Şimdi Ara

Türk Yapımı MMORPG (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • grafikler güzel görünüyor ama bir kaç minimum 1280*720 ekran görüntüsü koyun, detaylara bakalım. ya da betanız başlayorsa listeye alın biraz orda inceleyelim.
  • Ben bir çok oyunu betayken denemiş biriyim. Görüşlerim umarım yararlı olur.
  • oyun noldu
  • görünüşe göre oyun işi yalan olmuş?? daha yeni gördüm ilk yorumları okudum tam sonunda açılmıştır kesin oynarım diye yetkililerden ses seda çıkmamış :(
  • Adamlar oyun motoru için 5 sene uğraştık, 80 tane tester var diyor. Siz adam bir ay mesaj atmadı diye oyun iptal oldu diyosunuz. Garip yaa
  • Haziran gibi çıkacak diyordunuz, son durum ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Adamlar oyun motoru için 5 sene uğraştık, 80 tane tester var diyor. Siz adam bir ay mesaj atmadı diye oyun iptal oldu diyosunuz. Garip yaa

gariplik mi? Adamlar bilgi vermeyi bırakmış. Tester olanlardan biri bile burda yorum yapmamış demekki plan iptal veya yetistiremeyip gelecek yıla bırakılmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Adamlar oyun motoru için 5 sene uğraştık, 80 tane tester var diyor. Siz adam bir ay mesaj atmadı diye oyun iptal oldu diyosunuz. Garip yaa

gariplik mi? Adamlar bilgi vermeyi bırakmış. Tester olanlardan biri bile burda yorum yapmamış demekki plan iptal veya yetistiremeyip gelecek yıla bırakılmış

Konuya ilk yorum yapanlardandım o gün bana sahte birşey gibi gelmişti ne bir web siteleri vardı nede nette bir satır bilgi sadece aynı isimli bir twitter hesabı vardı oda bomboştu, hala birşey yok 5 senedir üzerinde çalışılmış bir çalışma bence sözüm meclisten dışarı donanımhaberin forumunda bir konu başlığı olarak lanse edilmez, hepimizin bildiği birçok oyun konulu web sitelerimiz var onlarla irtibara geçip bir ön inceleme, bir röportaj yapılabilir, tester arandığı söylenebilir mail list oluşturulur vs vs kayıtlar böyle forumda "beni al, benide yaz" gibi cümlelerle olmaz. Artık Fake olduğuna daha çok inanmaya başladım ama yinede bir oyun sever olarak ülkemizdeki çalışmaları takip etmekten vazgeçmiyorum, umarım ben yanılıyorumdur ve oyun piyasaya çıkar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.