Şimdi Ara

Türk Yapımı Kısa Aksiyon Filmi - Lütfen İzleyin (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
12
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel olmuş. Özellikle arkadaşların da dediği gibi dövüş sahneleri gayet başarılı. Biraz konu dışı olacak ama ultima online oynadınız mı?
  • quote:

dragonstory bizde bi sinema filmi için bu tip koreografiler yapmıştık. aksiyoncu vardı bi tane fragman falan çekmişti kendisinede. bu uçma sahneleri falan yoktu ama siz nasıl yaptınız greenbox mı arabanın üzerinden geçme sahnesi olmaz zaten arabayı sonradan yerleştirmişsinizdir oraya dimi

Greenbox degilde ip sistemleri ile yapiyorz rigging dedigimiz olay? Hersey gercek mekanda yapiliyor rig sistemini mekanda kuruyoruz ve sahneye uygun sekilde uyguluyoruz. Daha fazla detay ve resim icin facebook sayfamizi kontrol edebilirsiniz.

http://www.facebook.com/team.max.action

Resimleri kontrol edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonstory -- 1 Kasım 2012; 22:46:49 >

• Çekim açılarını hiç beğenmedim hatta rahatsız ediciydi (oda içi uzak çekimler falan), kavga sahneleri normal bir film için baya sahteydi ama 4 gün için iyi bir çalışma denebilir onun dışında mantığa dair pek bir şeyler olmadığı tekrar tekrar söylenmiş. Ama potansiyeliniz olduğu kuşkusuz bir gerçek. Onun dışında beğenmedim kısa film yerine test çekimi gibi bir şey olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 1 Kasım 2012; 22:57:43 >
  • Tesekkurler
  • quote:

Güzel olmuş. Özellikle arkadaşların da dediği gibi dövüş sahneleri gayet başarılı. Biraz konu dışı olacak ama ultima online oynadınız mı?

Evet yillar once oynuyordum
  • hocam elinize sağlık çekim açılarını çok beğendim bende rts öğrencisiyim ve kısa film çekmem gerekiyor kullanılan kamerayı ,programları varsa özel efekt programını yazarmısınız birde oyuncu çatıdan atlarken bir onun gözünden kamera devreye giriyor nasıl oluyor bu olay acaba
  • Canon 5D Mark II [Canon (24-70mm 2.8 --- 16-35mm 2.8 --- 28mm 1.8--- 50mm 1.4----- 85mm 1.8)]
    Canon 7D

Çekim Süresi: 4Gün

Bahsettiginiz sahneyi Go pro camera ile cektik.
  • Çok güzel olmuş tebrikler
  • Kurtlar vadisinde oynayan (ihtiyarların özel yetiştirdiği eleman) değilmi o?
  • Güzel olmuş hocam, devamı gelir umarım.
  • Konuyu anlamadım ama fena değil biraz
  • quote:

Kurtlar vadisinde oynayan (ihtiyarların özel yetiştirdiği eleman) değilmi o?

Evet ekibimizden bir arkadasimiz
  • aaa hangisi o çinli olan mı?
  • Evet
  • Cidden profesyonel olmuş.Bol bol dövüşlü, kaçışlı aksiyon filmi izledim onun için yorum yapmak istiyorum.Şu tekrarlayan sahneler ve aynı sahnenin birden fazla açıyla çekilme olayı çok hoş aynı olayı yavaş ve farklı açılardan izlemek olayı daha iyi görmemizi sağlıyor.Dövüş sahneleri gerçekten çok iyi taklalar falan.Hani eksik demeyeyimde bana göre düzeltilmesi gereken noktalar : Hani tamam adama vurduğunda tabiki uçsun falan filan ama çokta uzağa gitmesin Birde biraz kan, yara olursa daha gerçekçi olur.Birde arada müziklerin kesildiğini farkettim bir anda.Şöyle arka planda sürekli çalan, çalmaması gereken yerlerde de arkada kısık sesle çalan veya azalan ambiyans sesi olsa çok iyi giderdi.Son olarak bence bu işi yapıyorsunuz birkaç kısa filmden sonra bir plot oluşturup kısa bir dizi serisi bile çekebilirsiniz.Tabi harcadığınız bütçede eğer bir yerden destek almıyorsanız biraz fazla.Sponsorda bulursanız koparsınız diyorum ben.Tebrikler, umarım devamı gelir.

• dövüş sahnesi güzelde çekim berbat. Uzun süreli tek bir açıtan çekilmiş, o da amatörlük katmış.
  • valla ben beğendim ama

Türk Yapımı Kısa Aksiyon Filmi - Lütfen İzleyin

bu fotoda daha yumruk yemeden adam uçuyor ve 5:13 büyük fail adama yumruk atarken elle surat arasında 1 metre boşluk var neredeyse adam ucuyor. bi kaç daha yakaladım böyle bazı yerlerde kamera acıları pek iyi olmamış :)
  • Bazi yerlerde hatalar var evet
  • arkadaslar hatasız bir fim bugüne kadar dünyada cekilmedi ve bundan sonrada cekilmeyecek holyvud filmlerinde bile hatalar var ama önemli olan nokta birazda iyiyi görebilmek degilmi her filmde mutlaka hata olacaktır bence türkiyedeki dizi filmleri bu videodaki kaliteye ulassa baska bisi istemem ben valla bu adamların hatalarını bile yapazak kapasitede bir dizi yapan adam görmedim ben bu arada forumda yoktu bu konu bir ara yeni gördüm tekrar sebebini merak ettim kıskananlar sikayetmi etti yoksa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waovv facebook sayfanıza baktım burda fotoğraflardaki işleri sizmi yaptınız hep yerli filmleri geçtim james bond falan var ya :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.