Şimdi Ara

Türk Yapımı MMORPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen Türk yazılımcı ve oyunseverlerden oluşan bir indie oyun geliştiricisi grubuz. Neredeyse bir senedir üzerinde çalıştığımız MMORPG oyunumuzda sona yaklaşıyoruz. Oyunda fanstastik unsurlarla Türki bazı öğeleri bir araya getirmeye çalışıyoruz. Mesela bir Yeniçeri kareterimiz olacak oyunda ve bu karakle orcları kesebileceksiniz. Şimdilik oyunumuzun adını gizli tutma niyetindeyiz.

Yakın zamanda kapalı beta için tester alımları yapıyoruz. İlgilenen arkadaşlar benimle temasa geçebilirler.

Ayrıca oyun hakkında ki görüş ve tavsiyelerinizi buradan paylaşabilirsiniz.

Ekran görüntüleri eklenmiştir.

Türk Yapımı MMORPG

Türk Yapımı MMORPG

Türk Yapımı MMORPG

• madem oyunu siz yapıyorsunuz wow daki druid class ına benzer bir class getirebilrmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

madem oyunu siz yapıyorsunuz wow daki druid class ına benzer bir class getirebilrmisiniz ?
    bi video koyabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun umarım iyi yerlere gelirsiniz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Unity ile mi yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phylian

Unity ile mi yapıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Takipdeyiz, başarılar. Beta tester ihtiyacı varsa seve seve gelebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoTçu Tacettin.

Takipdeyiz, başarılar. Beta tester ihtiyacı varsa seve seve gelebilirim.

Alıntıları Göster
    Betaya ben de katılabilirim, inşallah emekleriniz boşa çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW Türk Guild İçin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diffarensiyel

Betaya ben de katılabilirim, inşallah emekleriniz boşa çıkmaz.

Alıntıları Göster
    bence başlangıç için güzel oalcak gibi, hack/slash olacak galiba...
  • quote:

bence başlangıç için güzel oalcak gibi, hack/slash olacak galiba...

Alıntıları Göster
    görüntüler hoş hack/slash olursa tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

görüntüler hoş hack/slash olursa tadından yenmez

Alıntıları Göster
    Güzel bir çalışmaya benziyor. Oyun ile ilgili herhangi bir video var mıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caperz

Güzel bir çalışmaya benziyor. Oyun ile ilgili herhangi bir video var mıdır acaba

Alıntıları Göster
    Resimleri görünce tuhaf oldum ciddice yapılan bi proje gibi ben ümitliyim çıkıncada seve seve oynarım başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tres3

Resimleri görünce tuhaf oldum ciddice yapılan bi proje gibi ben ümitliyim çıkıncada seve seve oynarım başarılar

Alıntıları Göster
    Valla resimler başarılı görünüyor beta testeri olabilirim umarım tutar devamı gleir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazekage

Valla resimler başarılı görünüyor beta testeri olabilirim umarım tutar devamı gleir

Alıntıları Göster
    yeniçeri orclara karşı harika bir hikayesi varmış gerçekten...

su guzel tarihimizi herşeye uyarlamasanız olmaz ondan sonra hertarafta dalga geçilir hale geliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

su guzel tarihimizi herşeye uyarlamasanız olmaz ondan sonra hertarafta dalga geçilir hale geliyoruz..

Alıntıları Göster
    Online oyun yapmak hayal diyenlere güzel bir yanıt olmuş, tebrikler.
  • quote:

Bu fantastik bir oyun. Yani kurgu. Herhangi bir hakaret, aşağılama söz konusu değil. Bu kadar rahatsız olmak yersiz. İlahlaştırmamak lazım herşeyi.

totemint;
    Uzun zamandır Yeniçeri'lerle oynayabileceğimiz bir mmorpg olsa güzel olurdu diye düşünmekteydim.
    Hakikaten de sevindim böyle bir oyun yapmanıza. Ben de ilk deneyenlerden biri olmak istiyorum, Spellcasters oyunundan sonra ikinci Türk yapımı oyun olacak oynadığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 13 Mart 2012; 9:31:25 >
  • quote:

Galiba yazıyı tam okumadın. Fantastik öğelerle Türk öğelerini harmanladık yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoTçu Tacettin.

quote:

Galiba yazıyı tam okumadın. Fantastik öğelerle Türk öğelerini harmanladık yazıyor.

Alıntıları Göster
    Gayet hoş duruyor. Size tester olarak yardımcı olabilirim.

• büyücü sınıfında cübbeli sakallı sarıklı bi hoca efendi mi olacak?

başarılar.
  • Ufak bir tavsiye vermek isterim. Belkide bildiginiz degindiginiz biseydir ama olsun. Aceleci davranmayin. Yani mmorpglerin bir de endgame durumu vardir ya. Simdiden ona cabalamayin. Milyon dolarlar harcanan star wars the old republicin bile suan daha bi endgame durumu yok. Cok guzel haber bu arada. Bende betada yer almak isterim. umarim sorunsuz bir donem ardindan adini duyurur oyun. Ne durumda olursa olsun ilerki nesil icin ilham kaynagi ayni zamanda. Gelise gelise belki de yabanci forumlarda neden ingilizce dil paketi yok vs. Diye sitemler duymak umuduyla.. İyi calismalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

Ufak bir tavsiye vermek isterim. Belkide bildiginiz degindiginiz biseydir ama olsun. Aceleci davranmayin. Yani mmorpglerin bir de endgame durumu vardir ya. Simdiden ona cabalamayin. Milyon dolarlar harcanan star wars the old republicin bile suan daha bi endgame durumu yok. Cok guzel haber bu arada. Bende betada yer almak isterim. umarim sorunsuz bir donem ardindan adini duyurur oyun. Ne durumda olursa olsun ilerki nesil icin ilham kaynagi ayni zamanda. Gelise gelise belki de yabanci forumlarda neden ingilizce dil paketi yok vs. Diye sitemler duymak umuduyla.. İyi calismalar
    ben de tester olabilirim, gerçekten başarılı bir proje gibi duruyor. kolay gelsin herkese
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.