Bildirim
TÜRK YAPIMI OYUN !!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyundan biraz bahsedermisin? -
Evt oyundan bahset rehber falan ekle kişi çeksinquote:
Orijinalden alıntı: RC-1138
oyundan biraz bahsedermisin? -
ben geldım bro bısı soracam sen mı veya sız mı kurdunuz bunu gusel bısıye benzıo hemen basldıcammquote:
Orijinalden alıntı: Düşünemedi
Evt oyundan bahset rehber falan ekle kişi çeksin
Alıntıları Göster -
ben üye oldum fakat giremiom parola kabul etmio bi de arkadaş oyunu tanıtıcı bi konu hazırlaarsa sevinirim böylece oyunu duyanlar artar.quote:
Orijinalden alıntı: saw_saw_saw
ben geldım bro bısı soracam sen mı veya sız mı kurdunuz bunu gusel bısıye benzıo hemen basldıcamm
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: RC-1138
ben üye oldum fakat giremiom parola kabul etmio bi de arkadaş oyunu tanıtıcı bi konu hazırlaarsa sevinirim böylece oyunu duyanlar artar.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: superdeve14
ben üye oldum fakat giremiom parola kabul etmio bi de arkadaş oyunu tanıtıcı bi konu hazırlaarsa sevinirim böylece oyunu duyanlar artar.
-
nasıl bir oyun anlayamadım bi reher verin yaffffquote:
Orijinalden alıntı: mohamed47quote:
Orjinalden alıntı: superdeve14
Alıntıları Göster
-
aloo oyunun amacı ne biraz bahset yawww.quote:
Orijinalden alıntı: mohamed47
nasıl bir oyun anlayamadım bi reher verin yaffff
Alıntıları Göster -
adam inatçı işte ne ısrar edionus sitenin içinde rehber wardır elbet !quote:
Orijinalden alıntı: salihli
aloo oyunun amacı ne biraz bahset yawww.
Alıntıları Göster -
tmm sakin olun ekliorum :Dquote:
Orijinalden alıntı: İlqeRCaN
adam inatçı işte ne ısrar edionus sitenin içinde rehber wardır elbet !
Alıntıları Göster -
hadi eklequote:
Orijinalden alıntı: yenicerix
tmm sakin olun ekliorum :D
Alıntıları Göster -
MENÜYÜ KISACA TANIYALIMquote:
Orijinalden alıntı: fx_emre
hadi ekle
Alıntıları Göster
istihbarat?
- oyun içi haberleşmeyi sağlayan bölüm
harita?
- şehrin dünya üzerindeki yerini gösterir
- harita her şehrin etrafında bir sınır vardır bu sınır sizin(aynı zamnada ittifağınızın) sınırıdır. bina kademelerinin artmasıyla alan artar. yeni şehir kurabilmek için kendi renginizde alana ihtiyacınız gerekmektedir.
- mavi:şehirleriniz yeşil:ittifak arkadaşlarınızı turuncu:güçsüz düşmanı kırmızı:güçlü düşmanı gösterir.
planlama?
- şehrin bütün bina ve araştırma faaliyetlerinin yapıLdığı bölüm
birlikler?
- şehirlerindeki bütün birliklerini kontrol edebileceğin bölüm. burada kara,hava ve NBC saldırıları kontrol edilir
operasyon?
- ajan üretimi yaparak düşman hakkında birlik stok bina bomba gibi bilgiler almamızı sağlar. ayrıca üretilen bombaların fırlatılması ve kalkanların çalıştırılması görevlerinide gerçekleştirir.
fabrika?
- kara hava savunma nbc ve uydu ünitelerinin üretimi yapıldığı bölümdür
ekonomi?
- üretilen ve kaybedilen maden miktarlarını gösterir. ayrıca diğer şehirlerinize veya başka oyunculara nakliye göndermenizide sağlar. pazar ve borsada madenlerini değiştirerek ihtiyacınız olan madeni satın alabilirsiniz.
ittifak?
- arkadaşlarınızla ortak bir platform kurmanızı sağlar. bu sayede ittifak arkadaşlarınız harita farklı renkte gözükür ve onlara saldırmazsınız.
Harita ile ilgili bilgiler:
1. haritadaki piyade resmi sembolik olarak filonun harita üzerindeki yerini göstermeye yarar.
