Türk filmlerine ingilizce, yabancı filmlere türkçe altayazı
Kesinlikle türkçe altyazılı, orjinal dilinde izlemelisin. Prison Break'in star'da yayınlanan türkçe dublajlı bir bölümüne denk gelmiştim ve yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü
kesinlikle altyazı dublaj aynı tadı vermiyor
Filmleri dublajlı olarak anlarım da dizileri mahvetme kesinlikle alt yazılı izle
Kesinlikle altyazı.Dublajda bir kere ağız hareketleri nefret ettiriyor.Çok hızlı geçiyor altyazılar diyebilirsin en başta ama zamanla alışıyorsun,orda olduklarını bile unutuyosun.Orjinal her zmaan en iyisidir;)
bence de altyazılı. ama bazen çok komplike cümleler kuruyorlar. başını sonunu kaçırıyorum. ya bizimkiler çok iyi filmler çevirecekler ya da yabancılar iyi türkçe öğrenecek :D.
şöyle yabancıların seslerini türkçeye çeviren bir teknoloji çıkarsa çok iyi olur : )
Yerine göre altyazı yerine göre dublaj. Sonuç olarak bi bitmediniz.
Orjinal en iyisi oradaki küfürler bile adamın kulağına müzik gibi geliyor
Diziler kesinlikle altyazılı.Filmler de ise tolerans gösterilebilir.
Dizi veya film farketmez kesinlikle orjinal dilinde. Spartacus ve 24 için altyazı beklemediğimi bilirim.
Bence en iyisi orjinal dilinde izlemek.
Altyazı
Altyazı tercih ederim ama bazen dublajda çok başarılı oluyor.Hatta orjinalinden daha iyi olduğuna bile şahit oldum:D
Altyazı
Hiçbiri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme