Şimdi Ara

Türk Yapımı Araç ETOX Sedan Dizel ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
237
Cevap
8
Favori
33.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dışarıdan bir prototip için gayet güzel bir duruşa sahip. Bu aracın üzerinde Audi veya BMW logosu olsaydı, olumsuz yorum yazanların çoğunun ağzının suyu akacaktı.

Konsept bir araç olduğu ve aracın yerli bir firma tarafından kendi uğraşlarıyla (hangi malzemeyi nereden alırsa alsın) bir şeyler denemeye çalışması takdir edilmeli. Araç beğenilmiyor ama kendi aracı olmayan bir ülke için gayet bir gelişmedir. İç kısım geliştirilip çok daha hoş hale getirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cridor -- 17 Aralık 2012; 22:01:05 >
  • biraz daha uğraşsalar daha iyi olabilirdi

Türk Yapımı Araç ETOX Sedan Dizel ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shide -- 17 Aralık 2012; 21:56:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

ev ve bahçe güzelmiş

Ankara da Bilkent 3 e çıkarken sol taraftaki meşhur altın köşk.sahibi Amerika da yaşayan,hatta ordaki seçimlerde başkanları maddi olarak desteleyecek kadar zengin bir Türk.

vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

İç mekan kötü, gerisi kabul edilebilir.

Lafla peynir gemisi yürüten armatör türk arkadaşlar her konuda "Niye türk arabası yok laaağğğyynnn" arka tamponunuzu yırtıyorsunuz, bir türk projesi olunca "bu ne la itimi bindirmem buna" moduna giriyosunuz.Ulan bi kerede destekleyin be :)) Sanki adamlarda premium markamız vw'in alt yapısı varda öyle üretmişler.

Bu yüzden siz sadece internette kendinize ait bi düşünceniz bile olmadan klavye yoran geri insanlarınız.Daha fazlası olamazsınız kusura bakmayın.

Öncelikle şu %100 yerli zırvasını bir kenara bırakalım. Öyle bir dünyada yaşamıyoruz. Çok amatörce düşünceler bunlar.

İkincisi; ''Türk projesi'' derken neyi kastediyorsunuz? Hayatınızda proje mi görmediniz, yoksa sokağa mı çıkmadınız? Bunun neresi proje? Amerika'da falan yapsalar bunu, adamı tefe koyarlar. Bunların Etox Zafer olayını da gördük. Her yeri çalıntı, her yeri utanç verici bir araç. Bir de fiyat biçmişlerdi ona.

Siz bunlara utanmadan proje diyorsunuz, bir de Türk (!) projesini desteklemedikleri için insanlara geri diyorsunuz öyle mi? Ayıp ayıp.

Amatörce düşünceler desteklenirse neden profesyonel bir sonuç çıkmasın sonunda ? Bu evet şuan amatörce yapılmış birşey ama en azından bir yerden başlamışlar.Benim demek istediğim bi tarafınızla yazı yazmaktansa destek verin yapabileceklerinin en iyisini yapmaya bir şansları olsun.En azından şunu düşünebilirsiniz bu "P.R.O.J.E.Y.İ." başlatanlar&tasarlayıp geliştirenler bu konuyu okuyunca sence ne hissederler ? Adamlar ülkesi için birşeyler yapmaya çalışıyor siz saçma sapan şeyler söylüyorsunuz yok amerikada şöyle böyleymiş.

İkincisine gelince, proje diyince ağaoğlu falanmı geliyor sadece aklına ? Bir türk girişimi demek istiyorum yani bunu düşünebilecek kadar zekaya sahip olduğunada eminim, "Bir Türk projesi" derken türkiyede üretilmiş yerli bir otomobil girişimi demek istediğimi anlamak çokta zor olmasa gerek.He yazım hatalarıyla bir yere varmaya çalışıyorsan ayrı tabiiki, zirve senin.

Ayıp olan senin bu yaptığındır.Sana tavsiyem Henry Ford'un hayatını okuman.Ne demek istediğimi anlayabilirsin o zaman belki.

Alıntı yapmazsan sevinirim, beni anlayacağını sanmıyorum boşuna yormak istemiyorum kendimi, işine bak.

Bu arada burası amerika değil.

• quote:

Lafla peynir gemisi yürüten armatör türk arkadaşlar her konuda "Niye türk arabası yok laaağğğyynnn" arka tamponunuzu yırtıyorsunuz, bir türk projesi olunca "bu ne la itimi bindirmem buna" moduna giriyosunuz.Ulan bi kerede destekleyin be :)) Sanki adamlarda premium markamız vw'in alt yapısı varda öyle üretmişler.

Bu yüzden siz sadece internette kendinize ait bi düşünceniz bile olmadan klavye yoran geri insanlarınız.Daha fazlası olamazsınız kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shide

biraz daha uğraşsalar daha iyi olabilirdi

Yalnız el freninin duruşu gözüme batmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cridor

quote:

• Tabiki iç mekan böyle kalmayacaktır.Dış tasarımı ise bence başlangıç için gayet güzel olmuş.Forumda her yeni çıkan arabayı başka modellere benzetme hastalığı yeni bir olgu değil,onun için önemsenecek bi durum yok.İnşallah seri üretime geçer ve artık yerli bir markamız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

acaba iç dizaynı 6 nokta körler derneğine mi yaptırdılar...

+1
  • ben bu adamları anlamıyorum... hakikaten çok gelişmiş ülkeyiz ya direk yükseklerden uçacaz? lan adam gibi seri üretilebilecek eli yüzü düzgün bi ticari araç yapsana be genius.. paralar gelincede geliştirebilirsen geliştirirsin devamında... çakma yapıcaksanda düzgün çak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jac-2010-model-jac-hecbeck-5-kapili-acil-satilik-1.3-motor-45.500-km-95835147/detay bak JAC diye bişey var burda bu ne diyorum tabiki bilmiyorum markayı fakat iç mekan dandik dışıda fena değil fiyata gel... buna benzer seri üretim NCAP den geçebilecek araç yapabilsek alır götürürüz...

ama tabi bizimkiler einstein ya

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-samil-turkiye-nin-ilk-super-sporu-samil-s-74-105668000/detay

Türkiye'nin ilk süper sporunu yapmışlar beyin bedava

• Çöp.
  • Araç çok güzel hoşuma gitti yalnız alırsam direk o el frenini değiştiririm
  • quote:

quote:

quote:

• Motoru reno 1.5 DCI değilmiydi? Yalniş mi hatirliyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

sen benden çok yaşıcaksın.Tam onu yazıcaktım Sünnetsiz gibi duruyor

• quote:

Helal olsun. Tamda anlatmak istediğim gibi yazmışsın.

• Sanırım bu boşline donanım..
  • Fena değil gibi ama ne kadara çıkacak acaba
  • vw bile daha iyi iç tasarım yapıyor
  • quote:

her yorumuna katılırım,
    bu yorumuna da + 100

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

Fena değil gibi ama ne kadara çıkacak acaba

50-55 bin aralığında çıkarmaları lazım, yoksa işleri zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 17 Aralık 2012; 23:21:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.