2. sınır kavra.mına pek takılmayın sadece yeni şehir kurmada ve güç göstergesi olarak kullanmada işe yarar
3. sayfayı sürekli yenileyerek adamın bir kareyi kaç dakikada geçtiğine bakıp size olan mesafeyi ayarlayabilirsiniz.
SORU CEVAP
1. Nasıl yeni şehir kurulur?
Cevap: İkinci kademe "insan hakları" araştırmasını tamamlayıp, 1er milyon metal, petrol ve uranyum biriktirdiğinizde haritayı açıp kendi ittifak sınırlarınız içerisinde ve hemen yanında başka şehir olmayan boş bir araziye tıklayın. Soldaki ops ekranında "yeni şehir kur" belirecek.
2. Pazarda gördüğüm bir malı nasıl alacağım?
Cevap: Satıcının yanındaki zarf'a tıklayıp özel mesaj atarak anlaşabilirsiniz. Satıcı isterse ticaret gerçekleştikten sonra istediği zaman ilanı kaldırabilir ya da kaldırmayabilir.
3. Altın nedir, nasıl altın kazanabilirim?
Cevap: Borsa'da hammadde sattığınızda altınınız olur. Altın harcanmadan durdukça belli bir oranda artar. Bu oran borsa sayfasında ilan edilir.
4. Şehrimin etrafını çevreleyen bi çizgi oluştu haritada o nedir?
Cevap: İttifak sınırlarınız şehirlerinizin etrafında çizilir. Şehirdeki bina sayınızla bağlantılı olarak sınırlarınız genişler.
5. Saldırdım ve çatışmayı kazandım ama yağma ya da işgal yapamıyorum?
Cevap: Çatışmanın gerçekleştiği şehirdeki toplam bina kademesi ya da daha fazla sayıda kadar askerle çatışmayı tamamlamış olmanız gerekli. Yani şehirde bina çoksa asker sayısını artırıp öyle saldırmalısınız.
6. "Yaklaşan düşman" nedir?
Cevap: Herhangi bir şehrinize 3 birim veya daha yakın bir koordinata gelen diğer ittifaklara ait harekatlar genel durumunuzda "yaklaşan düşman" olarak görüntülenir.
7. "Diğer harekat" nedir?
Cevap: Bu bir nevi radardır. Şehirlerinize veya insansız uçaklarınıza O ANKİ koordinatı 10 birim veya daha yakın olan tüm harekat "diğer harekat" olarak görüntülenir. Eğer bir harekatın sahibi oyuncu ile aynı ittifakta değilseniz "düşman" ibaresi görünür.
8. Haritadaki renkler ne ifade ediyor?
Cevap: mavi, kendi şehirlerinizi ve ünitelerinizi; yeşil, sizinle aynı ittifaktakiler; turuncu, noob düşmanlar; kırmızı, noob olmayan düşmanlar.
9. Maden formülleri nedir?
Cevap: metal=(675*1,1^kademe) petrol=(560*1,1^kademe) uranyum=(145*1,1^kademe) altın= rezervelerinizde bulunan altın oranıyla ilgilidir. ne kadar çok altın saklarsanız okadar hızlı artar
10. Bina sürelerinin yapımını hızlandırabilirmiyim?
Cevap: nanoteknoloji araştırmasını geliştirerek bunu yapmak mümkün. araştırma bir kere yapılınca bütün şehirlerde kullanılabilir
11. Araştırma süresi nasıl kısaltılır?
Cevap: labaratuar kademesinin artmasıyla bu mümkün. her şehirde yaptığınız labaratuar kademesi toplanır ve o oranda süreler azalır
12. Ünite sürelerini nasıl kısaltabilirim?
Cevap: fabrikaların geliştirilmesiyle bu mümkün
13. Saldırı yapamıyorum kriptoloji araştırması yapmamı istiyor ne yapmalıyım?
Cevap: saldırı yapabilmek için ilk olarak kriptoloji araştırmasını yapmak gerekiyor. kriptoloji: birlik sayısını kontrol etmeye yarayan araştırmadır. bu araştırmanın her bir kademesi hareket ettirebileceğin birlik sayısını arttırır. oyuna ilk başlayan birinde doğal olarak bu araştırma sıfır olduğu için birlik hareket ettiremezsiniz.
