Şimdi Ara

turkbeyli server (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herneyse tbnın dewamı Karadeniz-TR de , forumda baslik acmistim. butun tbwow oyunculari orda bulabilrsniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: waikiki_

lol 3. charları 60 yapan bile oldu ..
    herneyse tbnın dewamı Karadeniz-TR de , forumda baslik acmistim. butun tbwow oyunculari orda bulabilrsniz.

ne zeki şeysin sen öyle allaah allaaah herkes aynı zamanda başladı diye bi olay yok ki... o adam benden önce başladıysa tabi 3 tane 60 yapar.. ben oyunu ilk defa oynamama rağmen 1.5 ayda warlocku 56 yaptım (İLK DEFA OYNUYORDUM)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

ne zeki şeysin sen öyle allaah allaaah herkes aynı zamanda başladı diye bi olay yok ki... o adam benden önce başladıysa tabi 3 tane 60 yapar.. ben oyunu ilk defa oynamama rağmen 1.5 ayda warlocku 56 yaptım (İLK DEFA OYNUYORDUM)

hahahahah... demek ondan cok acemisin

ordaki nickim Devil eLf druid 60 di , bi zamanlar senden düşük lvldim beni keserdin.sonra 60 oldugumda seni reskill yapıordum (LvLini gecince)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 6 Kasım 2006; 17:04:14 >

• quote:

quote:

quote:

hahahahah... demek ondan cok acemisin

ordaki nickim Devil eLf druid 60 di , bi zamanlar senden düşük lvldim beni keserdin.sonra 60 oldugumda seni reskill yapıordum (LvLini gecince)

evet oyuna ilk başladıgım zaman hiç bişi bilmiyordum.. 56 lvl oldugumda da PvP'de bomboştum.. hey gidi günleerr... dot atmadan savaşıyordum

• DeViL belki hatırlarsın slayerr'ı bu SS'i o forumda yayınlamıştı sonra pvp arena kapanmıştı

http://img286.imageshack.us/my.php?image=indexpg7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 6 Kasım 2006; 17:21:47 >
  • hahahahhah cakal seni

yaff allyler cok inatcilar pvp yapıcaz ddalmayın diorum pvpye baslarken sırf honor icin daliolar

hehehe dur bide ben sslere bakam :D galiba format atmistim SSler gitmiş olabilir..

(yanlis yazmistim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 6 Kasım 2006; 17:25:45 >
  • bu arada bişi daha soracam Ben,ramadan,hamsi ve dami sw yi basmaya geldigimizde sen Swde miydin?
  • hatırlamıyorum valla. 6 ay öncemi ne kapandı zaten tb :D

haa bu arada sen charımın en sonki halimi gormusmuydun? :D

http://img523.imageshack.us/img523/7596/cnrru3.jpg

60 olunca alcemy kasiodum sabahtan aksama kadar 240 fln yapmistim .. charımın en sonki ss bu ^^ pot absorblari fln yapiordum. ama tabii holy absorb fln frost absorblar fln deil

+ Arena Grand Master Trinketi wardı bende o yuzden hordeleri (ozellikle shamanları) 2 vs 1 alıordum :P (o itemi satın almıştım TBden)

• harbi en son hali baya güzelmiş :) la o charı free serverda nası öyle yaptın? zaten TBde en iyiler allylardı hordelar baya ezikti serverda..
  • aslında itemlerde pek sorun yok , manam baya ezikti. üstümde +5 int +5 sta yoktuydu. zaten gerekmezdi...
    ;;;
    Serverda lancd(Anti Cheat) olmasına ragmen bazı kisiler wowc ile girebiliorlardı sunucuya.

http://img519.imageshack.us/img519/5349/quatzj0.png
  • haa bu arada allylerde de cok hileci wardıııı resimdeki (struger) warrior bana item veriodu oda wpeci cıkmıştıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 6 Kasım 2006; 17:54:24 >
  • koca yaz boyunca bekledik güya aççaktı ümitlerimiz boşa gitti la
  • valla yaa.. bu arada senin nick Songoku muydu kardeş?
  • MERHABA KARDESIM BU OYUNUN PACH NERDEN INDIRIORDUK BIR LINKI VERIRMISIN
    torayercan@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

süper bi server... hakkaten çok kaliteli... herkese tavsiye ediyorum

Yaw herkes süper diyo başka bişey demiyor. Bu forumda ne süper denilen serverlar gördük beş para etmez nitelikte. Eğer bişey için süper diyorsanız nedenlerini de söylemelisiniz. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Söyleyin bakalım bu serverın nesi süper şimdi?

1. Talentlar ve talent puanları düzgün ve sürekli çalışıyor mu?
    2. Skiller düzgün ve sürekli çalışıyor mu?
    3. Battlegroundlar açık mı düzgün çalışıyor mu? (Warsong Gulch, Arathi Basin, Eye of Storm vs.)
    4. Disconnect oluyor mu? Lag sorunu var mı?
    5. Hackleyen, hile yapan terbiyesiz insanlar çoğunlukta mı?
    6. Instancelar açık mı? Düzgün çalışıyor mu?
    7. Agro sistemi düzgün çalışıyor mu?

Özellikle 6. ve 7. maddeler çok önemli. Çünkü ben tek başıma Ilidan Farmlamak istemiyorum. Mobların da kendisine ilk saldıran chara saldırmasını arkadan yüklenenlere bakmasını istemiyorum. Agro sistemi önemli.

Şimdi söyleyin bakalım, bu server hangi maddelere evet cevabı veriyor da hangi maddelere uyuyor da süper oluyor. Evet cevapları bekliyorum.

Note: Artık bu private serverlar hakkında açılan saçama topikler ve saçma yorumlardan bıktım. Bişey hakkında yorum yaparken de nedenlerini söylemelisiniz.

SAYGILAR...

• öff beh konuya bakh taa nerden hortlanış ohaa
  • bende yeniden açıldı sandım:(
  • quote:

aaahhh ahh... az mı oynadım bu serverda.. az mı basmaya gittim Stormwindi.. ama şerefsiz Turkbeyli kapattı serverı ve bizim 56 lvl warlock da gitti gümbürtüye..

Yavaş git adamın maddi sıkıntısı olamaz mı yani?=)
  • bu server yeniden açıldı arkdaşlar
    http://www.turkbeyli.com/

buradan acc
    http://www.turkbeyli.com/account
    set realmlist 80.93.215.235
  • birazdaha bilgi versene server hakkında madem yeniden açıldı? xp rate fln version nedir? bug varmı lag varmı dc'si ne sıklıkta ana makina özeliklerini fln bi yazar mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.