Şimdi Ara

TÜRKÇE ÇEVİRİDE KARAKTER SINIRLAMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nintende 64 oyunu Legend of zelda ocarina of time oyununu türkçeye çeviriyorum... Ama oyun çeviri işinde amatörüm.

Çeviriyi hex workshop üzerinden yapıyorum ama ingilizce bir sözcüğü türkçeye cevirirken aynı karakter sayısını istiyor mesela,

"I am known as deku tree"

Burada boşluklar dahil 23 karakter var ve ben bunu türkçeye çevirirken 23 karakter yapmam gerekiyor. Buda beni baya bi zorluyor...

Bu karakter işini sınırsız yapmanın bir yolu var mıdır?

(dediğim gibi bu işlerde bilgim az benim için öğrenme süreci olucak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demon Snake -- 2 Kasım 2020; 15:19:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bu soruyu burada cevaplayabilecek birisinin çıkması zor. Belki bu konuda tecrübesi olan sitelerden yardım isteyebilirsiniz. Güzel bir çalışma yürütüyorsunuz, kolaylıklar diliyorum.

• Scott Storch kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama aynı yazıyı türkçe yama adı altında açmıştım. Zaten bu oyuna bir ekip tarafından yama yapılıyormuş. İşin ilginç tarafı bir moda yapıyorlar aslında fan yapımı unreal engine 4 ile geliştirilmiş bir ocarina of time. Dahada garip olan oyunu kurup oynadım daha %10 u anca bitmiştir buna nasıl ve neden türkçe yama yapıyorlar ben anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demon Snake -- 6 Kasım 2020; 9:16:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce Çeviri 2
    13 yıl önce açıldı
    Oyunda Türkçe karakter sorunu...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.