14. Kriptolojiyi de yaptım ama yine birliklerim belli yerden ileriye gitmiyor?
Cevap: bunun sebebi strateji araştırmasını geliştirmemeniz olabilir. strateji araştırması, birliklere verebileceğiniz manevra kabiliyetini düzenler. strateji araştırmasının her kademesi birliğinizi haritada daha uzaklara ilerletmenizi sağlar. örneğin; strateji araştırmanız 1 iken sadece 20 mesefe uzağa gidebilirsiniz ama 2 olduğunda 35 mesafe uzağa gidebilirsinizi not:rakamlar rasgele verilmiştir.
15. Özel ünite nedir?
Cevap: ünitenin bütün özelliklerini kendinize göre değiştirebileceğiniz ünite türüdür.(en etkili silahlardan biridir). temel bir ünitenin üzerine geliştirmeler yapma prensibiyle çalışır. ayarlar bölümünden geliştirmek istediğiniz ünite tipini seçebilirsiniz.
örneğin; tankı seçtiniz. özel silah araştırmasını arttırsanız vuruş gücünüz artar.
ayrıca; gelişim için araştırma yaptıkça ünitenin fiyatında belli oranda ucuzlama göreceksiniz.
not: unutulmaması gereken en önemli şey ise; eğer ünitenizin tipini değiştirmek isterseniz yaptığınız tüm araştırmalar gidecektir
örnek: ilk olarak tankı geliştirmeye başladınız ama meka nın daha etkili olabileceğini öğrendiniz. bu değişimi yaparken tanka yaptığınız gelişimler gidecektir.sıfırdan özel araştırmaları yapmaya devam edeceksiniz
16. "206,189 spy şehrindeki işgalci şehirden çıktı." bu ne demek?
Cevap: bu işgalcinin birliklerini senin şehrinden çektiği anla.mına geliyor. yani artık üretimin yine eski haline geri döndü şimdi arşivle
17. Savaşı kaybedince ne kadar mal kaybediyoruz?
Cevap: savaşı kaybedince stoklarınızda bulunan madenlerin 1/4'ü yağma olarak karşı tarafa geçiyor ve ayrıca saldıran taraf birliklerini sizin şehrinizden çekene kadar şehriniz işgal altında olmuş oluyor.
bir şehrin işgal edilmesi, o şehri üretiminin 1/3 oranında işgal edene geçmesiyle oluyor. bu rakamı ekonomi bölümünde işgallerden adı altında görmek mümkün.
18. Savaşta bazı ünitelerin renki değişik bir şekilde geri geldi ?
Cevap: savaş sonunda askerleri bir kısmı hasarlı olarak savaşı terk eder. bu askerleri tekrar tamir etmek için fabrikada tamirhane bölümü var. oradan tekrar kullanabilir hale getirebilirsiniz.
19. Hasarlı üniteleri kullanabilirmiyim?
Cevap: hasarlı üniteler savaşlarda kullanılamaz.
20. Oyunun başında ne yapmak gerekir?
Cevap: bir süre planlama menüsünden maden üreten binalar basmalısınız
daha sonra asker basmaya başlayarak sawaşlara başlayabilirsiniz.
21. Saldırı Yapmak İçin Neler Gerekir?
Cevap:Kriptoloji araştırmanızın 1. kademe olması gerekir
ve en az karşı tarafın bina kademesi kadar askerle saldırmalısınız
22. İşgal nedir ?
Cevap: bir düşman şehrine ordu gönderdiğinizde ordaki orduyla sawaştıktan sonra
eğer o şehrin bina kademesinden fazla askeriniz kalmışsa o şehri işgal edersiniz ve askerlerinizi orda tuttuğunuz sürece üretiminin 3 te 1ini siz alırsınız.
23.Yağma nedir?
eğer o şehrin bina kademesinden fazla askeriniz kalmışsa ve aynı zamanda bu şehir son 24 saat içinde başkası tarafından işgal edilmemişse stoklarının 4 te 1i
sizin olur.
24. Altın ne işe yarar?
Cevap:Stoktaki altınınız hergün %1 artar.
banka 8. kademeyi bastıktan sonra elinizdeki diğer madenleri satıp altın alabilir
yada altın satıp maden alabilirsiniz
ayrıca altın casusluk işlemleri içinde gereklidir
25. Casusluk nasıl yapılır?
Cevap:casusluk operasyon menüsünden yapılır. yeni bir ajan eğit diyerek ajan eğitebilirsiniz bunun için altın ödemeniz gerekiyor tabi rapor almak içinde altın gerekli.
26. Ajan ne işe yarıyor?
Cevap: Ajan bir şehre gönderilir ve o şehirden bilgi gönderir. Değişik raporlamaları var:Bina raporu, birlik raporu, stok raporu, bomba raporu.
Rapor almak için altına ihtiyacınız olacak. Her rapor için istenen altın miktarı farklı.
Ajanların şehre girerken ve rapor alırken yakalanma riskleri olacak ve bunlar ajanın yanında yazacak.İstihbaratınızı geliştirdikçe risk azalacak. Ayrıca ajanınız yakalanmadığı sürece tecrübesi artacak ve yakalanma riski buna bağlı olarak ekstra düşecek.
27. Haritada Şehirlerin etrafındaki çizgilerin anlamı nedir ?
O çizgiler ittifak sınırınızı gösterir şehirleriniz büyüyüp güçlendikçe şehrinizin etrafındaki o çizgide büyür
ayrıca yeni şehirlerinizi sadece ittifak sınırları içerisine kurabilirsiniz
28. Ticaret Nasıl Yapılır?
Ekonomi menusunden yapılır gidecek koordinatı ve maden miktarını yazıp gonderebilirsiniz.
29. Pazar ne ise yarar?
Pazar ekonomi menusu altında bulunmaktadır. fazlalık madenleri ve bu madene karsilik ne istediğinizi yazarsınız boylece madeniniz pazarda sergilenir.
daha sonra almak isteyen kullanıcıyla mesajlasarak transferi gerceklestirebilirsiniz
30. savaşmanın 3 güzel yanı:
a.) adamı yağmalayıp madenlerinin 1/4ünü alıyorsun.
b.) adamı işgal edip askerlerini çekene kadar madenlerin 1/3ünü işgal ediyorsun.
c.) savaşta karşı tarafın ölen ünitelerinin sayısının */*i kadar sana hasarlı ünite olarak geçiyor. örneğin; bir adama saldrıdın adamın 12 piyadesi öldü senden hiç ölmedi ama yinede hasarlı ünite oluştu bu ünite adamın yaralılarını topladığın için oluşuyor yani birde böyle bir geliri olmuş oluyor.(oranı tam olarak hatırlayamıyorum)
-
warmı başka sorusu isteği olan ?quote:
MENÜYÜ KISACA TANIYALIM
istihbarat?
- oyun içi haberleşmeyi sağlayan bölüm
harita?
- şehrin dünya üzerindeki yerini gösterir
- harita her şehrin etrafında bir sınır vardır bu sınır sizin(aynı zamnada ittifağınızın) sınırıdır. bina kademelerinin artmasıyla alan artar. yeni şehir kurabilmek için kendi renginizde alana ihtiyacınız gerekmektedir.
- mavi:şehirleriniz yeşil:ittifak arkadaşlarınızı turuncu:güçsüz düşmanı kırmızı:güçlü düşmanı gösterir.
planlama?
- şehrin bütün bina ve araştırma faaliyetlerinin yapıLdığı bölüm
birlikler?
- şehirlerindeki bütün birliklerini kontrol edebileceğin bölüm. burada kara,hava ve NBC saldırıları kontrol edilir
operasyon?
- ajan üretimi yaparak düşman hakkında birlik stok bina bomba gibi bilgiler almamızı sağlar. ayrıca üretilen bombaların fırlatılması ve kalkanların çalıştırılması görevlerinide gerçekleştirir.
fabrika?
- kara hava savunma nbc ve uydu ünitelerinin üretimi yapıldığı bölümdür
ekonomi?
- üretilen ve kaybedilen maden miktarlarını gösterir. ayrıca diğer şehirlerinize veya başka oyunculara nakliye göndermenizide sağlar. pazar ve borsada madenlerini değiştirerek ihtiyacınız olan madeni satın alabilirsiniz.
ittifak?
- arkadaşlarınızla ortak bir platform kurmanızı sağlar. bu sayede ittifak arkadaşlarınız harita farklı renkte gözükür ve onlara saldırmazsınız.
Harita ile ilgili bilgiler:
1. haritadaki piyade resmi sembolik olarak filonun harita üzerindeki yerini göstermeye yarar.
2. sınır kavra.mına pek takılmayın sadece yeni şehir kurmada ve güç göstergesi olarak kullanmada işe yarar
3. sayfayı sürekli yenileyerek adamın bir kareyi kaç dakikada geçtiğine bakıp size olan mesafeyi ayarlayabilirsiniz.
SORU CEVAP
1. Nasıl yeni şehir kurulur?
Cevap: İkinci kademe "insan hakları" araştırmasını tamamlayıp, 1er milyon metal, petrol ve uranyum biriktirdiğinizde haritayı açıp kendi ittifak sınırlarınız içerisinde ve hemen yanında başka şehir olmayan boş bir araziye tıklayın. Soldaki ops ekranında "yeni şehir kur" belirecek.
2. Pazarda gördüğüm bir malı nasıl alacağım?
Cevap: Satıcının yanındaki zarf'a tıklayıp özel mesaj atarak anlaşabilirsiniz. Satıcı isterse ticaret gerçekleştikten sonra istediği zaman ilanı kaldırabilir ya da kaldırmayabilir.
3. Altın nedir, nasıl altın kazanabilirim?
Cevap: Borsa'da hammadde sattığınızda altınınız olur. Altın harcanmadan durdukça belli bir oranda artar. Bu oran borsa sayfasında ilan edilir.
4. Şehrimin etrafını çevreleyen bi çizgi oluştu haritada o nedir?
Cevap: İttifak sınırlarınız şehirlerinizin etrafında çizilir. Şehirdeki bina sayınızla bağlantılı olarak sınırlarınız genişler.
5. Saldırdım ve çatışmayı kazandım ama yağma ya da işgal yapamıyorum?
Cevap: Çatışmanın gerçekleştiği şehirdeki toplam bina kademesi ya da daha fazla sayıda kadar askerle çatışmayı tamamlamış olmanız gerekli. Yani şehirde bina çoksa asker sayısını artırıp öyle saldırmalısınız.
6. "Yaklaşan düşman" nedir?
Cevap: Herhangi bir şehrinize 3 birim veya daha yakın bir koordinata gelen diğer ittifaklara ait harekatlar genel durumunuzda "yaklaşan düşman" olarak görüntülenir.
7. "Diğer harekat" nedir?
Cevap: Bu bir nevi radardır. Şehirlerinize veya insansız uçaklarınıza O ANKİ koordinatı 10 birim veya daha yakın olan tüm harekat "diğer harekat" olarak görüntülenir. Eğer bir harekatın sahibi oyuncu ile aynı ittifakta değilseniz "düşman" ibaresi görünür.
8. Haritadaki renkler ne ifade ediyor?
Cevap: mavi, kendi şehirlerinizi ve ünitelerinizi; yeşil, sizinle aynı ittifaktakiler; turuncu, noob düşmanlar; kırmızı, noob olmayan düşmanlar.
9. Maden formülleri nedir?
Cevap: metal=(675*1,1^kademe) petrol=(560*1,1^kademe) uranyum=(145*1,1^kademe) altın= rezervelerinizde bulunan altın oranıyla ilgilidir. ne kadar çok altın saklarsanız okadar hızlı artar
10. Bina sürelerinin yapımını hızlandırabilirmiyim?
Cevap: nanoteknoloji araştırmasını geliştirerek bunu yapmak mümkün. araştırma bir kere yapılınca bütün şehirlerde kullanılabilir
11. Araştırma süresi nasıl kısaltılır?
Cevap: labaratuar kademesinin artmasıyla bu mümkün. her şehirde yaptığınız labaratuar kademesi toplanır ve o oranda süreler azalır
12. Ünite sürelerini nasıl kısaltabilirim?
Cevap: fabrikaların geliştirilmesiyle bu mümkün
13. Saldırı yapamıyorum kriptoloji araştırması yapmamı istiyor ne yapmalıyım?
Cevap: saldırı yapabilmek için ilk olarak kriptoloji araştırmasını yapmak gerekiyor. kriptoloji: birlik sayısını kontrol etmeye yarayan araştırmadır. bu araştırmanın her bir kademesi hareket ettirebileceğin birlik sayısını arttırır. oyuna ilk başlayan birinde doğal olarak bu araştırma sıfır olduğu için birlik hareket ettiremezsiniz.
