Şimdi Ara

Türk Yapımı MMORPG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi gibi, ama pvp sistemi falan yapacaksanız 1-2-3-4-5 tuşlu pvp sistemi yapmayın lütfen. Böyle az yetenek gerektiren bir şey yapın ultima online oynadıysanız bunun gibi olabilir. Başarılar.
  • TehlikeliPanda haklısın. Ultima'nın pvpsi çoğu bireye göre en iyi pvp sistemlerinden biri. Ona yakın bişeyler yapılırsa iyi olur. Bu konuda bilginiz yoksa ben seve seve size ultima konusunda bilgi verebilirim arkadaşlar. Hoş nette de benim vereceklerim bulunabilir size kalmış.
  • tarihini azcık araştırmış olan adam hernekadar osmanlıcı da olsa o oyundan cayar :) zamanında halkın padişah ile ayaklanıp yeni çerileri geberttiğini daha sonr mezarlıklardaki mezar taşlarını bile kırdığını, aslında yeni çerilerin hepsinin değil ama pekçoğunun nekadar haysiyet ve şeref yoksunu olduğunu unutmuş olmalısınız. onun dışında oyun güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

tarihini azcık araştırmış olan adam hernekadar osmanlıcı da olsa o oyundan cayar :) zamanında halkın padişah ile ayaklanıp yeni çerileri geberttiğini daha sonr mezarlıklardaki mezar taşlarını bile kırdığını, aslında yeni çerilerin hepsinin değil ama pekçoğunun nekadar haysiyet ve şeref yoksunu olduğunu unutmuş olmalısınız. onun dışında oyun güzel.

İlla herşeyde sorun bulacaksınız yani.Kesin fetih 1453 içinde Lord of the ring's çakmasıdır demişsindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: karga_22

quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

tarihini azcık araştırmış olan adam hernekadar osmanlıcı da olsa o oyundan cayar :) zamanında halkın padişah ile ayaklanıp yeni çerileri geberttiğini daha sonr mezarlıklardaki mezar taşlarını bile kırdığını, aslında yeni çerilerin hepsinin değil ama pekçoğunun nekadar haysiyet ve şeref yoksunu olduğunu unutmuş olmalısınız. onun dışında oyun güzel.

İlla herşeyde sorun bulacaksınız yani.Kesin fetih 1453 içinde Lord of the ring's çakmasıdır demişsindir

adam dogru soyluyor yeniçeriler son zamanlara doğru resmen devletin malınuı padişahını kendisininmiş gibi kullandı yeniçeri yerine akıncılar olabilirdi yeniçerinin olduğu bir oyun her ne kadar güzel olsada bir şeklde itici geliyor

• Tahmin etiğim hazır oyun motoru ile yapıyorsunuz sanırım. 2D flah oyun tadında.
  • Bu saçma sapan yeniçeriler xti yeniçeriler yidi bilmem ne gibi yorumları nerden buluyorsunuz ? Nereden üretiyorsunuz bunları. Bu oyun Fantastik bir yapıdır ki her oyun öyledir. Gerçek bir hikayeye dayanmaz. Orclarda kötüydü hatta orclar Türkleri temsil ediyor dendi. Bunlara da mı tepki gösterdiniz yoksa ağzınızın suyu akarak filmi mi izlediniz. Köstek olacağınıza biraz destek olun. Yeniçeriler oyundan soğuturmuş. Zaten son zamanlar Osmanlı olsun Atatürk olsun her sorgulanıyor. Haddinizin olduğu şeylere bulaşın, internetin rahatlığıyla örümcekleri ortalara salmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGreenleaf

Bu saçma sapan yeniçeriler xti yeniçeriler yidi bilmem ne gibi yorumları nerden buluyorsunuz ? Nereden üretiyorsunuz bunları. Bu oyun Fantastik bir yapıdır ki her oyun öyledir. Gerçek bir hikayeye dayanmaz. Orclarda kötüydü hatta orclar Türkleri temsil ediyor dendi. Bunlara da mı tepki gösterdiniz yoksa ağzınızın suyu akarak filmi mi izlediniz. Köstek olacağınıza biraz destek olun. Yeniçeriler oyundan soğuturmuş. Zaten son zamanlar Osmanlı olsun Atatürk olsun her sorgulanıyor. Haddinizin olduğu şeylere bulaşın, internetin rahatlığıyla örümcekleri ortalara salmayın.

Söylediklerinin bir kısmına katılıyor bir kısmına ise katılmıyorum.
    Fantastik öğelerin kullanıldığı oyunları gerçek ile bağdaştırmak yersiz kesinlike katılıyorum.

Katılmadığım kısım ise insanların bir şeyleri sorgulamasını hadsizlik, densizlik olarak algıladığın kısım.
    İnsan dediğin varlık düşünebilen ve düşündükçe doğruyu bulabilen bir varlık. Sorgulayacak ki doğruyu yanlışı, gerçeği sahteyi ayırt edebilsin.
    Bize anlatılan ya da okutulan herşeyin doğru olduğu garantisini veremezsin hiçbir zaman. Oku, düşün, sorgula... Korkma zarar gelmez bunlardan.

Değil mi ama? :)

• Gayet güzel söylüyorsun. Buna bi sözüm de yok. Ama yeniçerilerin eleştirileceği biyer değil burası. Oyun temasına yüklenmiş bir karakterden bahsediliyor. Yeniçerileri yüceltmek için bişey yapıldığını ben düşünmüyorum.

