Tester olarak beklemedeyim Facebook hesabımı dondurmuştum oyun açıldığında oyun için açıcam
Üç yeni ekran görüntüsü sizlerle
Hala çıkmadı sanırım bu oyun, merakla beklemedeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Sabotaqe
Hala çıkmadı sanırım bu oyun, merakla beklemedeyiz.
Henüz tamamlanmadı. Büyü dengelerini oturtmak beklediğimizden daha uzun zaman alıyor. Burdan gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.
Destek için teşekkürler.
Eğer düşündüğüm gibi olursa oyun çok iyi şekil de tutucak.
Tester olmak çok isterim,böyle oyunlara ilgim vardır zaten.Türklere tam destek her zaman.Eğer siz de uygun görürseniz gerçekten tester olabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Hunglasxx
Tester olmak çok isterim,böyle oyunlara ilgim vardır zaten.Türklere tam destek her zaman.Eğer siz de uygun görürseniz gerçekten tester olabilirim
İlgi ve desteğin için teşekürler.
Yaşını ve sana hızlı ulaşabileceğimiz bir email adresini bana özel mesaj olarak atabilirmisin?
Bu ararada tester olmak isteyenler lütfen aynı şekilde bana yaş ve email adreslerini içeren bir özel mesaj atsınlar.
Teşekkürler
Ne zaman başlayacak beta?
Tutar insallah
Beğendim
Tester olmak isterim.Kara Destan'a baktıydım o da 1 haziranda kapanacaktım.İnşallah siz yürütürsünüz :)
Herkese ilgi, destek ve sabırları için teşekkür ediyoruz.
Daha iyi bir oyunla karşınıza çıkmak için düzeltmeler yapıyoruz. Bunu da ekleyelim, şu da olsun derken uzuyor. Şimdilik Temmuz başını kendimize hedef olarak belirledik. Yeni ekran görüntüleri yakın zamanda eklenecek.
Bu arada neredeyse 80 testerimiz var listede. 100e ulaştırma kararı aldık. İlgilenen arkadaşlar bana email ve yaş bilgilerini içeren bir özel mesaj atsınlar lütfen.
ilk ben yazmıştım ama kabul ettiniz mi bilmiyorum
özel mesaj oalrak atmak zorunlu mu? ben özel mesaj atamıyorumda,msn falan verin ordan atıyım olmazsa
Emek var belli, inşallah başarılı olursunuz.
Hangi oyun motoruyla yaptığınızı sorabilir miyim,sakınca yoksa?