14. Kriptolojiyi de yaptım ama yine birliklerim belli yerden ileriye gitmiyor?
Cevap: bunun sebebi strateji araştırmasını geliştirmemeniz olabilir. strateji araştırması, birliklere verebileceğiniz manevra kabiliyetini düzenler. strateji araştırmasının her kademesi birliğinizi haritada daha uzaklara ilerletmenizi sağlar. örneğin; strateji araştırmanız 1 iken sadece 20 mesefe uzağa gidebilirsiniz ama 2 olduğunda 35 mesafe uzağa gidebilirsinizi not:rakamlar rasgele verilmiştir.
15. Özel ünite nedir?
Cevap: ünitenin bütün özelliklerini kendinize göre değiştirebileceğiniz ünite türüdür.(en etkili silahlardan biridir). temel bir ünitenin üzerine geliştirmeler yapma prensibiyle çalışır. ayarlar bölümünden geliştirmek istediğiniz ünite tipini seçebilirsiniz.
örneğin; tankı seçtiniz. özel silah araştırmasını arttırsanız vuruş gücünüz artar.
ayrıca; gelişim için araştırma yaptıkça ünitenin fiyatında belli oranda ucuzlama göreceksiniz.
not: unutulmaması gereken en önemli şey ise; eğer ünitenizin tipini değiştirmek isterseniz yaptığınız tüm araştırmalar gidecektir
örnek: ilk olarak tankı geliştirmeye başladınız ama meka nın daha etkili olabileceğini öğrendiniz. bu değişimi yaparken tanka yaptığınız gelişimler gidecektir.sıfırdan özel araştırmaları yapmaya devam edeceksiniz
16. "206,189 spy şehrindeki işgalci şehirden çıktı." bu ne demek?
Cevap: bu işgalcinin birliklerini senin şehrinden çektiği anla.mına geliyor. yani artık üretimin yine eski haline geri döndü şimdi arşivle
17. Savaşı kaybedince ne kadar mal kaybediyoruz?
Cevap: savaşı kaybedince stoklarınızda bulunan madenlerin 1/4'ü yağma olarak karşı tarafa geçiyor ve ayrıca saldıran taraf birliklerini sizin şehrinizden çekene kadar şehriniz işgal altında olmuş oluyor.
bir şehrin işgal edilmesi, o şehri üretiminin 1/3 oranında işgal edene geçmesiyle oluyor. bu rakamı ekonomi bölümünde işgallerden adı altında görmek mümkün.
18. Savaşta bazı ünitelerin renki değişik bir şekilde geri geldi ?
Cevap: savaş sonunda askerleri bir kısmı hasarlı olarak savaşı terk eder. bu askerleri tekrar tamir etmek için fabrikada tamirhane bölümü var. oradan tekrar kullanabilir hale getirebilirsiniz.
19. Hasarlı üniteleri kullanabilirmiyim?
Cevap: hasarlı üniteler savaşlarda kullanılamaz.
20. Oyunun başında ne yapmak gerekir?
Cevap: bir süre planlama menüsünden maden üreten binalar basmalısınız
daha sonra asker basmaya başlayarak sawaşlara başlayabilirsiniz.
21. Saldırı Yapmak İçin Neler Gerekir?
Cevap:Kriptoloji araştırmanızın 1. kademe olması gerekir
ve en az karşı tarafın bina kademesi kadar askerle saldırmalısınız
22. İşgal nedir ?
eğer o şehrin bina kademesinden fazla askeriniz kalmışsa o şehri işgal edersiniz ve askerlerinizi orda tuttuğunuz sürece üretiminin 3 te 1ini siz alırsınız.
23.Yağma nedir?
eğer o şehrin bina kademesinden fazla askeriniz kalmışsa ve aynı zamanda bu şehir son 24 saat içinde başkası tarafından işgal edilmemişse stoklarının 4 te 1i
sizin olur.
24. Altın ne işe yarar?
Cevap:Stoktaki altınınız hergün %1 artar.
banka 8. kademeyi bastıktan sonra elinizdeki diğer madenleri satıp altın alabilir
yada altın satıp maden alabilirsiniz
ayrıca altın casusluk işlemleri içinde gereklidir
25. Casusluk nasıl yapılır?
Cevap:casusluk operasyon menüsünden yapılır. yeni bir ajan eğit diyerek ajan eğitebilirsiniz bunun için altın ödemeniz gerekiyor tabi rapor almak içinde altın gerekli.
