Şimdi Ara

Türk Yapımı 3D RPG : Kahraman Eren çıktı! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sybercomp

Nette ruslar özellikle o kadar acayip üretkenlerki bizde böyle şeyler yapılınca hemen olumsuz eleştiriciler tarafından çembere alınıp yok 10 senede şu konuları öğren sonra bir ekip kur oyun yap derler ama hiçbir ekibe gerek kalmadanda internetteki toplama modeller ve hazır programlarlada kimsenin yapamadığı oyunlar yapılabilir. Zaten counterstrike bile modifiye oyundur boynuzun kulağı geçmesidir.

Bunu diyenlerin %80lik kısmı az çok bilip birşey başaramadıklarından böyle diyorlar bence. Çekememezlik işte
  • Çoğu kişide kasma sıkıntısı yaşandığından , sistemi kendiniz optimize edebileceğiniz yama 1.01 çıktı.
    http://keren.bisaniyehocam.com
    ,,
    Teşekkürler. Yaz sonunda Ratspell adlı MMOAction (çok oyunculu aksiyon) oyunuyla tekrar geleceğim. Tabi bu proje Kahraman Eren gibi amatör değil. Bayağı bir harcama yaptım bu oyuna şu ana kadar.
    Umarım Türk yapımı 2inci online oyun adı altında başarılara imza atıp sektöre resmen giriş yaparım.
  • çıtkı
  • başlık açılalı 1 ay olmuş harbi ben de yeni farkettim :D
  • Hocam size ulaşamadım hala. Bir şekilde iletişime geçersek proje de bende yer alabilirim ki almak istiyorum. Birde Kullandığın game engine nedir?
  • ben mail atmıştım size , dönmeyince dedimki heralde caydı :) ,
    eren@bisaniyehocam.com adresine mailinizi gönderin temasa geçelim.

engine : Unity3D
  • Türk oyun piyasasının gelişmesi için lütfen bu oyuna destek vermeyin,
  • Modelleme, arayüz ve hikaye ile biraz daha uğraşsaydın çok daha güzel olabilirmiş, ama yinede tek başına böyle bir işe kalkışman güzel birşey
  • Arkadaş işte bu, Eren arkadaşımızda ruh var bunu görebiliyorum herkes takmış aşmış grafikte oyunlara.
    Sınırlı 3d modelleme ile oda yapmaya karakter modellemeye ne olur sonra? 1-10 ay arası sonra proje durur.

Halbuki programlama modelleme ayrı iş oyuna atmosfer katma ayrı iş.
    Bu örnekte olduğu gibi bu iki kısım aşıldıktan sonra arkadaş ilk oyunu olduğundan cesurca seslendirmeler yapmış tanıtımında bile kelime esprileri kullanmış oyundakiler ise insanı eğlendirecek cinsten.

Demek oluyor ki verdiği onca emeğe rağmen komik olacağını düşündüğü eylemlerden kaçmamış başarılı ve hızlı geçen bir programlama ile bitirmiş üstünede tuzunu biberini eklemiş.

Bence çok iyi bir adım.

İhtiyacı olan eğer ben safi programala ile ilgilenicem modellemecide buldum diyebiliyorsa harika fikirli, yaratıcılığı, oyun atmosferi konusunda uzman bunu eldeki şartlara göre uyarlayabilecek kapasitede bir arkadaş.

Yani işin hayal dünyasını ve atmosferini yine kendin gibi cesurca yorumlayabilecek biri gerek sana Eren.
    Nasılsa RPG seviyorsun ve bu anlamda ilerliyorsun.

Çalışmalarının devamını bekler olduk bile takipcinizim.
    Kolay Gele..

• Öncelikle yazınız için teşekkür ederim,
    Dediğiniz gibi ilk projem olduğu için "kendimi geliştiriyorum" mantığıyla rahat bir iş yaptım.
    Şimdi bir sponsorun maddi desteğiyle çok oyunculu bir aksiyon oyunu yapmaya çalışıyorum. Bakalım muhtemelen sonbaharda biter bu oyunda.

Teşekkürler.
  • Çok güzele benziyor tebrikler
  • Tebrik ederim,daha güzel şeyler çıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothsystem

Tuğçe has saved :D

Yeni oyunlarını bekliyoruz :)

Türk Yapımı 3D RPG : Kahraman Eren çıktı!

Bu mu mıhtarın gızı ? Bunda ne ar var ne namus. Giymiş kısacık eteği rezil şey. (Köye döndüklerinde muhtemel konuşmalar )

• Başarılar sonunda bir türk oyunu gördük :D
  • Oyunu indirmedim fakat emeğin için tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Türk oyun piyasasının gelişmesi için lütfen bu oyuna destek vermeyin,

• konusu umrumda deil bişeyler yapmışsın koymuşsun hll sana
  • hangi programlarla bu oyunu yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler

hangi programlarla bu oyunu yaptın?

Konuyu hortlatmışsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.