Tamamen Türk yazılımcı ve oyunseverlerden oluşan bir indie oyun geliştiricisi grubuz. Neredeyse bir senedir üzerinde çalıştığımız MMORPG oyunumuzda sona yaklaşıyoruz. Oyunda fanstastik unsurlarla Türki bazı öğeleri bir araya getirmeye çalışıyoruz. Mesela bir Yeniçeri kareterimiz olacak oyunda ve bu karakle orcları kesebileceksiniz. Şimdilik oyunumuzun adını gizli tutma niyetindeyiz.
Yakın zamanda kapalı beta için tester alımları yapıyoruz. İlgilenen arkadaşlar benimle temasa geçebilirler.
Ayrıca oyun hakkında ki görüş ve tavsiyelerinizi buradan paylaşabilirsiniz.
Ekran görüntüleri eklenmiştir.
Tester olmak isterim :)
üzerinde ugraşılmışa benziyor bende tester olmak isterim.
Grafikleri daha iyi olabilir bunu kötü yorum olarak algılamayın büyük iş yapmışınız çünkü Türkler hiç oyun yapmıyorlar türkçeleştirip önümüze atıyorlar oyunda emek var ama tutulur mu bilmem tabiki piyasada baya grafikleri iyi oyun var ama başarılar inşallah tutulur bu oyun
ben oynarım qrdş ::)
Elinize sağlık gerçekten uraşılmış bir projeye benziyor.
Her türlü öneri ve eleştiriye açığız. Zaten oyunu oynayacaklar da sizlersiniz. Bir kaç detay vereyim. Oyun tamamen tarayıcı tabanlı. Yani hiç bir exe, dat vs indirmenize gerek yok oynamak için. Ve şimdilik Facebook üzerinden başlıyoruz.
Şunu ekliyeyim bir de. Oyunun fikir olarak ortaya atılması, fikrin gelişmesi, programlama, çizimlere neredeyse 2 sene önce başladık. Ev yapımı 'indie' bir oyun. Tamamen girişimci Türk mühendis ve oyunseverler olarak geliştiriyoruz bu oyunu. Evet daha güzel grafikler tabi ki olabilir fakat tarayıcı bazlı bir oyun için daha öncelikler var diye düşünüyoruz. Hem daha iyi grafikler çok daha fazla zaman alacaktır bu da oyunun açılışını öteler. Biz daha çok oynanışa ve akıcılık üzerine çalışıyoruz.
Herkese destek ve tebrikler için çok teşekkürler. Gerçekten uğraşılmış bir proje. Yazılımcı arkadaşlarımız iş saatleri dışında ki neredeyse bütün boş saatlerini oyunumuz için harcıyorlar. Amacımız ise tüm dünyaya tam anlamda bir Türk MMORPG oyunu oynatmak. İngilizce dil seçeneği de eklencek yani oyunumuza.
Ciddi anlamda tester olarak katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bana bir özel mesaj gönderiniz. 40 - 50 arası tester alıcaz ilk aşamada. Yaklaşık 20 testerımız var şu anda. Yani 20 - 30 kadar daha bir kadromuz var.
PM attım.
İyi yerlere geleceğine inanıyorum oyunun
Eğer düşündüğüm gibiyse gerçekten başarılı bir yapım olacağa benziyor. Tester olmak isterim.
güzel olacak gibi görünüyor desteklendiği taktirde başarılı olacaktır bencede. test etmeyi isterim açıkçası.
Ben de beta tester olmak isterim! MMORPG ile geçmişim çok zengin.
Ekran görüntüleri iyi ama isim neden saklı tutuluyor, bir web sitesi neden açılmamış, twitter hesabı hariç nette Totem Interactive hakkında herhangi bir bilgi yok, oyun yapımının nasıl bir süreç olduğunu artık herkez az çok kavradı, 7 aylık bir süreçte "şimdiye kadar yapılmış en gelişmiş online Türk oyunu olacak" (bu kendi cümleniz) bu denli iddalı bir yapım nasıl oluyor, hemde mmorpg gibi bir tür için bu çok çok iddalı bir söylem, umarım iyi bir takımınız vardır gerçekten bu iş için para harcıyorsunuzdur ve ülkemiz adına iyi bir çalışma ortaya çıkarabilirsiniz fakat ben pek iyimser değilim, yine de başarılar diliyorum
Bir script alınmış ve üzerinde oynanmış baya bir...Emek var sonuçta...
Tester olmak istiyorum,mesaj atamıyorm alcaksanız buradan alın :)
Yada msn mesaj atn
quote:
Orijinalden alıntı: laroz
Ekran görüntüleri iyi ama isim neden saklı tutuluyor, bir web sitesi neden açılmamış, twitter hesabı hariç nette Totem Interactive hakkında herhangi bir bilgi yok, oyun yapımının nasıl bir süreç olduğunu artık herkez az çok kavradı, 7 aylık bir süreçte "şimdiye kadar yapılmış en gelişmiş online Türk oyunu olacak" (bu kendi cümleniz) bu denli iddalı bir yapım nasıl oluyor, hemde mmorpg gibi bir tür için bu çok çok iddalı bir söylem, umarım iyi bir takımınız vardır gerçekten bu iş için para harcıyorsunuzdur ve ülkemiz adına iyi bir çalışma ortaya çıkarabilirsiniz fakat ben pek iyimser değilim, yine de başarılar diliyorum
Arkadaşlar Totem Interactive hakkında bir şey bulamazsınız çünkü böyle bir şirket resmen kurulmuş değil henüz. Dediğim gibi 'Indie' yani ev yapımı bir oyun. Günlük işleri olan yazılımcı ve oyunsever bir ekibin iş dışındaki boş zamanlarını üzerine harcadıkları bir oyun. Oyunun ismini şimdlik vermek istemiyoruz fakat Türkçe isimli bir oyun tabi ki :). Takımımız iyi. Türkiye'nin kalburüstü internet şirketlerinde çalışmaktalar hali hazırda.
Türkiye'nin en gelişmiş MMORPG'si konusunda ciddiyiz. Şu ana kadar Türkiye kaynaklarıyla yapılmış diğer MMORPG'lerle karşılaştırıldığında hem grafikler hem de oynanış açısından gerçekten bir kaç adım ötede. Bir kaç hafta içerisinde bunu göreceksiniz zaten. Fakat yazılımcı arkadaşların günlük işleri olduğundan dolayı bazen takvimde esnemeler olabiliyor. Amacımız Haziran'a kadar oyunu full versiyonuyla oyunsevelerin beğenisine sunmak.
Her türlü eleştiri ve öneriye açığız. Yeter ki yıkıcı olmayın.
oyunu gayet başarılı buldum, tester olmak isterim.