26. Ajan ne işe yarıyor?
Cevap: Ajan bir şehre gönderilir ve o şehirden bilgi gönderir. Değişik raporlamaları var:Bina raporu, birlik raporu, stok raporu, bomba raporu.
Rapor almak için altına ihtiyacınız olacak. Her rapor için istenen altın miktarı farklı.
Ajanların şehre girerken ve rapor alırken yakalanma riskleri olacak ve bunlar ajanın yanında yazacak.İstihbaratınızı geliştirdikçe risk azalacak. Ayrıca ajanınız yakalanmadığı sürece tecrübesi artacak ve yakalanma riski buna bağlı olarak ekstra düşecek.
27. Haritada Şehirlerin etrafındaki çizgilerin anlamı nedir ?
O çizgiler ittifak sınırınızı gösterir şehirleriniz büyüyüp güçlendikçe şehrinizin etrafındaki o çizgide büyür
ayrıca yeni şehirlerinizi sadece ittifak sınırları içerisine kurabilirsiniz
28. Ticaret Nasıl Yapılır?
Ekonomi menusunden yapılır gidecek koordinatı ve maden miktarını yazıp gonderebilirsiniz.
29. Pazar ne ise yarar?
Pazar ekonomi menusu altında bulunmaktadır. fazlalık madenleri ve bu madene karsilik ne istediğinizi yazarsınız boylece madeniniz pazarda sergilenir.
daha sonra almak isteyen kullanıcıyla mesajlasarak transferi gerceklestirebilirsiniz
30. savaşmanın 3 güzel yanı:
a.) adamı yağmalayıp madenlerinin 1/4ünü alıyorsun.
b.) adamı işgal edip askerlerini çekene kadar madenlerin 1/3ünü işgal ediyorsun.
c.) savaşta karşı tarafın ölen ünitelerinin sayısının */*i kadar sana hasarlı ünite olarak geçiyor. örneğin; bir adama saldrıdın adamın 12 piyadesi öldü senden hiç ölmedi ama yinede hasarlı ünite oluştu bu ünite adamın yaralılarını topladığın için oluşuyor yani birde böyle bir geliri olmuş oluyor.(oranı tam olarak hatırlayamıyorum)
Alıntıları Göster
yorumlarınızı bekliorum
-
ark lar ben basladım cok super bı oyun herkese tavsıye ederm ogame'e benzıo ama braz daha karısık ben baslıyorum dedım yukarda ve basladım sımdı KORGENERAL oldum....quote:
warmı başka sorusu isteği olan ?
yorumlarınızı bekliorum
Alıntıları Göster
-
başarılar dilerim saw oyunla ilgili soruların için oyun forumunu kullanabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: saw_saw_saw
ark lar ben basladım cok super bı oyun herkese tavsıye ederm ogame'e benzıo ama braz daha karısık ben baslıyorum dedım yukarda ve basladım sımdı KORGENERAL oldum....
Alıntıları Göster
yada oper nickli arkadasa özel mesaj atabilirsin
-
ss'ler güzelmişquote:
başarılar dilerim saw oyunla ilgili soruların için oyun forumunu kullanabilirsin
yada oper nickli arkadasa özel mesaj atabilirsin
Alıntıları Göster -
Bu öbür oyuna göre daha güzel olmuş sanki.quote:
Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing
ss'ler güzelmiş
Alıntıları Göster -
güzele benziyorquote:
Orijinalden alıntı: 2741
Bu öbür oyuna göre daha güzel olmuş sanki.
Alıntıları Göster -
abi en azından türk oyunu bequote:
Orijinalden alıntı: hirtapoz
güzele benziyor
Alıntıları Göster
oynamak lazım
ogame takılıyordum
bi bakayım dedim
araştırma ve bina yapım süreleri çok uzun olmasa iyi olacaktı ama insanı bıktıracak derecede uzun sürüyor
yoksa fena değil oyuncu saysı da çok az
oynamaya değer
en azından yağmacı pek yoktur sanırım
-
nano teknoloji yaparak süreleri azaltabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: caliskan4
abi en azından türk oyunu be
oynamak lazım
ogame takılıyordum
bi bakayım dedim
araştırma ve bina yapım süreleri çok uzun olmasa iyi olacaktı ama insanı bıktıracak derecede uzun sürüyor
yoksa fena değil oyuncu saysı da çok az
oynamaya değer
en azından yağmacı pek yoktur sanırım
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X