Şimdi Ara

Türk yapımı Gitar oyunu KonserVE aralık 2009'da çıkıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar türk yapımı gitar oyunu KonserVE aralık 2009'da çıkıyor.

Ayrıltılar:www.konserveoyun.com

Video1:http://www.youtube.com/watch?v=ViOnog6t8uo
    Video2:http://www.youtube.com/watch?v=-c6YxvyLKwo

• sonunda.
  • Süpermiş be
  • güzele benziyo
  • Ben çok beğendim. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Oyunla ilgili haber ve röportaj var mı??

Bu arada oyunun motoru Frets on Fire'ınki mi acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 11 Ekim 2009; 14:01:04 >
  • oyun tamamen özgün bir sistemde yazıldı, herhangibir gitar oyununun sistemi alınmadı. 3d objeler, grafikler aklınıza ne gelirse hepsi sıfırdan tarafımca yapıldı :)
  • Çıksında görelim bakalım O gitar çalma olayıda hoşuma gitti. Adamın profilinde " LİSANS ( AKTİF ) " dikkatimi çekti ayrıca. Lisans mı çıkarsam ne
  • ''Gitar ve bağlama''
  • böyle uğraşacağınıza frets on fire'a türkçe şarkılar yapabilirdiniz, notaların gelme şekli çok saçma, tam gelince yavaşlıyorlar. Kimse guitar hero veya frets on fire varken bunu oynamaz. Zaten oynayanların yüzde 80 filan yabancı müzik dinliyor. İnternet üzerinden oynanan jamlegend bile daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_manyah

böyle uğraşacağınıza frets on fire'a türkçe şarkılar yapabilirdiniz, notaların gelme şekli çok saçma, tam gelince yavaşlıyorlar. Kimse guitar hero veya frets on fire varken bunu oynamaz. Zaten oynayanların yüzde 80 filan yabancı müzik dinliyor. İnternet üzerinden oynanan jamlegend bile daha güzel.

Guitar Hero gibi büyük oyunlar zaten webde oynanan oyunlarla karşılaştırılamaz. Tek sorun notalar yavaşlıyor gelirken. Gurur kırmanın lüzumu yok.
  • Türk Oyun yapımcılarına çok güzel moral veriyorsunuz tebrikler
    Arkadasım gayet güzel olmuş bence devam et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: the_manyah

böyle uğraşacağınıza frets on fire'a türkçe şarkılar yapabilirdiniz, notaların gelme şekli çok saçma, tam gelince yavaşlıyorlar. Kimse guitar hero veya frets on fire varken bunu oynamaz. Zaten oynayanların yüzde 80 filan yabancı müzik dinliyor. İnternet üzerinden oynanan jamlegend bile daha güzel.

Guitar Hero gibi büyük oyunlar zaten webde oynanan oyunlarla karşılaştırılamaz. Tek sorun notalar yavaşlıyor gelirken. Gurur kırmanın lüzumu yok.

Mad_jak hassasiyetin için teşekkürler, amacım zaten bu oyun sizce tutarmı tutmazmı diye danışmak değil, sadece buradaki arkadaşlar Gitar Simulasyon oyunlşarını daha çok oynadıkları için onların görüşlerini almak. Bana şu özellikler çok kötü, şuraları değiştirin veya şöyle bir özellik olsa iyi olur gibi yönlendirici şeyler yazılması. Zaten bu oyunu oynayanları dikkate alarak oyunu geliştiriyorum. Satılması konusunda bir endişem yok, birileri mutlaka ilgilenip satın alacaktır. the_manyah isimli arkadaşımız gibi düşünülseydi birşeyi ilk yapan onun devamını getirirdi, alternatif diye bir cümlede olmazdı ;) ilginize teşekkür ederim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

• bence çok güzel olmuş notalarla sesler biraz uyuşmuyor gibi eğer sorun çözülürse tadından yenmez tebrikler
  • Hocam ellerine sağlık sabırsızlıkla bekliyoruz
    Bence tek sorun notaların hızlı gelip bir anda yavaşlaması eğer bunu çözersen süper olur

edit: the_manyah sana inat gh oynamıcam bunu oynucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Ekim 2009; 1:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Hocam ellerine sağlık sabırsızlıkla bekliyoruz
    Bence tek sorun notaların hızlı gelip bir anda yavaşlaması eğer bunu çözersen süper olur

edit: the_manyah sana inat gh oynamıcam bunu oynucam

Katılıyorum.Birde karakterlerin hareketleri biraz daha gerçeğe yakın olursa iyi olur.
  • noldu birden milliyetçilik duygularınız mı kabardı.

kusura bakmayın ama kimse bir oyunu daha iyisi varken sadece türk yapımı diye oynamaz kendinizi kandırmış olursunuz.
    Benim için türk oyunu olup olması önemli değil, sadece objektif konuştum ben yapmasınlar demedim. Yapsınlar, olmadığı zaman hatalarını anlarlar ve düzeltirler. Burda herhangi bir yabancı oyundan konuşuyo olsaydık yerden yere vururdunuz. Yok iğrenç yok tiksinç, yok bunu oynayan adam gerizekalıdır filan gibi yapılıyor bu malesef.

Bana inat guitar hero oynamayıp bu oyunu oynayacak insanlar bile çıktı. Hehe oyuna katkım olmuş oldu en azından. O yönden değerlendirip bana ödül verebilirsiniz.
  • Benim gibi sosyalist adamıda milliyetçi yaptın ya dicek birşey bulamıyorum
    Burdaki olay türk oyunu olması değil(Zaten türk oyunu olması umrumda değil).Adam aylarını harcamış bi emek vermiş sen gelip yerden yere vuruyosun.Herkes gibi burasını beğenmedim, şurasını düzelt yada en kötüsüyle olmamış, beğenmedim v.b desen kimse senin mesajlarına cevap yazmak zorunda kalmazdı.Yaptığın eleştiri değil tamamen emeğe saygısızlık.
    Bu oyunu türk yapımı olduğu için gh yi rock bandı bırakıp oynuyucak değilim.Ama adam o kadar emek vermiş tek başına oyun yapmış açıp bakıcam, beğenirsem oynarım beğenmessem siler gh oynarım.Oyunu iğrenç bulsan bile beğenmedim dersin geçersin burda kimsenin kimsenin gururunu kırmaya hakkı yok

Saygılar
  • video da tam anlayamadım hangi şarkılar var tam olarak yani şarkı listesi ne?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.