir adama ana avrat söver ki bir insan.. mevzu önemli birşey olsa içim yanmayacak,mesela bir müzik
    videosu izliyorum adam beğenmediğini falan söylemiş arkasından 4 sayfa küfür etmişler adama .. özellikle türkiyeden dedim ama şart değil örneğin fransız bir grubun konser görüntülerini izliyorum doğal olarak fransızlar kendi dillerinde yorumluyor olayı, vatandaşın teki gelmiş türkçe olarak "ingilizce konuşun .... ...... ......" şeklinde sövüyor... bu nedir yahu millet resmen kim en uzun küfürü edecek yarışması yapıyor...neden insanlar kimliklerinin belli olmadığı bir ortamda böyle çakal sürüsüne dönüşüyor anlamadım gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arch Stanton -- 20 Eylül 2007; 9:14:23 >

• ne desem boş heryerde böyle insanlar var,
    oyun oynuoz sebepsiz yere adamın teki baslıo küfüre
    ne biçim insanlarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

ne desem boş heryerde böyle insanlar var,
    oyun oynuoz sebepsiz yere adamın teki baslıo küfüre
    ne biçim insanlarsa

haklısınız, ama bana ilginç gelen bu adamların internet ortamında böyle kudurması, gündelik hayatta hiç bakkala dolmuşcuya sokaktan geçene böyle davranan adam görmedim açıkcası...
  • Ewet ben knight oynuyrdum dün e kadar adamlar geliyo iyi bişi bile söylesen sövmeye başlıyor,gerçek hayatta yapamadıkları saygısızlıkları burda istedikleri gbi yapıyorlar. Aslında aklı başında olan insanlar böyle yapmas internet ortamını yaşları 10-16 arası çocuklar fet etmiş durumda ve ne dediklerini bilmiyorlar. Şu cümleni çok beyendim neden insanlar kimliklerinin belli olmadığı bir ortamda böyle çakal sürüsüne dönüşüyor anlamadım gitti
  • abi kimse kusura bakmasın ama youtube gerzek kaynıo hayko cepkinin videosunu izlemeye giriorum ulan madem adamı nefret derecesinde sevmiosun o videoda ne işin var defol git girme ne senin kustuklarını gormuş oluruz nede forumu kirlenmiş olur bole işte zihinsel aktiviteleri bozuk arkadaş kaynıo içerisi bide saçmasapan milliyetçilikler peşindeler okuorm büsürü laf hayko senin..... defol git bura türkiye senin yerin yok burda e adamda türk onun yeri bura olmıcaksa neresi olcak işte daha bunu bile ayırt edemeyen embesillerle dolu orası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.