Şimdi Ara

turkbeyli server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni acc alma sayfası görüntülemiyo. Şu saat itibari ile becerebilen var mı yeni hesap almayı?

edit: acc'yi hallettimde bu server'da biraz laglı bazen playnet'imi aratmıyor. İLk başlarda yeşildi save'den sonra 1000 ms'yi geçti. Neyse genede deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BaD -- 11 Mart 2006; 1:35:06 >
  • server kaç kişilik? ve XP rate?
  • ARKADASLAR ACC ALDIM SET REAL I DA KOPYALAYIP YAPISTIRDIM FAKAT SUREKLI KARSIMA BU TABLO CIKIOOO NEDIR BUU

turkbeyli server
  • bu serverin adresi sürekli degisiyormu?

birde nereden wow için kayit oluyoruz?
  • şu anda server kapalı o yüzden o hatayı alıyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

şu anda server kapalı o yüzden o hatayı alıyorsun..

COK SAGOL DOSTUM HALLETTIM EN SONUNDA GERCEKTEN GUZEL BI SERWER
  • hem orjinalde hem burda oynama gibi bi durum yoq dimi?? arada gelir sizle takılırdım...
    1.9.4 patchi var su an bende...bu sorun cıkarır herhalde??not defteri olayı kolayda...bi anlatıverin bi zahmet
  • Realm dosyasından sureklşi realm i değiştireceksin ayrıca yuklu olan patch in de uyması gerekiyor. Gerci ona cozum bulunur ama orjinalde olduktan sonra orada oynamazsın bence
  • xp rate :high .....

çok evkli blizzlike ta ki gibi mana dolsun diye ikide bir su içmiyosunuz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle
    Realm dosyasından sureklşi realm i değiştireceksin ayrıca yuklu olan patch in de uyması gerekiyor. Gerci ona cozum bulunur ama orjinalde olduktan sonra orada oynamazsın bence

arada bi gidip arkadaslarla takılırım diye dedidim ama patchler sorun cıkarır herhalde...bide abim girmek istediginde ben orda takılırdım canımda sıkılmazdı...tek acc olunca bole abi kardes oyun icin birbirine girio iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgulas
    ...tek acc olunca bole abi kardes oyun icin birbirine girio iste

Bir account daha alın bence 2 kişi aynı anda cok eglenceli olur. Kardeşim benle aynı şehirde olsa hemen onu da kandırırdım ben
  • walla su anki acc un parasını abim verio.. oyunu ucuza bulabilcegimi bilsem alırım..aylık parasınıda veririm ama 100 milyon turkiyede...sendit de 1 ayda gonderio...aslında abili kardesli amma gusel olurdu haa...alsammı ne :D
  • Ben bi arkadasımla dun senditten sipariş ettim. Sendite mail attım ne zaman oyun gelir stoklarınıza diye, martın ortası ve sonu arasında bir tarihte gelmesini bekliyoruz dedi. Nisanda en gec oynamaya baslarız gibi geliyo bana. Turkiye de su anda oyun olsa 100 ytl ye alacak okadar cok kişi var ki... Ama gel gor ki oyunu turkiye de bulamıyor kimse.
  • Merak ettim şimdi serverı.. oynasammı acaba
  • quote:

Ben bi arkadasımla dun senditten sipariş ettim. Sendite mail attım ne zaman oyun gelir stoklarınıza diye, martın ortası ve sonu arasında bir tarihte gelmesini bekliyoruz dedi. Nisanda en gec oynamaya baslarız gibi geliyo bana. Turkiye de su anda oyun olsa 100 ytl ye alacak okadar cok kişi var ki... Ama gel gor ki oyunu turkiye de bulamıyor kimse.

hem oyun yok turkiyede bi yana..olsada kazıklıolar 100 milyona serefsizler..sendit ten 50 milyon civarı bi miktara gelio oyun..ama iste gelme suresi dedigim gibi uzun..ben biras gittigidiyor u kurcalıyayım...abimle oynama isi kafama yattı :D
  • quote:

hem oyun yok turkiyede bi yana..olsada kazıklıolar 100 milyona serefsizler..sendit ten 50 milyon civarı bi miktara gelio oyun..ama iste gelme suresi dedigim gibi uzun..ben biras gittigidiyor u kurcalıyayım...abimle oynama isi kafama yattı :D

Kardeş sen zaten meyilliymişsin, ben bi dokundum düştün durumun içine
  • quote:

quote:

Kardeş sen zaten meyilliymişsin, ben bi dokundum düştün durumun içine

abimle konustum...sen nasıl vercen onun parasını,benim ustume bırakcan butun paraları dio..
    kredi kartım yoq biseyim yoq..niyetleniom bende :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 12 Mart 2006; 18:40:40 >

• biras ısrar et bakalım ne diecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

biras ısrar et bakalım ne diecek

elimizdekinden olmayalım sonra
    sifreyi falan deistirir Allah korusun
    ama bi kere daha solicem...belki ayartırım :D
  • ya oyunun realmii verebilirmisiniz ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.