Şimdi Ara

turkbeyli server (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk oyunculardanız tabi alanon ve jaymz i saymasak
    bi daha kasmam
    free de zaten xp rate bliz hayatta kasmam res gelip duruyo
    kıssadan hisse :)
    free oynuyosanız boşuna xp blize de oynamayın medaliste bile res gelirse
    hepsine gelir...
  • Zaten free serverlerin en buyuk problemlerinden birisi de resetlenmektir. Bir suru bug a, calısmayan skillere, işe yaramayan questlere ragmen oyuncuyu en cok yıldıran serverın resetlenmesi. Ama dediğin gibi her servera reset gelir(Free olanlara tabi). Yeni patch cıkar resetlenir, upgrade yapılr resetlenir, birileri bug yapar onu kapatmak için resetlenir. Ve bu da oyuncuyu cok yıldırır. Ben gecen sene yazın free serverda oynuyordum bırakmamın asıl sebebi bug lar değildi. Bir şekilde katlanılıyor onlara ama sadece level 28 olmama ragmen bir resetten sonra tadım kactı bıraktım. Buna ragmen 3 4 kez 0 dan kasıp 60 olmus adamlar da vardı ama...
  • he bide şu var hergün gün geçtikçede hileciler artıyor yok lvl 1lukların sizi gelip kesmesi yok hile yapıp yapmadık diyenler önlemde alınmıyormesela ben orda oynuyorum ne bileyim kral keserek honor yapıyorum pvp yapan pek olmadığı için ben honor yapıyorum diye marshal giymeyim diye kralların canı filan 150kmı ne yapıldı 6000 vuruolar krallar gidipte anti cheat yapılcağına honor kısıtlanıyor hadi pvp il ehonor yapalım dicez ama günde 5taneden fazla kesemion honor gelmiyor sonra ... bu nasıl düşünülerek yapılmış kralalrdan honor kısıtlaması anlamadım gitti sonra bi sürü bug var mesela sprit healerı kesıoz alan buyusuyle xp manyaklaşıo dün manyaklaştı mesela tamam ii hoş serverda lag yok ama gel gelelım gunde 10 kişi en az hıle yapıyor buglar var roquelarda fılan tamamen kilitleme bugları var yanı bence laglı server olsun ama bug hıle onleyıcı programlar konsun ..
  • şimdi oyuna gireyim dedım mesela ne goreyım 2 tane 60lık adam burnıngte hıle ıle lvl kasmışlar ve lateny 7000 di hıle olduu ıcın lagta var yani... bence frede oynuycak olanlar gıtsın laglı server olsun ama hılesız antı cheatlı bı yerde oynasınlar benım fıkrım bu.. emeklere yazık..(zaten orjnale geçicem pakedı soledım sendıtten)
  • şahin senle herayla ajanla az kasmadık türkbeylide
    iki kere res yedim
    ajan rus server a kaçtı ben fun dayım bi senle hera kaldı
    sabırlı insanlarsınız helal size
    türkbeylide de hile olayları arttı galiba
    artık free de hack normal sayılıyo lol
    kolay gelsin hera ya selam söle
  • heheh a.s bızde bıraktık bana hıle yapıyorsun dıye suç attılar ellerınde olmayan dandık sslerle tb charı sıldı yenı char açıp 60 lvl olabılcemı soledı lvlımı verıcektı ıstemedım ben bıraktım dıye herada bıraktı serverda bıtane 60lık adma kalmadı orcklardanda banlandılar şimdi gm yenı gelenlerı kontrol etsın lol:)) ama şu bı gerçek gunde enaz 10 olmak uzere hep hackçi adam gelıyor freeden bı farkı yok gıbı.. laglardan başladı baya ben orjnale geçiyorum pazar gunu soledım cdyı bakalım nezman gelecek
  • yaw abi bütün dostlar gitti artık ben de bırakıom tb'yi işin cıvığı çıktı artıkorda her gelen hack yapıo . ah ulen eskiden de lag fln wardı ama ortam manyaktı şimdi lag yok ama bu sefer arklar da gitti. necmi abi hangi serverdasın yaw ben arat
  • bu sıra kendi serverımda oynuyom
    bıktım artık res lerden unable lerden
    oyunun zevkini alamaz oldum
    kurdum bi server oynuyom
    honor tamamlayamadım daha bu kadar wow oynadığım halde
    ya res geliyo ya bilmem ne
    ama tavsiye istiyosan
    http://shark-reef2.no-ip.org:8080/
    fun ama orjinale en yakın fun
    log çekemiyon bi sürü orjinale yakın olaylar var güzel server
    bliz server gibide kasmıyo adamı
  • bide realm verseymişsin :) güsel olacakmış :)
  • shark-reef2.no-ip.org
  • direk giremezsiniz lacd bilmem ne istiyo hack e karşı
  • Ya arkadaşlar,bende li WOW'un versiyonu 1.9.4
    Bu server ve diğer serverlerin çoğuda 1.8.2 (sanırım)
    Acaba ben bu versiyonu nerede düşürebilecem bi bilgisi olan varmı??
    Bana yardım eden olusa sevinirim.

Teşekkürler

Ha bu arada benim bu Servere üyeliğim yok
    Daha üyelik vermiyolar
    Bende arkadışımınkine kaldım.
    Önceden almadık diye bi daha oynayamayacazmı bunu...
  • beyler ben aralar serwer a gıremıoom acaba neden olur buu ??? sureklı serwer kapalı gıbı gorunuoo !!!
  • ya arkadaşlar bu serwerin world of turkten farkı yoq sole medailst gib i yapuıon bı uye olcaz hesap a pm fln ..........
  • türkbeyli anticheat istiyo.. am bulamadım anticheat i ...

link verebilecekler var mı ??
  • serverin tek beğendiğim yönü birkaç questin türkçeye çevrilmiş olması..bir sefer girdim ve 12 leveşde sıkılıp bıraaktım xp ve drop olayları pek iyi değil..lagdan yürümek inkansız gibi neredeyse: ))çok avbartı olmasın ama öle valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnuM.. -- 19 Mart 2006; 18:52:53 >
  • ya arkadaşlar ben foruma üye o ldum ama nerden indircm bunu?
  • femre tbwow.com a girersen orda duyurularda yazıo orda var antı cheatte onu ındırıp atıcan

elune sende orjinaldemi ynuon nerde oynuon anlamadım gitti bi topic açmışın herkese para daıtıyom diye şimdide burda funda oynucanı belirtmişin knightta eskiden hackte yaptını sölemişin amacın nedir benim hislerim snein milletin canını yakmak istedini sölüyor lütfen öle bir niyetin varsa git anlamadım gitti ya hem orjnalde oynuom diyosun hemde fun serverda oynamak istiyom milletin ismininde aldın burda k.o gibi trade ile hack yapamazsın öle düşünüosan...
  • bii flim çıkıyo bi şey yapamıyom la nereye gircez
  • aaahhh ahh... az mı oynadım bu serverda.. az mı basmaya gittim Stormwindi.. ama şerefsiz Turkbeyli kapattı serverı ve bizim 56 lvl warlock da gitti gümbürtüye..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.