Şimdi Ara

Turk Yapımı Online Pokemon Oyunu PWR Yeni Versiyonu Sonunda ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: apocalypsee

create or join networks tuşunu bulamadım

Hamachiye girdikten sonra sağ en alt köşede üçgen resmi olan bi tuş var işte o
  • oyunumuz acil oyuncuya ihtiyaç duymaktadır getireceğiniz her bir aktif oyuncu için 1.000 YTL kazanabilirsiniz.
  • co.bodom@hotmail.com ( Mon Ster )
    len bu bebele sakın konuşmayın bi kururumunu soracam şerefsiz bi vermedi.artislenip duruyo.gidin onun yerine digmon, pokemoncrater(ztn herkez oynuyo) ve ya olmadı silkroad , knight oynamıyın atın gitsin ne bu hamachi fln
  • monster sahibi değil oyunun kurubi sahibi
  • beni eragon94 eklettırdı bırazdan oyun yuklemesı bıtıcek aktıf olurum ve eragon94 e 1,000ytl verın bıde anlatırmısın bıras nasıl uye fln ulucam sıteyı okumadım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: korpiklaani

monster sahibi değil oyunun kurubi sahibi

senin msnni ekledim ben sen kabul ette anlat şu oyunun kurulumunu
  • http://pokemonunion.sitemynet.com/

en üst başlıkta mazağaların yeri alışveriş ve neler satıldığı YAZIYOR !!!

bu başlığı attım çünkü herkes mağazaları kullanmayı bilmiyor !
  • süpper bi oyun herkese tavsiye ederim
  • Mağazaya gittiğinizde açılan pencerede itemleri görürsünüz others weapons ve diğerlerine tıkladığınızda mağazanın diğer bölümleri açılır.

Malın ne işe yaradığını ve verdiği Statlari (puan) öğrenmek için mala tıklayın sağ tarafta panelde göreceksiniz .

Malın fiyatını öğrenmek için ise mala tıklayın alt tarafta kaç para olduğunu görün.

almak için BUY a basin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korpiklaani -- 16 Ağustos 2007; 17:42:08 >
  • oyunumuzda poke yakalamada hazir !

simdilik Caterpie üzerinde denenio
  • hangi siteden üye olunuo ve nasıl indirilio
  • pokemonunion.sitemynet.com !

ayrıca msn adresimi ekle

cursedblackdemonic@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: korpiklaani

pokemonunion.sitemynet.com !

ayrıca msn adresimi ekle

cursedblackdemonic@hotmail.com

gerek kalmadı buldum
  • msn imi ekle yardımcı olim
  • quote:

Orjinalden alıntı: (-_Handsome_-)

beni eragon94 eklettırdı bırazdan oyun yuklemesı bıtıcek aktıf olurum ve eragon94 e 1,000ytl verın bıde anlatırmısın bıras nasıl uye fln ulucam sıteyı okumadım da

Sağol oyuna katıldığın için teşekkürler.Oyunda üyelik almayıda oyunun ana ekranındaki New Account bölümünden alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Ağustos 2007; 19:18:13 >
  • Arkadaşlar ben şuan giriyorum adresime hata veriyor galiba kapalı Ne zaman açılır??
  • Yaa arkadaşlar Loginden girince

Sorry the server seems to be down.Please try to reconnect in a few minutes or visit.

Diye bir yazı çıkıyor yardım edin
  • o demekki adminin pc si kapalı yani dolayısıyla server kapalı bak PokemonWorldRpg2 açıkken 2 yi oyna 1 açıkken 1 i oyna 2 si açıksa seç bi tane
  • Ya diğerleri giriyor ama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.