Şimdi Ara

Türk vatandaşının en rahat yaşayabileceği ülke.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 19 yaşındayım. ve türkiyeden gitmek başka bir ülkede yaşamak istiyorum. maddi durumum düşük. ancak para biriktirerek gidebilirim. elimde şöförlük meslegim ve Deniz motorları teknisyeni yani dıştan takma deniz motorları jetski motorlarının felan tamir bakımını yapabiliyorum. hayalim hep japonya ama orası araştırmalarıma göre imkansız. peki bana ne tavsiye edersiniz. Azerbaycanda bir sevgilim var internetten tanıştık felan 1 senedir felan konuşuyoruz. o SOCAR da çalışıyor. o diyo tek yaşayamazsın çok pahalı diyor. beraber yaşarsak ortak yapabiliriz diyor. şimdi bana hanği ülkeyi tavsiye edersiniz ? lütfen yardım edin. benim için karı kız önemli değil hayatımdaki tek şey araba. özel harcamalarım olmaz yani araba hariç.

not: belki orada yetenegimi keşfettirebilirsem yarışçı olurmuyum ? :D

• Türk vatandaşının en rahat yaşayabileceği ülke Türkiyedir :P
  • Bulgaristan kesinlikle. Dil bilmene bile gerek yok. Büyük bir kesim Türk halkı var. Oradaki bulgarların çoğu da Türkçe biliyor zaten. Yaşam şekilleride bize benziyor. Hayatta ucuz. Sıkıntı yok
  • Avrupa ülkelerinde genelde dışlanırsın,sömürürler,eziyet ederler.O yüzden iyi bir mesleğinin elinde olması lazım.Avrupa ülkelerini tercih etmen doğru olmaz.
  • ilk once ingilizceni gelistir bu sure boyunca para biriktir avustralyada yasam cok guzel arabalarida seviyorsun burda cok rahat bir yasamin olur turkiyede hem sinif farki hemde parasizlik sorunu var burda bolye bir olay yok insana deger verilen bir yer
  • israil, tayland , singapur ,
  • arkadaşım sana açık açık söliyim, en rahat edeceğin ülke inan bana türkiyedir. tayland öneren arkadaşada burdan söliyim, taylanda 13 kez gittim daha 1 hafta geldim. taylanda yaşanmaz..!! neden derseniz, kültürlerimiz çok farklı, yemek alışkanlıkları, yaşam tarzları, karakterleri herşeyleri inanılmaz farklıdır. dışardan göründüğü toz pembe bir ülke hiç değildir. ilk başta bende yaşamak istedim. fakat gidip geldikçe iç yüzünü gördüm ve soğudum. ilgilenen olursa başka bir başlıkla detaylı olarak anlatırım. bunun yanı sıra tayland her sene daha pahalı, daha kalabalık, daha pis ve daha turist sömüren bir ülke haline geliyor. taylanda 10 sene evvel gidilseydi denilen doğru idi.

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para biriktir biraz,extra çalış akademik açıdan kendini geliştir,Amerika'ya,İtalya'ya,İngiltere'ye rehber eşliğinde git tura katıl 1 hafta sonra gel,dil kursuna yazıl ingilizceni geliştir,akademik açıdan iyileşmeni tamamla,birkaç sanatla uğraş,biriktirdiğin paranın bir kısmını giyimine harca,kültür görgü kuralları öğren (yanlış anlama farklı kültürlerin görgülerini sofra lokanta kuralları falan diyorum zaten çoğumuz bilmiyor) ondan sonra biraz Türkçe,İngilizce diksiyon çalışması yap bunların hepsini,2 yıl içinde yapabilirsin bu süreç içinde body'e git birkaç sanatla uğraş,sonra şöyle bir toparlan neler yaptım de biraz daha para biriktir sağlam arkadaşlar seç işte o zaman avrupa ülkerine rahatlıkla gidebilirsin kimse de sana bir şey diyemez benim diyen birisi olarak istediğin yaşamı sürersin

• Biraz ingilizcen varsa...

Amerika, Amerikanında güneyi Teksas mesela..Nedenmi..

Zencilerle çok uğraşıyorlar..Zenci bulamazlarsa Meksikalılarla ve kübalılarla uğraşıyorlar..

Türkler nerdeysa birinci sınıf vatandaş gibi.(.Onlarla uğraşmaya zaman bulamıyor olabiliriler)

Birde gıda ve giyim fiyatları o bölgelerde Türkiyeden ucuz...

Hatırı sayılır düzeyde Türk var..Lübnan - Suriyeli guruplar Tüklerle beraber hareket ediyorlar..

Taksi piyasası Lübnanlılarda..Güneş gözlüğü dükkanları nerdeyse hepsi Türk..

Yani mesleklerde paylaşılmış...
  • Tayland, İzlanda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah gençlik yok mu...daha kendi ülkesinde ayakları üzerinde duramayan birisi yurtdışında nasıl yaşayacak? meslek olarak şöförlük var diyorsun...kusura bakma ama türkiyede zaten işsiz erkeklerin hepsi mesleğin ne dendiğinde şöförüm diyor, kızlar da telefonlara bakarım der...yaşından anladığım kadarıyla eğitim yok, üniversite falan yok...elinde bir vasıflı meslek de yok...bu şartlar altında illa yurtdışına gitmek istiyorsan senin için en sağlam ve garanti seçenek güney ege ya da antalya'ya gidip orada çalışmak..oradan bir avrupalı turist ayarlayıp onunla evlenerek gitmek...tabi bunun için biraz yabancı dil öğrenmen gerekli... yok amerikaya gel, yok avustralyaya gel, yok şurası, burası diyen arkadaşların dedikleri yerlerde yaşayabilmen için ya green card piyangosunu kazanacaksın ya da oralara turist olarak gidip kaçak kalacaksın...yoksa çalışma vizesi alman hayal...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.