Şimdi Ara

Turk Yapımı Online Pokemon Oyunu PWR Yeni Versiyonu Sonunda ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • admin açık deilse kimse giremez sen oyunu indirdiysen şimdi oynamak istersen

ip config e :5.163.68.90 yaz
    VEE
    ağ adı:PokemonWorldRpg2-1
    şifre:lollol

isimli ağa gir kuribininki açıkken de istersen ona gir ama şuan bu adres açık
  • Hayır hayır arkadaşlar ağ adları farketmiyor siz şu anda hamachiden PokemonWorldRpg2.0 ağına girin şifresi lollol

Oyun şu anda açılmaz çünkü birkaç dakika önce server kapandı yarın açılacak ama kaçta açılacağını bilmiyorum.
  • Bakın adil bi açıklama yapayım
    Bu oyunun 2 tür yapımı var
    1.KURİBİ----------------------------------------2.SERCİ94
    ağ:PokemonWorldRpg2.0-----ağ:PokemonWorldRpg2-1 yada 2-2 yada 2-3 yada 2-4 yada 2-5
    şifre:lollol-----------------------şifre:lollol
    ip:unuttum valla-----------ip config:5.163.68.90

şimdi serci online ken hamachide serveri açar ve sağdaki ağ ve config ile oynarsınız kuribi açıkkende soldakilerrle oynarsınız 2side açıksa seçin bi tane
  • Kurubinin ipsi 5.16.17.21

Ayrıca 2 yapımı olduğunu bilmiyordum

• korpiklanı benim msn:handsome_abdus@hotmail.com ekledim seni bide sen beni ekle bende su n oynuyodum biras önce kapandı oyun lvl 9 charmander fln var baksana nick:handsome msn ekle unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: eragon94

Kurubinin ipsi 5.16.17.21

Ayrıca 2 yapımı olduğunu bilmiyordum

iyi öğren ve düşmanlık besleme biz ölemi yaptk

• ben şuan 9lvl charmanderim
  • kurubi ne zaman gelicek acaba hala server açılmadı
  • şimdi açılmış olası lazımdı ama..

Ben charm
  • korpiklaani msn'en ne
  • Bide emek hırsızları pwr 2 die bişi çıkarmış haydi cnm ordan :D Oyunumuz sponsorda buldu :D

Gerçek Bilgiler :

Oyunumuzun Yeni Yani ASIL Versiyonu Çıktı.

Önemli Notlar :

Bundan Sonra Üyelikler Sıfırlanmayacak.

Ceza Sistemine Geçilecek Düzeni Bozanlar Ban Veya İP ban Yiyecek.

Sponsorumuz Sayesinde Web Adresimiz .Com a Dönecek.

Oyun Notları :

Kurubi City 3 Kat Büyüdü Ara Yollar Kurubi City e Bağlandı.

Büyük Meydan Yapıldı.

Lagsiz Kafe Meydana Taşındı.

Kurubi City Konutları Satışa Sunulacak Herkes Ev Alabilecek Evlere Sahipleri Özel anahtarlarıyla Girebilecek.

Pokemon Yakalama Ve Alma Sistemi Hazır.

10 Yeni Pokemon Eklendi.

Yeni Şehir Yapımda.

Ve Daha Bir Çok Yenilik HAZIR...

Gelin Sizde Bu Büyülü Pokemon dünyasına KATILIN !

Yeni Versiyon Ve Gerçek HAMACHİ + İP Bilgileri

İŞTE İP : 5.16.17.21

İŞTE GEÇİCİ HAMACHİ BİLGİLERİ : Üst Kutu : PokemonWorldRpg3.0 Alt Kutu : lollol

Ağımıza girebilmek için lütfen şifrenin ve ağ adının yanlarında boşluk bırakmayın.

İP Yİ DEĞİŞTİREBİLMEK İÇİN İP CONFİGİ AÇMANIZ VE İP YE İPMİZİ YAZMANIZ YETERLİDİR.

HAMACHİYE GEÇMENİZ İÇİNDE SAĞ ALTTAKİ BUTTONLARDAN CREATE OR JOİN NETWORKS'A(üçgen biçiminde olana) TIKLAYIP JOİN AN EXİSTİNG NETWORK'e BASIP ÜST KUTUYA VE ALT KUTUYA YUKARDA BELİRTİLENLERİ YAZMANIZ YETERLİDİR.

ALINTIDIR...

Yugioh Sever Hırsızdır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korpiklaani -- 17 Ağustos 2007; 21:08:01 >

• POKEDEDE SPONSORUMUZ OLMUŞTUR ÇOK TEŞEKKÜRLER ! EN KISA SÜREDE BİZE GÜÇLÜ SERVER SAĞLAYACAKTIR AYRICA SERVERIN 24 SAATE YÜKSELMESİDE YAKINDIR :D TÜM PARAMIZI POKEDEDE KARŞILAYACAK !

OYUNUMUZ YARIN AKŞAM 8 de açılacaktır (tadilat nedeniyle) bu yüzden bu akşam geç kapanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korpiklaani -- 17 Ağustos 2007; 21:08:49 >
  • 1.Ben hırsız deilim
    2.Server nası kurcamı artık biliom
    3.Kapadık oyunu mutlu ol
    4.KO Rpg yapcaz bunada karışamıcan
  • bişi anladıysam arap olam pwent07@hotmail.com hamachı ne ıp ne oyun nerden ınıo sıstem ozellıkelrı ne bırı bana anlatsın llutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarkleHarpel -- 19 Ağustos 2007; 1:01:36 >
  • Kurubi hani 8 de açılacaktı saat 11 ama hala açılmadı bu oyun böle gitçekse ben ayrılcam
    İstediğim zaman oynayamıyom birde daha nasıl pokemon yakalanıcağı çıkmadı kimsenin pokesi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

Kurubi hani 8 de açılacaktı saat 11 ama hala açılmadı bu oyun böle gitçekse ben ayrılcam
    İstediğim zaman oynayamıyom birde daha nasıl pokemon yakalanıcağı çıkmadı kimsenin pokesi yok

+1905
  • Hadi yaw cevap verin yanlış mı sölüyom?
  • benn kuribiyi bilmem ama KO Rpg yi rapidden yada başka bi yerdn upload edip download linkini verirseniz onu oynayabilirsiniz ayrıca Pokeburn sahidim ben 12 saat pc yi açık tutarim yani herzaman oynarsınız KO rpgyi download linkini alnca KO bölümünde reklam yapcam

OYUNDAN GÖRÜNTÜ
     Turk Yapımı Online Pokemon Oyunu PWR Yeni Versiyonu Sonunda ...

İşte çöl inş benzetebilmisimdir

İşte en sevdiğim yer areeena ortadaki koyu taşlarla yazdığımız birde üstünde yazilar yazan taşlarla dikkatinizi çekerim oyuna ayrı bir hayat veriyior gerçekten şu ortadakilerle çok uğraştım bi sıymadı :)

eğer isterseniz msndem sizi verirm , oyunun downloadı ilerde gelcek

• bırı bana acıklasın harpeller@hotmail.com :D lutfen yahu msn verdım ekleyın yarın adım adım ne yapacam aksam anlatırsınız pls
  • nie açılmıo oyun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.