Bazı şeylerin sorgulanmasından zarar gelir kardeşim. Atatürk'ü sorgulaya sorgulaya şuan internette bir sürü Atatürk heykeline hakaret içeren fotoğraflar yayınlanmaya başlandı. Kötü yönlerini bi kenara bırakıp bazı zaman bazı insanlara iyi yönlerinden bakmalısın. Hele ki bu senin Ata'nsa bunu kesinlikle yapmalısın. Tohumunu sorgulayan insan ve ona baş kaldıran insan bana göre hadsiz, densizdir.

Not : Oyun ile ilgili görüşlerim dışında başka bu tür görüş yazmayacağım. Oku, düşün ve sus.
  • flash oyuna benzıyor 2d olması bir eksi fakat turk oyunculardan böyle seylerın gelmesı gayet guzel eğer acabılırsenız denemek ıcın seve seve gelıcegım bır oyun olucaktır
  • Umarım başarılı bir oyun olur takipteyim
  • hiç olmamasından iyidir emeğinize sağlık çıktığında alıp oynarım unutmazsam
  • grafikler hoş. haritaya rastgele zaman diliminde çıkan hazineler falan konursa insanlar oyundaki dünyayı daha bir merakla araştırır ve güzel görüntüler çıkar ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGreenleaf

Gayet güzel söylüyorsun. Buna bi sözüm de yok. Ama yeniçerilerin eleştirileceği biyer değil burası. Oyun temasına yüklenmiş bir karakterden bahsediliyor. Yeniçerileri yüceltmek için bişey yapıldığını ben düşünmüyorum.

Bazı şeylerin sorgulanmasından zarar gelir kardeşim. Atatürk'ü sorgulaya sorgulaya şuan internette bir sürü Atatürk heykeline hakaret içeren fotoğraflar yayınlanmaya başlandı. Kötü yönlerini bi kenara bırakıp bazı zaman bazı insanlara iyi yönlerinden bakmalısın. Hele ki bu senin Ata'nsa bunu kesinlikle yapmalısın. Tohumunu sorgulayan insan ve ona baş kaldıran insan bana göre hadsiz, densizdir.

Not : Oyun ile ilgili görüşlerim dışında başka bu tür görüş yazmayacağım. Oku, düşün ve sus.

Okuyorum "KARDEŞİM", çok fazla okuyorum hem de. Düşünüyorum da sürekli. Ama susmak?
    Evet haklısın, sen oyun dışında herhangi bir görüş yazmamalısın. :)

• Flash mi yoksa ayrı bir client ile mi çalışıyor ?

Başarılar dilerim bu arada..
  • Güzel gözüküyor, başarılar. Ama bence web tabanlı değil de program tabanlı olsaydı. Yani sonuçta tarayıcıda kendini rahat hissetmek çok zor.

Web bazlı oyunlar bölümündeki konudan gelen oyun bilgileri;

quote:

Her türlü öneri ve eleştiriye açığız. Zaten oyunu oynayacaklar da sizlersiniz. Bir kaç detay vereyim. Oyun tamamen tarayıcı tabanlı. Yani hiç bir exe, dat vs indirmenize gerek yok oynamak için. Ve şimdilik Facebook üzerinden başlıyoruz.

Şunu ekliyeyim bir de. Oyunun fikir olarak ortaya atılması, fikrin gelişmesi, programlama, çizimlere neredeyse 2 sene önce başladık. Ev yapımı 'indie' bir oyun. Tamamen girişimci Türk mühendis ve oyunseverler olarak geliştiriyoruz bu oyunu. Evet daha güzel grafikler tabi ki olabilir fakat tarayıcı bazlı bir oyun için daha öncelikler var diye düşünüyoruz. Hem daha iyi grafikler çok daha fazla zaman alacaktır bu da oyunun açılışını öteler. Biz daha çok oynanışa ve akıcılık üzerine çalışıyoruz.

quote:

Herkese destek ve tebrikler için çok teşekkürler. Gerçekten uğraşılmış bir proje. Yazılımcı arkadaşlarımız iş saatleri dışında ki neredeyse bütün boş saatlerini oyunumuz için harcıyorlar. Amacımız ise tüm dünyaya tam anlamda bir Türk MMORPG oyunu oynatmak. İngilizce dil seçeneği de eklencek yani oyunumuza.

Ciddi anlamda tester olarak katılmak isteyen arkadaşlar lütfen bana bir özel mesaj gönderiniz. 40 - 50 arası tester alıcaz ilk aşamada. Yaklaşık 20 testerımız var şu anda. Yani 20 - 30 kadar daha bir kadromuz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 18 Mart 2012; 14:05:52 >

• Aynen keşke tarayıcı yerine Client olarak yapsaydınız 100-200 mb'lik birşeyler yapardınız başlarda sonra ;
    Yok episode 2 - 3 - 4 gibi geliştirdikçe geliştirirdiniz oyunu.Bu yüzden web browser üzerinden olması eksi bir özellik.(bence)

Ama şöyle de düşününce;
    Bizler ki yıllardır yabancıların yaptığı oyunlara paralar yatıran,saatlerce başından kalkmayan playerleriz.Neden %100 Türk yapımı oyunumuz yok diye sorguladığımızda gerekli bilgi,yapımcı,ortam falan yok vırt zırt dediler.Bahaneler buldular.(Haklılar da) Bu da bir başlangıç diye düşünebiliriz bu yüzden. Belki sizin başlattığınız bu Türk yapım oyun akımı (önceden yapılan var mı bilmiyorum ) 5-6 sene sonra geliştirilip daha güzel şeyler çıkartacak ortaya.

Başarılar.Umarım hakettiğiniz yerlere varırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.