Şimdi Ara

Türk Yapımı 3D RPG : Kahraman Eren çıktı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. Bir sonraki proje anca yaz sonuna...
  • güzelmiş dostum indiricem.
  • Ellerine sağlık Hocam Eğer projelere devam edeceksen pm'den bana ulaş. Birlikte birşeyler yapabiliriz. Daha önce 3DGS ve FPSC üzerinde 20'yi aşkın projem oldu.
  • Teşekkürler :)
    Projelerim tabiyki devam edecek ama programcıya değil modelciye ihtiyacım var :) Eğer modelciyseniz iletişime geçelim.
  • Crysis için 3B ve 2B olarak texture yaptım. Ayrıca oyunlarımda modellemeleri kendim yaptım. Eğer sizin içinde uygunsa ve birlikte birşeyler yapabiliriz diyorsanız iletişime geçip 3D Studio Max'e başlayabilirim.
  • Destek verilse bu adam neler yapar ayrıyetten oyunun seslendirmesi yeter be:)) Türkçe seslendirme oyuna çok tat katıyo valla devamını bekleriz
  • Banawww.bisaniyehocam.com/iletisim.html den ulaşabilirsiniz.

@MyPLanet
    Teşekkürler. Devamı gelecek :)
  • Mesaj attım hocam
  • Tuğçe benim olacak Oynakyak bakalım.
  • tebrikler basarilarinin dewamini dilerim oyunu indiriyorum şimdi !:D
  • Tek kişinin yaptığı bir oyuna göre müthiş daha iniyor şu anda klavuzu okuyorum aynı knight a benzettim
    Bide bu oyunu bir programlamı yoksa kodlardan yararlanarakmı yaptın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarKillerDeadMan -- 20 Şubat 2011; 21:37:50 >
  • eğer tek başına yaptıysan günümüz oyunlarını 100 lerce kişinin minimum 2 yılda yaptığını göz önüne alırsak çok çok iyi gerçekten. umarım ilerde iyi bir ekiple iyi işler çıkarırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 21 Şubat 2011; 5:13:00 >
  • herşey Tuğçe içi beyler :D
  • Oyun dün akşam indi yorum yazmaya fırsat bulamadım gerçekten güzel hazır grafikler olmasına rağmen güzel grafikleri var ama niye lahmacun ???
  • Tebrikler hocam..

Ben de bi deneyeyim kurtarmayı kızcağızı
  • Öncelikle teşekkür ederim. "Kahraman Eren" benim ilk oyunum. Desteklerinizle birlikte kendimi başarılı hissettim ve yeni bir oyun projesine resmen girdim. Bildiğiniz gibi ekibim yok yani tek çalışıyorum ancak bu oyun Internet/LAN üzerinden oynanabilen bir oyun olacağı için profesyonel düşünerek kendi bütçemden modeller , sesler satın alarak yapacağım. 2011'in sonbaharında Türk yapımı ikinci online oyunu çıkarmaya çalışacağım. Ancak üzülerek belirtiyorum ki oyun İngilizce. Çevremden tepkiler aldım ancak global bir dille başlamak zorundayım çünkü oyunun yapımında harcayacağım ve sunuculara vereceğim parayı yurtdışı için sorun olmayan ve sıkça kullanılan DONATE ler sayesinde karşılamayı umuyorum. Maddiyat problemim kalmadığında Türk yapımı ikinci online(çevrimiçi) oyun , Türkçe olarak çıkacak. Ama ilk olarak İngilizce.
    Oyunun adı Ratspell ,
    Şimdilik adını belirtmem yeter. Oyunun nasıl birşey olacağını ilerleyen zamanlarda (özellikle yaz aylarında)www.bisaniyehocam.com 'dan takip edebilirsiniz.

@StarKillerDeadMan
    Oyunun yapımıyla ilgili herşeyihttp://keren.bisaniyehocam.com/yapim.html sayfasında bulabilirsin. Programlayan benim ama bir oyun motoru kullanıyorum.

• Bende indirip bakayım bir güzele benziyor.
    Tebrik ederim
  • k.eren diablo bölümünü bekliyorum
  • oyununu oynadım.sardı bayağı. seni daha ileri boyutlardada görürüz inşallah.
  • İlk 3D deneyimin için çok iyi yapmışsın oyunu. Yeni projelerini beklemedeyiz Başarılar kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.