Şimdi Ara

turkce dil paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Curve 8520 telefonumu wipe ettim fakat turkce dil yuklu degil nasil yukleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Curve 8520 telefonumu wipe ettim fakat turkce dil yuklu degil nasil yukleyebilirim

Desktop manager ile yapabilirsiniz. Cihazi bağlayın Uygulamalar bölümünde türkçe dil seçeneğini yükleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Destkop manager de uygulama yukleme bolumu nerede cihazda yuklu uygulamalari gorebiliyorum sadece

• Up dil sikinti degil klavyede turkce karakter kullanmam lazim

• quote:

Destkop manager de uygulama yukleme bolumu nerede cihazda yuklu uygulamalari gorebiliyorum sadece

Uygulamalara girince, BlackBerry Temel uygulamalar menüsü altında Dil ve Giriş Desteği bölümünde Türkçe dil seçeneği yükleyebilirsiniz.

Yazma Dili ise Seçenekler > Yazma ve Dil > Dil > Fiziksel Klavye Grişi bölümünden Türkçe'yi seçebilirsiniz.

turkce dil paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Uygulamalara girince, BlackBerry Temel uygulamalar menüsü altında Dil ve Giriş Desteği bölümünde Türkçe dil seçeneği yükleyebilirsiniz.

Yazma Dili ise Seçenekler > Yazma ve Dil > Dil > Fiziksel Klavye Grişi bölümünden Türkçe'yi seçebilirsiniz.

turkce dil paketi

Iste bu ekran bende yok sadece telefona benim yukledigim uygulamalar gozukuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.