Şimdi Ara

Türkçe Alfa Romeo 4C Testi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracin icini begenmeyenler daha once hic ferrari ic mekani gormedi sanirsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Keyifle izledim tabiki ama Aracı S.K Kullansa keyif katsayım artardı..

Sinan Koç Clio Cup'ta yarıştığı için piste çıkması yasak diye birşey duymuştum sanırımda tam emin değillim.

Biliyorumda type-R,911,4C Gibi araçlar varken kim ne yapsın clio'yu pistte izleyip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

aracin icini begenmeyenler daha once hic ferrari ic mekani gormedi sanirsam

Ferrari iç mekanında ne varki. Mercedesten bile kaliteli içi hepsi tek tek elle özel derilerle kaplanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: William Somerset

quote:

Ferrari iç mekanında ne varki. Mercedesten bile kaliteli içi hepsi tek tek elle özel derilerle kaplanıyor.

konu iscilik ya da malzeme kalitesi degil, tasarim.. ben tasarimi begendim 4c nin ama ibizaya benzetenler olmus.. ferrariyi de sahine benzetiyolardi eskiden

• quote:

You mad
     Türkçe Alfa Romeo 4C Testi
  • model bilgisi vermedim.. disardayim, gelince gerekli gorselleri eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

İç tasarımda ibizaya özenmişler one öyle berbat

Amaç hafiflik ve keyifli bir pist sürüşü aracı çok yönlü geliştirmemişler sadece keyife odaklı üretmişler bu da doğal olarak zaten fiyata yansımış en azından yurt dışında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu arac safkan bir spor otomobil.lotus elisenin ic mekani da oyle ama bu arabalari zaten yumus plastik icin degil hiz yol tutus ve keyif icin yapıyorlar ki bol bol var.saf sportif surus keyfi icin 950kg ve 240hp 4.5sn 0/100 degeri yeterli fazlasiyla.bu degerleri veren bir spor otomobil kaca satiliyor bunuda goz onunde tutunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

son testlerde iyice bozdular. son testlerin hepsi reklam tadında. Bir tane mi eleştiri olmaz arkadaş.

Gayet net eleştiriler mevcut testlerde.

son 3 testte (type-r, 911, turbo s) en ufak eleştiri yok hatta 3 arabayıda yere göre sığdıramıdılar. İnceleme falan değil bildiğin reklamlar tadında bu 3 incelemede.

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Type r ı bilmem de 911 de neyi eleştirebilecekler ki onu karşılaştırabilecek zaten başka arabaya hiç binmemişlerdir bir kez Ferrari kullanmışlar sanırsam ama o da 5 dakika mı neymiş o yüzden bence gayet güzeldi sonuçta o araba alınacağı zaman malzeme kalitesi pek umursanmaz zaten deri de kaplı konsol.

• quote:

son 3 testte (type-r, 911, turbo s) en ufak eleştiri yok hatta 3 arabayıda yere göre sığdıramıdılar. İnceleme falan değil bildiğin reklamlar tadında bu 3 incelemede.

Bu 3 araç yurtdışında bile doğru düzgün eleştiri almadı, adam 911 turbo s'in nesini eleştirecek ya? Zevkini, deneyimini anlatmaya çalışıyorlar, öncelik bu. Bunlar takipçi aracı zaten, distribütör falan vermemiş, istedikleri gibi eleştirirler isteseler.
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Haklısın valla. Bildiğin reklam. Çok etkilendim, yarın bir tane alacağım hemen. Sen bilinçli bir birey olduğun için etkilenmemişsindir tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Haklısın valla. Bildiğin reklam. Çok etkilendim, yarın bir tane alacağım hemen. Sen bilinçli bir birey olduğun için etkilenmemişsindir tabii.

Sadece bir tane mi ? Bu reklam üzerine bence en az bir dizi almalısınız hele şirketler artık Linea Symbol yerine kesinlikle bunu almalı hem sakin kullanımda azda yakıyormuş. Çok iyi reklam oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

son testlerde iyice bozdular. son testlerin hepsi reklam tadında. Bir tane mi eleştiri olmaz arkadaş.

Gayet net eleştiriler mevcut testlerde.

911 i eleştirecek adam daha anasının karnından doğmadı .Ya da uzay mekiği falan kullanıyor olması lazım.

• 65kg şasi normal arabaların değerini bilmiyorum ama çok düşük bir rakam
  • Test çok güzel type-r,turbo s ve 4c.Bu videoları izlerken gerçekten baya keyif aldım insanın canı çekiyor çok güzel testler.Arabayı konuşmaya gerek yok zaten...
  • Yani ne bileyim parası olan alsın elbette ancak fiyat çok uçuk. Özellikle de keyfini sadece pistte çıkarabileceğin bir araç için bu kadar para verilir mi bilemiyorum. Elbette sadece pist için alıp trafikte başka araç kullananlar da olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfacı olmazmı forumda :)

Yorumlara çok güldüm neredeyse tok kapı sesi yok diyecekler...

Bu da üretimi.
    https://www.youtube.com/watch?v=8v-i2ezKYn4
  • her arabanın eksi artı yönü vardır, eksileri söylemeyeceksen inceleme diye test diye yayınlamayacaksın. Gazlama, muhabettet diye yayınlasan tamam derim ama ama böyle test olmaz. Değil porsche 911, 918, LaFerrari, Pagani'de olsa olmaz

• ergün. kullanıcısına yanıt
    Videoyu izledim de resmen el yapımı bir otomobil o zaman bu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.