Şimdi Ara

Turk Yapımı Online Pokemon Oyunu PWR Yeni Versiyonu Sonunda ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın PWR seven herkez size bi öneri yapayım eğer kuribi ile iletişim kurabilcek varsa söleyin bende server pro su var yani ben serveri 12 saat açık tutaarım ve istediğiniz kadar oynarsınız o süre için kuribiye söleyin bana PWR nin olması için Bilgileri versin bende PWRde admin oluyım ve onuda admin yapayım o oyundaki diyer şeylerle ilgilensin ben sadece açık tutayım oyunu eğer oyunu oynamak isterseniz tabiki istiyen biri kuribiye sölesin ilk gördüğü zaman bende sizin kadar oynamak istiyorum ama.. olmadı teklif geri çevirrise ben KO rpg deki 16. haritadan devam
  • yine oyuna girmedi
  • Yahu download link nerde??
  • onun için PWR admini olmak istiyorum server pro suda bende olcak 12 saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

onun için PWR admini olmak istiyorum server pro suda bende olcak 12 saat

ne zaman açılcak
  • Yaklaşık 5 gün sonra diyor
  • Kuribi bana PWR nin GUI-MAP VE GFX AYARLARINI VERMESSE AÇILMAZ SABAH 12 DE AÇARIM KURİBİ OYUNA GİRİNCE YETKİSİİNİ FUULLERİM 15 YAPARIM VE SERVER AÇAAR AKŞAM 12 YE AÇIK TUTARIM KURİBİDE DİERLERİYLE İLGİLENİR EĞER ADİL OLMADI DERSE ŞU ANDA HARİTA YAPMAYI İYİ BİLİYORUM CANAVAR KOYMAYI VE CANAVARIN ATAĞINI ELLEMEYİDE BİLİYORUMM AYRICA BİR TEK SHOP YAPMAYI BİLMİORM O OYUNDA DEİLKEN HARİTALARLA BEN İLGİLENEBİLİRİM AMA O İSTEMİYOR SANIRSAM BİR SORCAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

Kuribi bana PWR nin GUI-MAP VE GFX AYARLARINI VERMESSE AÇILMAZ SABAH 12 DE AÇARIM KURİBİ OYUNA GİRİNCE YETKİSİİNİ FUULLERİM 15 YAPARIM VE SERVER AÇAAR AKŞAM 12 YE AÇIK TUTARIM KURİBİDE DİERLERİYLE İLGİLENİR EĞER ADİL OLMADI DERSE ŞU ANDA HARİTA YAPMAYI İYİ BİLİYORUM CANAVAR KOYMAYI VE CANAVARIN ATAĞINI ELLEMEYİDE BİLİYORUMM AYRICA BİR TEK SHOP YAPMAYI BİLMİORM O OYUNDA DEİLKEN HARİTALARLA BEN İLGİLENEBİLİRİM AMA O İSTEMİYOR SANIRSAM BİR SORCAM

inşallah yetki sana gelir de her zaman gireriz
  • Nickler silincek mi?
    Birde
    Oyunu güzel yapp atakları iyi yap su ateşe vursun mesela onun gibi
  • benim bildiğim kadarıyla öle bişi yok ama kuribi bilmem ayrıca pokelerin ataklarını iyi yapardım ayrıca ben item yapmayıda biliyorum yani şöle bi pach getirebilirdim

WATER İTEMLER
    HYDRA PUMP:20 STR - 10 DEF -5 SPEED- 5 MP İSTER OLARAK
    HYDRA BLAST:25 STR-10 DEF- 3 SPEED - 5 MP
    WATER GUN: 15 STR 5 DEF 5 SPEED - 5 MP
    WATER SPOUT : 30 STR-5 DEF - 3 SPEED - 5MMP
    FİRE İTEMLERİ
    FİRE SPİN :25 STR-10 DEF- 3 SPEED - 5 MP
    FLAME THOWVER:20 STR - 10 DEF -5 SPEED- 5 MP İ
    EMBER:15 STR 5 DEF 5 SPEED - 5 MP
    OVERHEAT:30 STR-5 DEF - 3 SPEED - 5MMP
    GRASS İTEMLERİ
    AYNI DİERLERİ GİBİ

THUNDER İTEMLERİ
    AYNI DİERLERİ GİBİ

İTEMLERİNİ GÜÇLERİNİ BÖLE YAPABİLİRİM MESELA ŞU AN KURİBİNİN YAPTIĞI WATER İTEMİ ATŞ İTEMİ AMA ONLAR HYDRA PUMP OVER HEAT GİBİ ÇEVİREBİLİRDİM Kİ OLSAYDIMSERVERDE 12 SAAT AÇIK OLURDU

• kurubii ya ver şuna ikiniz admin olun hadi oyuna girek açık server varmı bildiğiniz şuan açık olan
  • Selam Ben CezA2

yugıoh sever543'e katılıyorum sana versinler yetkiyi sen açık tut biz oynayalım.Yoksa kurubiyle işimiz zor.Dün bütün gün bekledim akşam 8 de açılcak dedi 12 ye kadar açılmadı.Bugün oldu yine tık yok.Mağdem bir oyun kurdunuz insanları davet ettiniz.Niye oynattırmıyorsunuz?

Not:Admin hasta olduğunu ve doktora gidiceğini söylemişti.Eğer hasta olduğundan serverı açamıyorsa ona laf yok.
    Büyük bir umutla açılmasını bekliyoruz.
  • yaw yetkililer oyunda olmadan oyunu nie açamıoz
  • iğrençççç
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanerturk

iğrençççç

neymiş iğrenç olan açıklar mısın?
  • Adam kendi açıyor kendi girmiyor bekletiyor onun yerine açık olan birisine versin yetkiyi yoksa diğer kişiler oynayamıcak kurubinin yüzünden
  • sebebi vardır belki ama bilemem bende olsa GFX GUI ve MAP ayarları bende yapardım
  • kurubi ne zaman açıcan serveri aç artık lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersan94

kurubi ne zaman açıcan serveri aç artık lütfen

ewt kaç gün bekledik
  • oyun açılmıo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.